Pluspunten

willie is superdiscreet en vertrouwbaar

Pluspunten

Ik kan beter antwoorden wat er niet goed is en dat kan ik niet....... Er is dus niets mis met jullie service wat mij betreft.

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteit Pijs

Pluspunten

Snelle en dicrete levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie producten in een nette verpakking Zeker een site die opgeslagen is onder mijn favorieten. En waar we vaker gaan bestellen

Pluspunten

Een mooi en leuk "beginnersspeeltje" !!

7 standen, maar aan/uit kan ik niet vinden, met name de uitknop.

Pluspunten

Snel, en goedkoop!

Pluspunten

willie is ene top bedrijf de referentie zijn erg goed vooral als je twijfelt !!! producten zijn scherp gesprijsd en bevallen allemaal bij ons !!!! de service is echt top voor 3 besteld volgende dag in huis !!

verbeter punten misschien een voorstel dat je later ken bestellen en dat je volgende dag in huis kunt hebben want niet iedereen is voor 3e thuis of beschikbaar op de laptop.

Pluspunten

Wat je besteld krijg je ook... Prijs verhouding ten opzichten product in evenwicht. En soms denken we hoe kan dat nou zo goed koop. Voor leuk speeltje.

Ga door met deze bedrijfsvoering Top!!!

Pluspunten

Duidelijkheid,klantvriendelijk,prive gegevens gewaarborgd overzichtelijke site, Geen hoge tarieven,goede producten

Zou het niet weten.

Pluspunten

- Zeer discreet verpakt, niks aan te zien van buiten - Afleveren bij ophaalpunt is makkelijk op te geven bij de bestelling - Snel (binnen een week) geleverd

Geen, alles ging perfect

Pluspunten

makkelijke betaling, snel geleverd, producten zijn goed verpakt alles liep gewoon vlot

Pluspunten

Duidelijke site, groot aanbod en snelle service

Foto's van producten doen soms niet de werkelijkheid eer aan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De goedkoopste

Slechte producten uit de collectie halen

Pluspunten

goede producten, veel keus, niet te duur en snelle leverantie.

Pluspunten

Ruime keus, voordelig, bij vergelijken andere sites 90% vd tijd het goedkoopst, snel geleverd.

Constante kwaliteit van foto's bij producten zou handig zijn, ipv bij elk product andere maten foto, inzoom mogelijkheden etc.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Ga zo door

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, correcte aflevering. Meestal de dag erna alles in huis.

Pluspunten

Snelle levering, goede service en spaarpuntensysteem. Duidelijke website waar de reviews van grote waarde zijn die je helpen om de juiste keuze te maken.

Produkten in de verzenddoos met meer aandacht verpakken. Daarnaast eisen stellen aan de toeleverende fabricanten dat de verpakking van bepaalde producten wel steviger mag.

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding

Meer strings voor mannen

Pluspunten

snelle levering, goede klantenservice, ik vind de site er leuk uitzien, het ziet er niet uit als een pornosite maar een gezellige speelse website. veel variatie in producten.

geen.

Pluspunten

Goede klantenservice en snelle discrete levering. Alles is goed geregeld, toen ik ergens over belde waar ik eigenlijk geen recht op had kreeg ik het toch met zelfs een extra cadeautje ;) Ik ben heel erg tevreden over Willy.

Als jullie ervoor kunnen zorgen dat je je onderscheid in prijs met andere websites dan wordt Willy nog beter en groter denk ik.

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT