Pluspunten

Goede en snelle aflevering van de bestellingen. Ook diskrete verpakking, wat ik erg op prijs stel.

Pluspunten

overzichtelijke website snelle levering goede service

Pluspunten

Prijs en kwaliteit is prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de artikelen die besteld worden prima transparant verstuurt.

geen

Pluspunten

keurig op de aan gegeven bezorg datum geleverd en fijn dat het discreet word verstuurd

Pluspunten

Perfect: bestelling handig te plaatsen + duidelijk overzicht gemakkelijk te betalen (veel mogelijkheden) binnen de 24u geleverd alles was netjes en discreet verpakt

Pluspunten

goed bedrijf , levert goede produkten en ook op afspraak aangekomen bij mij thuis , dus prima verzorging

geen op moment

Pluspunten

Snelle levering. Ze doen wat ze beloven, dat is belangrijk.

Er schiet me niets te binnen.

Pluspunten

Een goeie en mooie overzichtelijk webshop Ze hebben van alles nog geen een keer gehad dat er niks op voorraad was. Netjes discreet in huis en optijd kort gezegd gewoon waar je naar kan verlangen !! Wat ook fijn is dat er overal revieuws bij staan van de andere klanten zodat je kan weten wat anderen er van vinden en wat hun mening is over het product

Geen verbeter punten in mij mening

Pluspunten

Bestelling: Vlot en snel. Duidelijke winkelwagen, makkelijke betaling en ik werd goed op de hoogte gehouden mbt de voortgang van mijn bestelling. Levering: Super snel! Besteld en met 1 dag ertussen al in huis. Pakketje was keurig ingepakt en de doos was nog netjes. Tevens geheel anonieme doos dus niemand die een idee heeft waar het weeg komt. Producten: Top! Goeie prijs-kwaliteit verhouding, ik had daarnaast verschillende producten besteld. Allen. Netjes verpakt en van goede kwaliteit. Sommigen bevielen geweldig en andere dingen waren toch niet helemaal mijn ding. Maar he dat moet je natuurlijk eerst uitproberen ;). Conclusie: Een webshop waar ik zeker nog een keer zal bestellen en die ik zeker in actieve mate zal aanraden bij mijn vriendinnen en vrienden.

Op deze zending heb ik geen enkel verbeterpunt aan te merken.

Pluspunten

Snel en discreet

Pluspunten

Het is een goed bedrijf, mooie catalogus, niet duur, discrete verzending. TOP WEBSITE.

Is top, zal zo niets weten.

Pluspunten

Snel en discreet

geen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website.

Misschien vermelden dat levering naar Belgie 1 extra dag kost.

Pluspunten

snelle en discrete levering. Dat vind ik erg prettig. goede kwaliteit/prijsverhouding.

Pluspunten

Producten worden discreet bezorgd en doen wat ze beloven. Cadeautje bij je bestelling is altijd leuk

Heb ik niet!

Pluspunten

snelle levering en netjes verzorgd

zou het niet weten

Pluspunten

Super , goede omschrijving van de producten en snelle en discrete levering

Betere controle op retouren in verband met hygiëne naar mijn mening was er iets al gebruikt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen positieve punten te benadrukken !

Dit bedrijf zegt voor 8 uur besteld morgen in huis ik heb zelfs extra verzendkosten betaald zodat mijn pakketje s'avonds bezorgd zou worden door dhl parcel vervolgens wacht ik nu 3 dagen pakketje is spoorloos en als ik een klacht heb en dit bedrijf opbel met het teleurgesteld nieuws ben ik volgens hun fout en moet ik blijven wachten want alles wat ik hun zou vertellen klopt volgens hun niet en mijn mening is blijkaar niet gewardeerd door hun ik heb netjes gesproken en niks verkeerd gedaan zelfs toen ik mijn verzendkosten terug eisten werd deze mevrouw boos aan de lijn en vond ze dat ik haar niet uit liet praten met als reden zij ongelijk heeft omdat ik daadwerkelijk daar voor betaald heb en het pakketje nooit aangekomen is het lijkt alsof mijn mening niet telt waarvan ik de waarheid vertel lijk ik wel de schuldigen uiteindelijk alles na gechekt en zou ze mij het hele bedrag retour boeken uiteindelijk een mail gehad wat dus niet klopt in plaats van de 4,95 verzendkosten die ik betaald heb krijg ik maar 2 euro terug ik vind de service slecht zoals ik benoemd heb egt een afknapper ik vind het heel jammer dit zo te moeten delen maar ik vind dat mijn mening telt en mensen hierop gewaarschuwd moeten worden dit is niet eerlijk tegen over de klant !! mvg

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Pluspunten

Keurig geleverd wat besteld was. Geen verrassingen, het geen op de site te zien is krijg je ook.

Andere transporteur die vaker of accurater afleverd

Pluspunten

Prima webshop met een duidelijke website. Groot assortiment en de producten zijn vrijwel altijd op voorraad. Discreet en snel verzonden, ook het aankoopbedrag discreet afgeschreven van mijn rekening.

Pluspunten

goede producten voor een scherpe prijs.

n.v.t.

Pluspunten

Duidelijke website, men kan snel bestellen producten worden snel en netjes geleverd, regelmatig korting acties

Vooral zo door gaan

22 Maziestraat A