Pluspunten
Ik heb nog nooit gehoord van deze webshop, maar via de radio ben ik erachter gekomen en ben daarvoor zeer dankbaar!
Willie.nl is een fijne overzichtelijke webshop met een heel groot assortiment van speeltjes tot lingerie tot vele leuke hebbedingetjes..
En voor een goedkope prijs!
Nergens heb ik de ''producten'' goedkoper kunnen vinden dan bij Willie. Producten zijn vooral netjes en goed ook ingepakt en vooral discreet wat ik heel erg belangrijk vind! Mijn buren hoeven natuurlijk niks te weten! Producten die zo persoonlijk kunnen zijn zijn en blijven dan ook privé!
Zal hier ook zeker vele malen vaker een bestelling doen maar voor een laag bedrag al uren plezier kunnen beleven aan mijn pakketje!
Ook was er een storing bij de bezorgdienst, ik werd persoonlijk via email op de hoogte gehouden van mijn pakketje en hoe het werd opgelost en dit was heel erg professioneel en snel!
Bedankt Willie.nl!
VerbeterpuntenSommige producten zijn vaker alleen te vinden als je in de zoek functie dit beschrijft. Als ik meestal de categorie links aanklik staan er niet alle producten bij die ze zelf verkopen, dus wel aan te raden om wat dieper te zoeken met de zoekmachine!
Verder geen verbeterpunten, in winkelwagentje, bestellen, betalen en genieten maar!