geweldig goede service en prima aan de telefoon.
in 1 woord geweldig
in 1 woord geweldig
3 October 2023
rabobank
Schagen
Goede service en snelle service en uitstekende kwaliteit
2 October 2023
Yolanda
Delft
tot nu toe zeer positief
30 September 2023
R Wielen
Willemstad
Tja, wat kun je zeggen, je besteld wat en verwacht dat het aankomt.. en dat doet ook bij Willy :)
27 September 2023
R.
Drachten
Prima ervaring met het bestellen. De website zelf is overzichtelijk en duidelijk. De betaling gebeurt niet met hun naam, dus je trekt geen scheve ogen op de bankrekening. Verder komt de doos zonder logo of iets dergelijks binnen, wat ook erg fijn is. De producten zijn goed ingepakt en komen snel binnen. Zeker de moeite waard om bij hen te bestellen
26 September 2023
S
R
Uitgebreide keuze, duidelijke site, snelle verzending
25 September 2023
NR
Aalten
Bestelling snel en discreet verzonden.
25 September 2023
Jan
Barneveld
Geweldig! Iets anders hoef ik niet meer toe te voegen.
24 September 2023
John
Panningen
Super fijne vibrator doet goed zijn werk!!!!
21 September 2023
Michelle
Schagen
Voor het eerst met een partner samen speeltjes aan het gebruiken heerlijk
Alex
Nijmegen
De website van Willie is duidelijk en overzichtelijk. Ook de verzending en het ontvangen verliep snel en naar wens. Het assortiment wat ze hebben is groot, voor ieder wat wils.
Patrick
Joure
Al mijn bestellingen zijn snel en discreet bezorgd. Het assortiment is ruim en de website is duidelijk opgezet
Rene
Groningen
17 September 2023
Michael
Venlo
Het grootste assortiment wat bij Willy wordt aangeboden is zeer aantrekkelijk buiten alles om woorden Ook de spullen aan bevolen die eventueel nodig zijn voor het schoonmaken en voor het gebruik zodat je in ieder geval daarvan uit kunt gaan dat je echt genoeg spullen hebt op het moment dat je iets gebruiken gaat
16 September 2023
W.H.
Heerhugowaard.
Bestel er af en toe wat maar altijd goed
16 September 2023
Albert
Creil
Ik kon vinden wat ik zocht,
12 September 2023
Daan
Utrecht
Alles spreekt voor zich en is simpel
10 September 2023
René
Houten
Tot nu toe is geen enkel besteld product tegengevallen.
8 September 2023
J
Spijkenisse
De levering van Willie is altijd supersnel. Vaak hele leuke aanbiedingen en een zeer ruime keuze. Goede website, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik raad iedereen altijd Willie.nl aan als ik het over de leukste en goedkoopste sex speeltjes heb. Al jaren lang klant
Michel
Den haag
Hoe intensiever je dit speelgoed gebruikt hoe beter je het leert kennen en hoe meer je experimenteert, hoe intenser de partner ervan geniet
Anita
Heusden
Je hebt je producten snel in huis. Als je iets wil weten krijg je vlot en goed antwoord. Bij een eventueel probleem denken ze mee voor een oplossing.
Dirk
Culemborg
Alles wat we er besteld hebben bevalt prima. Wordt volgens afspraak optijd geleverd en retouneren indien opgebruikt nooit een probleem
3 September 2023
love2
Voorburg
Keurige verzending
3 September 2023
Ad
Gorcum
ruime keuze en snelle levering. ik vind de prijzen wel wat aan de hoge kant
2 September 2023
Stefan
schiedam
De site kan beter met name de weergave van producten waarbij specificaties eerder aangegeven mogen worden. Veel producten niet leverbaar, jammer! En dit is onopvallend aangegeven waardoor het extra jammer wanneer je er achter komt.
31 August 2023
Derk Jansen
Venlo
Willie.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van verschillende cadeauartikelen, gadgets en lifestyleproducten. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, van grappige en unieke cadeaus tot praktische geschenken voor diverse gelegenheden. Willie.nl richt zich op het aanbieden van originele en verrassende artikelen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring.
Maziestraat 22 A
2514 GT Den Haag