Pluspunten

Snelle bezorging, goede prijs kwaliteits verhouding

toch een manier vinden om lingerie na passen te retourneren

Pluspunten

Super service!!!

Veel mails ontvang je...

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

Er is veel keus aan producten, de omschrijvingen zijn duidelijk en er zijn veel goede/duidelijke revieuws. Zo kun je makkelijk de juiste keus maken. Tot nu toe ben ik hierdoor erg tevreden over mijn aankopen. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed, de prijzen zijn veel lager dan in andere shops. De kwaliteit van de producten is erg goed! De afhandeling van een bestelling verloopt vlot. Ook de bezorging is snel en discreet, fijn! Ik heb Willie.nl om deze redenen al bij meerdere mensen aanbevolen. Fijne site. Ruim assortiment, fijne prijzen en goede service!

Ik zou het wel leuk vinden als het assoritiment nog uitgebreid zou worden met wat leuke porno verhalen/boeken/strips of evt films. Voor de rest ben ik heel tevreden ;)

Pluspunten

Zeker tijdens de sale is de prijs/kwaliteit verhouding top!!

Pluspunten

duidelijke website, goeie service en snelle levering

Pluspunten

correcte en snelle levering, zelfs bij het retouren van een artikel dat stuk is, gaat alles snel en correct

Pluspunten

Snelle service, veel artikelen zijn (iets) goedkoper als andere bedrijven, goed assortiment.

Pluspunten

wat ik heb gekocht , was de uitleg goed .

geef zo veel mogelijk uitlag , hoe het er uitziet en hoe het werkt

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle levering. Scherp geprijsd. Overzichtelijke webwinkel. Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke klantenservice.

Een fysieke, hygiënische en professionele mega-store in Nederland (Amsterdam) zou geweldig zijn! Lager geprijsde Europe Magic Wand. Gedetailleerde productbeschrijving over welke materialen het bevat zoals bij bondagetouw. Inclusief of het touw een kern heeft of niet.

Pluspunten

Dat men een email krijgt wanneer het pakje verzonden wordt vind dat een pluspunt.

Pluspunten

Duidelijke site, alles is makkelijk te zien, goede omschrijving en duidelijke afbeeldingen, snelle levering

Jammer dat je niet kan zien in welk tijd window je spullen afgeleverd worden. Je moet dus de hele dag thuis blijven.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Willie BV

Pluspunten

Snelle levering duidelijke website

Pluspunten

Groot assortiment Lage prijzen Goed werkende website Snelle levering Heldere communicatitie via mail

Inhoud van aanbieding mails mag relevanter

Pluspunten

zeer discreet, en breed assortiment. prijs kwaliteit

geen idee

Pluspunten

Duidelijke site Vlotte betaling / verwerking order Tracking vd bestelling

Deze keer geen. Misschien een volgende keer?

Pluspunten

Mooie leuke en sexy outfits. Ruime keuzes en fijne lage prijzen!

Meer outfits voor vrouwen met grote borsten en smalle taille

Pluspunten

Goede producten, snelle levering, top!

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website, producten zijn makkelijk te bestellen.

Nog geen.

Pluspunten

snelle service, duidelijke uitleg, mogelijkheid om te selecteren hoe discreet je de bestelling wilt ontvangen (geen afgifte bij buren bijvoorbeeld)

Pluspunten

Willie heeft zoveel keuzes en dankzij de Lente sale kun je ook hele leuke koopjes vinden. Als je dit toevallig hebt gemist, check de site dan af en toe want er komen heel vaak promoties terug zoals geen verzendkosten. Nog een pluspunt was de snelle levering. Ik bestelde het op vrijdag voor 3 uur en had het de volgende ochtend al binnen! De setjes die ik heb besteld waren ook ontzettend leuk en ik was blij verrast dat alles past. Zeker een bezoekje waard.

Geen!

22 Maziestraat A