Pluspunten

Een vette 9 voor de beloofde service en anonieme levering van de producten

er valt niets te verbeteren

Pluspunten

Snelle levering, goede service bij storingen aan geleverde goederen. Telefoonteam levert goede adviezen en service.

Pluspunten

Groot assortiment en vlotte zorgeloze levering van de bestelde producten

Pluspunten

Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij Willie BV. Groot aanbod van producten met mooie prijzen: zowel voor de 'beginner' als voor de 'gevorderde' avonturier volop keuze. Snelle, discrete levering.

Pluspunten

Mooie prijzen

Pluspunten

Willie.nl is een zeer uitgebreide site. Het heeft naar mijn mening het grootste aanbod en dit voor een redelijke prijs. In vergelijking met gelijkaardige sites, vind ik deze het aangenaamst in gebruik.

Pluspunten

Goede kwaliteit- prijs Goede service Goede verzending Goede shopwinkel

Pluspunten

Dit was mijn 4e bestelling (inschatting). Door dat alles op voorraad was kon de levering in een keer worden gedaan. Op de beloofde leverdatum kwam de bestelling ook binnen. De kwaliteit zoals ik die al eerder van jullie gewend ben is gewoon weer uitstekend. Het loont, als het om de prijs kwaliteitsverhouding gaat, niet om op andere sites te kijken met als bedoeling beter uit te zijn. Mijn ervaring heeft geleerd alleen nog bij jullie te bestellen. Nogmaals "Uitstekend!"

Ik zou er naar moeten zoeken en zal er bij volgende bestellingen alert.

Pluspunten

Ben geen negatieve punten tegengekomen. Zeer duidelijke site!

Pluspunten

Zeer snelle levering en absoluut discreet verpakt. Kreeg ontzettend snel antwoord van de klantenservice met een goed en duidelijk antwoord. Mooi aanbod in alle prijsklasses.

Website werkt niet altijd even goed, als ik een speciaal filter heb gekozen en ik klik iets aan, en daarna druk ik op de ''vorige'' knop, dan moet ik het filter opnieuw instellen.

Pluspunten

Willie.nl heeft een matig tot brede keuze, en kan zich beroepen op prijzen die, indien niet de goedkoopste, toch zeker bij de goedkoopste zijn in Nederland en België. De verzending is snel, en hoewel er voorheen proberen waren met levering naar België via PostNL en de firma die hun diensten overneemt in België, zijn ze ondertussen overgestapt op een samenwerking met BPost die heel wat extra mogelijkheden biedt tot levering en afhaling die het zeer gebruiksvriendelijk maken.

Het assortiment kan op bepaalde punten een stuk breder, maar wat zeker een pijnpunt is, is dat van een groot aantal producten vaak bepaalde maten en kleuren niet voorhanden zijn. Er is niets zo teleurstellend als een interessant product vinden om dan te zien dat de juiste maat of kleur niet aangeboden wordt. Ook betere informatie omtrent materiaal, grootte (in vergelijking tussen merken en modellen) en maten zou een groot pluspunt zijn. Een laatste probleem is vaak het niet aanbieden van producten die wel getoond worden op de afbeeldingen van andere producten. Vaak is men dan geinteresseerd in het geheel, of die producten specifiek, en merkt men dat het product niet eens in het gamma te vinden is.

Pluspunten

duidelijke site met prima "intuitieve" lay-out goede service en snelle levering

product-omschrijvingen soms wat summier. geleverde producten hebben gebrekkige handleidingen, maar dat is niet jullie fout. Bijvoegen van een recensie met goede nederlandse handleiding zou zeer aanbevelenswaardig zijn. Mbt de door mij gekochte produkten kunt u op korte termijn handleidingen verwachten, met evt commentaren op gebruikers beleving.

Pluspunten

goed overzicht van de producten .goedkoop ,

betere informatie van de producten ,of het geschikt is voor hartpatienten of diabetespatienten.je leest deze info pas op de verpakking.als je dit op de site leest kun je wellicht iets anders bestellen wat wel voor je geschikt is.

Pluspunten

Vlotte discrete bezorging Prijsbewust Goede klant/winkel verhouding Goede afhandeling en betalingsmogelijkheden.

Meer speelgoed, als ballstretchers en dergelijke voor de man...

Pluspunten

correcte en vlotte levering tegen de meest voordelige prijs

Pluspunten

Snelle en discrete bezorging. Prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding met elkaar.

Duidelijker maten van de producten weergeven. Ik had geen idee hoe groot hetgeen wat ik bestelde in centimeters zou zijn.

Pluspunten

Zeer snelle, discrete service. Goed verpakt. Spaarsysteem is handig. Dit nodigt je uit om een volgende bestelling ook bij Willie te doen. Dit zal in de toekomst ook zeker gaan gebeuren. De website is ook goed overzichtelijk. Daarbij prima beschrijvingen van het voorwerp en duidelijke foto's van het voorwerp.

Nog meer speeltjes voor mannen. Eventueel een video met daarbij een persoon die een demostratie van het voorwerp geeft. Dit spreekt nog meer tot de beleving. Uiteraard hoeft dat niet op een persoon zelf maar kan het op andere attributen gedemonstreerd worden.

Pluspunten

Niet duur (ook niet met bezorgkosten), snelle discrete levering.

De grootte van de verpakking zou mogelijk aangepraat kunnen worden op het artikel/de artikelen.

Pluspunten

Goede snelle service en coulance bij nieuwe klanten

Pluspunten

prima service, zeer snelle verzending

Pluspunten

Snel, duidelijk , kwaliteit en discreet

Geen is gewoon top

Pluspunten

Pluspunten

prijzen kwaliteit service

meer aanbiedingen bij party jurken lange jurken

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT