Betaalmogelijkheid na levering

Pluspunten

Anonieme kartonnen doos, waardoor het geen probleem is het pakketje thuis te laten bezorgen. Snelle verzending en levering. Producten met kwaliteit.

Ik zou het niet weten...

Pluspunten

snel en correct afgeleverd

jammer dat er niet in het weekend word verzonden

Pluspunten

Levert vrij snel en heeft veel

Pluspunten

er word goede kwaaltijd geleverd een altijd op tijd geleverd

Pluspunten

discrete bezorging. snelle levering.

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Pas 1 bestelling gedaan en die was prima, dus ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering en hoede communicatie. Bij vragen wordt je direct terug gemaild en de verzending was erg snel binnen.

Ik heb geen verbeter punten, alles is naar wens gegaan.

Pluspunten

het product is perfect , goedkoop vergeleken met anderen en het word nog aan uw deur geleverd wat wil je nog meer .

zeer tevreden .

Pluspunten

Makkelijke bestelling, snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding Anonimiteit Snelle levering Ruim keuzeaanbod

Producten met een mindere beoordeling overwegen om uit het assortiment te halen.

Pluspunten

Zeer snelle levering! Goede kwaliteit, terugsturen van bepaalde artikelen is geen probleem en geld gelijk teruggestort! Zeer tevreden over deze webwinkel en zal zeker regelmatig bestellen!

?

Pluspunten

Alles wordt zo goed mogelijk af gerond bij en bestelling. En de webshob is erg overzichtelijk. En je hoeft niet lang op je besteling te wachten top

De gebruiksaanwijzing bij de producten mogen wel wat beter omschrijving hebben over het product .en er mogen wel meer speltjes komen voor mannen om makkelijk mee te nemen de speltjesvan nu zijn er groot om Iin koffer of tas me te nemen. En de prijzen van de speltjes zijn er prijzig.daar mogen jullie wel vakkerr me stunten . Maar voor de rest vindt ik dit de beste webshop

Pluspunten

Alles is gewoon goed geregeld.

Pluspunten

de site is goed overzichtelijk en de klantenservice is uitstekend

misschien is het mogelijk om van de dildo's foto's van de ware grote te plaatsen

Pluspunten

snelle levering, handige navigatie, nette prijzen en bruikbare referenties over producten door andere gebruikers.

eigenlijk geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Goede service, ook na je aankoop of bij problemen. Zeer snelle levering en communicatie. Goed werkende webwinkel met simpele intuitieve interface

Aanbod in speeltjes/assortiment in sommige gevallen nog beperkt.

Pluspunten

Het beviel mij ten zeerste dat de prijs laag was, verder oogt de website ook erg vriendelijk en werd de bestelling erg snel doorgevoerd. De aanbiedingen worden ook op een goede manier aangegeven en zijn ook erg aantrekkelijk.

Bestelling kwam erg verlaat binnen via DHL Parcel en de track en trace bij DHL was heel erg onduidelijk, je wist eigenlijk nooit precies op welke tijd je nou thuis moest zijn om het pakketje aan te nemen.. Het kan zijn dat dit toevallig bij mij de sporadische keer was dat het fout ging, maar ik vind het erg toevallig dat precies mijn enige en eerste keer bij DHL meteen fout gaat. Waarschijnlijk is DHL Parcel gebruikt om kosten te drukken, maar ik vraag me hierbij af of dat het waard is.

Pluspunten

Duidelijk... goede snelle levering..gewoon top

Assortiment is nooit groot genoeg..:-)

Pluspunten

Snelle levering en correct.goede producten

Zo door blijven gaan

Pluspunten

lang geen seks meer gehad dus dingen gekocht en jullie verpakking blijf discreet en dat vind ik fijn gr

Pluspunten

Snelle en heldere service, discretie en klant gaan hand in hand. Ik wist exact wat ik zou krijgen door de handige mobiele website en levering was supersnel. Daarnaast gewoon de scherpste prijzen!

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over Willie. Raden vrienden het zeker aan om ook bij jullie tebestellen!!

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT