Pluspunten

snel en voordelig

Pluspunten

We hebben willie voor het eerst leren kennen , en dachten laten we het eens uit proberen , prijs is goed en de assortiment ziet er goed uit . wel na de bestelling was de g spot vibrator binnen een dag in huis en zeer discreet nou en het product voldeed helemaal naar wens we hadden veel plezier , dank je wel willie .<3

Pluspunten

Overzichtelijke website! Snelle discrete levering en lage prijzen t.o.v. concurrerende webshops. Zeer tevreden met de service tot nu toe.

Sommige producten kunnen beter niet aangeboden worden i.v.m. de slechte kwaliteit ervan. Dit kan nare ervaringen voorkomen zoals ik 1x gehad heb, toy kapot tijdens eerste gebruik... Desondanks, weerhoudt het mijn hoge waardering over Willie niet!

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de Willi BV postorder bedrijf waarde naar zijn geld en de bezorging gaat ook erg snel. Niks dan lof. Ook leuk dat je punten kan sparen voor kortingen, is ook aan trekkelijk

Pluspunten

Discretie, snelle levering. Doen goed hun best om producten die door veel mensen wat vreemd worden gevonden, normaal te maken.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Website zeer overzichtelijk Verschillende opties van product. Product op voorraad. Volgende dag geleverd.

.???

Pluspunten

discret en snel

zou niks kunnen opnoemen

Pluspunten

Duidelijk en snel

Pluspunten

Snelle en goede service. Producten zijn doorgaans erg goed in gebruik

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Snel en discrete levering, veel aanbiedingen, makkelijke site layout voor vinden wat je wilt, geweldige naam.

Pluspunten

Het product is erg snel geleverd zonder problemen. Ook zijn er veel aantrekkelijke producten te vinden op de site.

Tot nu toe niks aan te merken.

Pluspunten

Snel en goed

geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle levering en prima assortiment tegen zeer concurrerende prijzen

Geen.... Alhoewel... Setjes om je eigen penis of vagina in rubber te kopiëren.

Pluspunten

Betere website indeling. Meer info producten

Pluspunten

Snel, discreet en zorgvuldig

Pluspunten

- Goede service - overzichtelijke website - Snelle levering

Pluspunten

Snelle en discrete levering.

Pluspunten

Optijd bezorgt

Pluspunten

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk.bezorging is perfect,en de producten zijn niet zo duur,.en toch van heel goede kwaliteit.

ze moeten op zaterdagen open zijn,niet iedereen heeft een computer en de kennis hier van.

Pluspunten

De site van Willie werkt goed, intuitief en een bestelling is zo geplaatst. De betallmogelijkheden zijn divers, dus voor elk wat wils (geldt trouwens ook voor de producten) :-) Prijs is prima op de site vergeleken met andere sites, dus kom hier regelmatig terug. Zeer regelmatig (wekelijks) heeft Willie goede aanbiedingen! Dus Checken zou ik zeggen ...

Het is niet echt een verbeterpunt, maar zou het persoonlijk prettig vinden: de zoekoptie uitbreiden met extra mogelijkheden of categoriën: bijv. zoeken op diameter zou ikzelf prettig vinden en scheelt zoeken (als je al doelgericht zoekt) ...

Pluspunten

Snel geleverd; volgende dag al in huis. Ze verpakken het product zo, dat niet iedereen kan zien waar je iets besteld hebt, en ik vond het fijn dat je ook aan kon geven hoe je het op je bankrekening wilt aangeven dat je geld naar hun hebt overgemaakt.

Bij het product wat ik heb besteld zat geen gebruiksaanwijzing bij, deze moest ik op Internet zoeken.

Pluspunten

* mooie producten * makkelijk en overzichtelijke website indeling * goede service * snelle levering * goede ( discreete ) levering ( echt top helemaal niets aan de doos te zien !) * niets op de bank te zijn ( er staat geen willie.nl ) ( ook echt top !)

100% EERLIJK? OKE =!! NIETS !! ( alles is perfect ) !

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT