Pluspunten

snelle en discrete levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel producten ,snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestellen, perfect.

Pluspunten

vlugge levering in blanco doos

Pluspunten

Snelle levering Groot assortiment

Pluspunten

Correcte service, lagere prijzen.

Pluspunten

Goede klantenservice, duidelijke omschrijving van producten.

Omtrent retouren de juiste informatie doorgeven; er werd gezegd (en in de mail vermeld) dat de bezorger die het pakket op kwam halen een etiket zou hebben en erop zou plaatsen, echter had de bezorger dat niet en zei dat ik er wat op had moeten plakken.

Pluspunten

Echt super fijn dat dit willie.nl anoniem levert. Als ik iets bestel, hoef ik mij geen zorgen te maken dat iemand ziet dat ik iets van willie besteld hebt. Ook is het erg fijn dat er vele recensies onder de producten staan. Dit is fijn omdat je daardoor weet wat je koopt en wat de ervaringen zijn van andere mensen.

Ik heb geen verbeterpunten. Ik vind het goed zoals het nu is. Misschien wel, boven een bepaald bedrag, geen verzendkosten..

Pluspunten

snelle levering. goede prijs kwaliteit, duidelijke site met veel variatie.

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling bestelling.

Kwaliteit producten beter controleren.

Pluspunten

Super veel, leuke en spannende speeltjes. Alleen er naar kijken en te bedenken dat je het kan gaan bestellen en uitproberen is al heel erg leuk... laat staan als je weet dat je pakketje thuis op je ligt te wachten. Alles komt netjes ingepakt bij je thuis op de goed aangegeven levertijd. Topwebshop, zo veel om te kiezen en veel beoordelingen die je helpen bij je keuze. Goede informatie bij het product.

Ik zou het handig vinden om een foto bij het product te hebben van het speeltje naast een hand zodat je nog beter weet hoe groot het ongeveer is!

Pluspunten

discrete verpakking en snelle levering, de prijs product verhouding is zoals hij moet zijn .......super echt aanrader

nvt momenteel

Pluspunten

Lage prijzen. Overzichtelijke, vlotte site. Behulpzame en vriendelijke klantenservice. Toen ik net besteld had, kreeg ik een actiemailtje waarin een gratis artikel werd beloofd. Een mailtje naar de klantenservice en ik kreeg het artikel er gewoon bij. Zeker niet de laatste keer dat ik hier zal bestellen!

Pluspunten

Discreet. Duidelijk. Simpel. Genoeg aanbod.

Pluspunten

snelle bezorging en niet duur

geen

Pluspunten

uitgebreid aanbod, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service , snelle levering, bij niet tevreden wordt snel naar oplossing gezocht en of product vervangen.

iets minder de zelfde artikelen op de site

Pluspunten

Goede, nette levering. Assortiment is breed.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden. problemen worden netjes opgelost. Reactie bij op e-mails gaat ook vlot. M.i voorbeeld voor vele internet winkels.

Geen bijzonderheden.

Pluspunten

Ruime keuze in erotische items. Erg vlotte verzending. Omdat het discreet geleverd wordt weet de postbezorger niet dat er erotische items in het pakje zetten. Wat wel zo fijn is. Ik raad deze webshop dan ook zeker aan.

Ga vooral zo door!!

Pluspunten

Snel en betrouwbaar Uitgebreide keuze

2 kopen 3e gratis

22 Maziestraat A