Pluspunten

8punten

ik raad het idereen aan

Pluspunten

Snel en discreet geleverd. Vlotte afhandeling

Pluspunten

Bij Willie heb ik de speeltjes gevonden waarnaar ik op zoek was tegen de juiste prijs / kwaliteit verhouding. Dan bedoel ik een zeer goede kwaliteit tegen een lage prijs, top! Levering is altijd op tijd op de manier zoals ik dat graag wil. Tevens verkoopt Willie één van de beste merken glijmiddel Water Glide, top spul.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten!

Pluspunten

Goede productomschrijving, goede foto's, snelle levering, discretie gewaarborgd, goede aanbiedingen

Producten anoniem verpakken voordat ze de doos ingaan

Pluspunten

Discreet en snel geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding en in de meeste gevallen goedkoper dan andere aanbieders van deze producten.

Eventueel overwegen kleine bestellingen in een envelop o.i.d. te bezorgen, is een stuk eenvoudiger.

Pluspunten

Snel bezorgd en goede kwaliteit sexspeeltjes, de flashlight werkt perfect.

De prijs zou eventueel iets omlaag kunnen maar dit is geen groot probleem.

Pluspunten

snelle en discrete service

Pluspunten

Levering helemaal top

Nvt. Heb geen klagen. Alles naar wens. Goed product

Pluspunten

Volgen van bestelling - Wijze van betalen -Stipte verzending -Kontakt via mail -Discrete verzending.

Pluspunten

Willie levert goede producten tegen een redelijke prijs. De levering is snel en correct.

Pluspunten

redelijke prijzen en goede producten

Pluspunten

Goedkope producten, handige site, goede en snelle levering. Precies zoals een online winkel moet zijn.

Het assortiment kan iets uitgebreider mijns inziens.

Pluspunten

Wat ik besteld heb heeft goede kwaliteit voor die prijs. Snelle levering en ook nog een gratis precentje wat wil je nog meer.

Pluspunten

Goede en snelle levering, veel keuze en leuke aanbiedingen.

Pluspunten

* Goedkoper dan de concurenten * Lage verzendkosten * Snelle levering * Er wordt regelmatig SALES gehouden. * Geweldige punten sparen systeem zonder dat je extra hoeft te betalen omdat elk artikel een bepaald aantal punten geeft. En je kan een fikse korting krijgen op je aankopen wanneer je je spaarpunten verzilverd. * De klantenservice neemt feedbacks/reviews echt door. Dit zeg ik uit eigen ervaring. Ik heb een kortingscode gekregen ter compensatie van een artikel dat ik eerder had aangeschaft maar dat na een paar keer gebruik stuk ging. * Goede prijs-kwaliteitsverhouding

- Sommige artikelen zijn snel uit de schappen en ljiken niet meer terug te komen.

vooral doorgaan op deze weg

Pluspunten

Service

Pluspunten

Leuke artikelen, goede service.

Pluspunten

Altijd snel geleverd

Pluspunten

klantvriendelijk,nette verwerking van alle orders, snel en makkelijk bestellen.

Via Ladies Night heb ik ontdekt dat er nog veel meer soorten speeltjes zijn, iets voor het assortiment van Willie om aan te vullen!

Pluspunten

Snelle afhandeling, discrete levering.

Kan er nog geen bedenken

Pluspunten

* Fijne website met overzichtelijk assortiment. * Reviews van andere klanten op de website helpen goed om een keuze te kunnen maken. * Men wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van de bestelling/levering. * Deze wordt zeer discreet in een doos verpakt en kan ook afgeleverd worden op een DHL punt. * Voor 15:00 uur besteld de volgende dag afgeleverd klopt helemaal. * Extraatje bij de bestelling werd zeer op prijs gesteld, alsmede de lage verzendkosten. * Je kunt spaarpunten opbouwen voor korting bij een volgende bestelling. * Je kunt zelf de omschrijving op de bankafschrijving bepalen.

* Assortiment zou misschien wat groter mogen zijn. Voor de rest niets dan lof!

Pluspunten

willie heeft goede producten en de service is prima als je willie mailt met een vraag krijg je binnen afzienbare tijd een goed antwoord.

geen blijven zo dit vind ik zelf echt prettig.

Pluspunten

Heel snelle en discrete service

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT