Pluspunten

Goede site en heel overzichtelijk

Pluspunten

- Prima site - Anonieme bezorging - Overzichtelijke site - Direct leverbaar - Prijs/kwaliteit is zeer goed

Pluspunten

De pakketten worden goed anoniem verstuurd. Het is werkelijk onbekend waar het van Danny komt.

Misschien kijken of je later kunt aan leveren bij postnl zodat je latere bestelling de dag erna kunt versturen. (ik weet toevallig dat bol.com tot 2.00 kan aanleveren.)

Pluspunten

Je hoeft nooit lang tewachten op je bestelling want willie houd zich keurig aan de vooraf gestelde levertijd

Ik heb geen verbeterpunten, ik ben een super tevrede klant

Pluspunten

Snelle en correcte levering en zeer discreet bezorgd

Pluspunten

Ik ben erg positief over de indeling van de site, erg overzichtelijk en de juiste omschrijvingen. Het bestellen is makkelijk en de verzending is waanzinnig, correcte verpakking en op tijd bezorgd. Totaal geen aanmerkingen 1 van de beste online-shops.

Kan niets zeggen negatiefs!

Pluspunten

- Goed op tijd geleverd - Discreet geleverd - Goede producten - Ruim assortiment - Veel reviews

Nog niets

Pluspunten

willie bv is goed veel goede spullen

de prijs mag iets omlaag

Pluspunten

Makkelijke website, erg overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk, goede en snelle verzending.

GA ZO DOOR

Pluspunten

Willie heeft een een goede service met de bestelling. Goede opties voor het verzenden, thuis, ergens anders of pakjegemak, zeer ideaal! tegen een meer dan schappelijk tarief. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die zo'n soort website zoekt!

Iets meer informatie over bepaalde producten, een aantal speeltjes staat niet duidelijk of ze weekmakers bevatten. Eerlijkheid hierover zou zeer gewaardeerd worden!

Pluspunten

Snelle levering, onverwachte extraatjes, discrete verzending en betaling

Maattabellen vermelden bij kleding

Pluspunten

Willie BV is echt een uitkomst!!! Ze hebben erg veel producten in hun assortiment voor super goede prijzen. Ik ben erg tevreden met de producten die ik heb gekocht. Kwaliteit is goed en ik heb er erg veel (genot)plezier van. Ook vind ik de service uitstekend, betaling, aflevering,alles is top. Echt een aanrader, en dat heb ik ook al bij verscheidene bekenden gedaan.

Pluspunten

Pluspunten

altijd goede prijs kwaliteit verhoudingen! goede spullen! snel geleverd anoniem!

heb ik eigenlijk nog niet ontdekt

Pluspunten

Duidelijk informatie, snelle verzending, gekregen wat we besteld hadden, prijzen zijn ok.

Pluspunten

Groot aanbod, discreet, niet duur

Pluspunten

Goede producten niet duur snelle levering levering onder rembours mogelijk discreet verpakt

Goedkopere dikkere dildo's en pluggen graag

Pluspunten

- Anoniem - Goedkoop - Uitgebreid - Reacties/reviews

- Afbeeldingen zijn soms wat klein - Afmetingen zijn niet altijd even duidelijk

Pluspunten

Jullie zijn goedkoop en leveren altijd optijd geen minpunten op te noemen gewoon top

Geen jullie zijn top

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke website netjes alles geformuleerd discreet en producten zijn waar voor je geld goede kwaliteits prijs verhouding

Eigenlijk niet zeer tevreden met de service en producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De zeer snelle levering. Het product is van prima kwaliteit

Er zijn weinig of geen producten die mijn maat hebben. Het is altijd S / M en geen S. En dat is jammer want mijn bips is kleiner dan S / M.

Pluspunten

Heb alleen maar positieve punten, er was een pakket kwijt geraakt en de ik heb een mail verzonden en gelijk de dag erop had ik het bestlede artikel TOP

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT