Pluspunten

Altijd correcte leveringen zoals aangegeven: Voor 2100 besteld de volgende dag in huis. Dat is prima. Ook de prijs van de producten ligt over het algemeen lager dan bij andere shops.

Bij een aantal producten staat er naar mijn mening te weinig informatie over producten.

Pluspunten

Goeie service hele goeie site alles netjes en snel met bezorging en netjes verpakt zeker doorgeven aan anderen mensen en ik ga er zeker vaker bestellen met mijn vrouw

Geen het is goed niks anders aan doen

Pluspunten

Snelle afhandeling van orders. Gaat actief achter orders en klanditie aan om service te verbeteren en meer klanten en aankopen te winnen.

Pluspunten

Erg overzichtelijk site met een ruim aanbod in verschillende prijsklasse. Na de bestelling en betaling te hebben gedaan, netjes een mail ontvangen. Ook een mail na het verzenden met track & trace. Volgende dag de goederen in huis, ben erg tevreden over de webwinkel!

Pluspunten

Ik had een beetje knijp omdat mijn pakket iets later kwam en ik dacht dat mijn pakket kwijt was of gestolen maar ik heb een mail gekregen dat het verkeerd was gesorteerd en dat het alsnog eraan komt gelukkig heel fijn van de klanten service bedankt.

Niet met berdrijfstermen uitleggen hoezo iemands pakket vertraging heeft maar leg het zo uit dat iemand die er geen verstand van heeft het ook begrijpt

Pluspunten

Snel, discrete verpakking. Ook handig dat je de vermelding op je bankafschrift kunt kiezen.

Pluspunten

Goede discrete levering. Spullen waren keurig op tijd verzonden.

Een iets grotere Gay shop zou wel fijn zijn. Dan is het shoppen bij Willie extra leuk.

Pluspunten

Simpel, gemakkelijk en direct. Hou ik van.

Ga zo door!

Pluspunten

alles

geen

Pluspunten

Snelle en discrete bezorging. Genoeg reviews om je keuze te maken

Het assortiment mag ietsje uitgebreider, bijvoorbeeld meer dildo's!

Pluspunten

-snel & eenvoudig te te bestellen. Meteen antwoord op al je vragen door de juiste uitleg erbij. Waardoor je ook zit te schuifelen op je stoel van ongeduld. Snelle levering!

Pluspunten

Goede uitleg over producten en een snelle levering. Helemaal top

Pluspunten

Groot aanbod van seksspeeltjes in meerdere prijsklassen. Verzending is snel en discreet, op de doos wordt alleen de naam 'WBV' vermeld, waardoor niet gelijk de hele flat weet wat ik bestel. Ook kun je kiezen welke omschrijving wordt gebruikt bij de afschrijving van het bedrag, er zijn ook opties dat je de naam Willie niet te zien krijgt. Het spaarpuntensysteem is ook een leuke bijkomstigheid.

De website is af en toe niet fijn te navigeren, als je meerdere opties wilt aanvinken bij 'resultaat verfijnen' ververst de pagina steeds na elke optie.

Pluspunten

wat ik zeer op prijs stel is dat er meegedacht en geluisterd wordt naar de klant , problemen of klachten worden serieus genomen kortom hier ben je nog klant en geen nummer ;-)

meer vernieuwing assortiment en ....

Pluspunten

Snelle en goede levering Fijne service Ruim assortiment Goede kwaliteit

Zou ze zo niet weten ben nog geen problemen tegen gekomen. Het is een goede fijne website

Pluspunten

Regelmatig leuke aanbiedingen.

Geen idee

Pluspunten

Snelle verzending, anoniem verzonden, wijde variatie aan speeltjes en 'kleding', overzichtelijke website.

Het enige wat ik mis, zijn meer speeltjes om de man te verwennen. Over het algemeen hebben jullie eigenlijk vooral pompjes.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bdsm assortiment redelijk beperkt

Pluspunten

Snel, mooie prijzen, discreet.

Verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

* Groot assortiment * Heel veel en heel leuke acties, telkens aangepast aan de tijd van het jaar of aan de huidige actualiteit * Het verschil in prijs met andere sites staat aangeduid bij de producten, erg handig! * Prettige dienst na verkoop; je tevredenheid na aankoop wordt telkens nagevraagd * SPAARPUNTEN! * Veel kortingscodes die gemakkelijk online te vinden zijn * Snelle levering * Mogelijkheid om af te halen in een postpunt i.p.v. thuislevering... Handig als je huisgenoten hebt! * Discrete verzending, geen vermelding van het bedrijf op de doos * Veilig online betalen * Kortom: voor elk wat wils!

* Misschien de verzendingskosten weglaten bij aankoop vanaf een bepaald bedrag * Kleine compensatie als "voor 20h besteld, morgen in huis" niet gelukt is... Misschien onder de vorm van terugbetaalde verzendingskosten of onder de vorm van spaarpunten

Pluspunten

Goed overzicht van producten. Duidelijke beschrijvingen. Snel en discreet geleverd in een stevige en goede verpakking

Niet alle producten zijn altijd in een categorie te vinden in het menu. Je moet dan via zoeken het product zoeken. Dat werkt wel goed

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site. Ook de reviews zijn erg handig.

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT