Pluspunten

Keurig netjes verstuurd en alles netjes omschreven. Prijzen zijn ook nog eens netjes

Pluspunten

Bestelling is heel snel en als er iets is word er gelijk wat mee gedaan. Ik heb 1 keer moeten bellen meer niet. Super allemaal

Pluspunten

Veel artikelen, voor elk wat wils. Overzichtelijke website. Willie doet wat het ook beloofd, zoals snelle en discrete levering en op website duidelijke beschrijving. Top, zeer tevreden !!!

Geen, kan niets bedenken.

Pluspunten

Goede service Snelle levering Niet duur Waar voor je geld

Meer kleding voor grote maten

Pluspunten

Snelle levering van willie en redelijk goedkope prijzen

Pluspunten

alles wordt keurig op tijd geleverd en de klanten service is ook goed bereikbaar en komt met de juiste oplossingen

Bij sommige artikelen zou het wel fijn om een handleiding bij te voegen

Pluspunten

Hele goeie goeie service. Overzichtelijke website. Snelle levering. Goeie prijs-/kwaliteitsverhouding. En veel plezier en genot in de slaapkamer! Volgende artikel staat al op het verlanglijstje :-)

Pluspunten

Supersnelle levering aan lage verzendkostenkosten kwalitatieve items aan lage of toch aanvaardbare prijzen uitgebreid gamma artikelen

Pluspunten

Pluspunten

snelle en discrete levering en nette site.

Pluspunten

Snel, discreet.

Breder assortiment.

Pluspunten

snel in levering alles netjes verpakt

Pluspunten

Alles: super snelle levering, discreet, overzichtelijke website, leuke producten voor iedereen.

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Snelle en discrete levering!

Pluspunten

uitgebreid assortiment, snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

vlugge afhandeling ,interessante prijzen en veel keus en feitelijk ook wel een leuke website

Misschien wat meer losse dildo's voor strap-ons.Want als je al een harnas hebt is er bijna geen keuze . met vriendelijke groeten

Pluspunten

Goede producten en een goede concrete levering! Niet eens aan huis als dit niet gewenst is. Dan hebben ze keuze uit diverse afhaalpunten in heel Nederland

Nog niet ontdekt

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering

Pluspunten

top ding! lekker makkelijk en veel genot!

Pluspunten

Er valt niets op aan te merken op een bedrijf wat doet wat hij beloofd!

Pluspunten

Snelle service; goede kwaliteit van leveren; vriendelijk en behulpzaam over de telefoon; mogelijkheden om een review over een product te geven; goede feedback en service als er iets niet goed is; kwaliteit van de materialen is goed; punten sparen bij aankoop, review of andere acties; mooie aanbiedingen; duidelijke website

Transport service kan beter verzorgd worden door TNT die leveren thuis af op de door de klant gewenste uren zonder extra kosten, personeel is ook vriendelijker.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

- snelle levering. - heb je toch nog een vraagje over je bestelling of product even bellen met de klantenservice en ze nemen gelijk op en helpen je. - veel goedkoper als de shops waar wij normaal onze spannende spullen haalden. - kwaliteit van producten is goed, zelf mijn schoonmoeder kan komen schommelen in onze seksschommel. - veel keus.

- wij zijn al een tijdje opzoek naar een electro stok, een stok/ staaf met aan het uiteinde een kleine teaser/stroom punt. In Nederland kan ik ze niet vinden. Zou leuk zijn als jullie de eerste zijn die ze online verkopen.

Pluspunten

snel in huis! en goedkoop! makkelijke site

geen

22 Maziestraat A