Filter

Pluspunten

snelle levering en prima kwaliteit

Pluspunten

Goede aantrekkelijke webwinkel en is gemakkelijk te gebruiken. Er is een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Beter aangeven dat de verzending niet altijd zo snel kan als aangegeven staat. Ook lingerie voor maat 44+ in het assortiment nemen. Ik heb wel eens een slipje kado gehad, maatje 36.....

Pluspunten

Service en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Werkelijk snel

Pluspunten

Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding, discrete en snelle levering. Zeer tevreden!

Pluspunten

Overzichtelijke website Fijne klantenservice Discrete verpakking

Pluspunten

Nette discrete levering en er wordt geleverd wat je besteld zelfs nog een leuk extraatje. Zelf maak ik vaak reclame voor jullie omdat ik erg te spreken ben over de service en de kwaliteit. Nu ook dat DHl het pakketje veel later bezorgde dan dat aangegeven was. (Pakketje was eigenlijk voor een verjaardag kwam nu te laat maar helaas dat kan in de drukke tijd van het jaar voorkomen en niet jullie fout) Kreeg een net antwoord en er werd gekeken wat er was met het pakketje. Mijn dank hier voor.

ga zo door dus ik zou niet weten wat er verbeteren moet

Pluspunten

Ik heb nog nooit gehoord van deze webshop, maar via de radio ben ik erachter gekomen en ben daarvoor zeer dankbaar! Willie.nl is een fijne overzichtelijke webshop met een heel groot assortiment van speeltjes tot lingerie tot vele leuke hebbedingetjes.. En voor een goedkope prijs! Nergens heb ik de ''producten'' goedkoper kunnen vinden dan bij Willie. Producten zijn vooral netjes en goed ook ingepakt en vooral discreet wat ik heel erg belangrijk vind! Mijn buren hoeven natuurlijk niks te weten! Producten die zo persoonlijk kunnen zijn zijn en blijven dan ook privé! Zal hier ook zeker vele malen vaker een bestelling doen maar voor een laag bedrag al uren plezier kunnen beleven aan mijn pakketje! Ook was er een storing bij de bezorgdienst, ik werd persoonlijk via email op de hoogte gehouden van mijn pakketje en hoe het werd opgelost en dit was heel erg professioneel en snel! Bedankt Willie.nl!

Sommige producten zijn vaker alleen te vinden als je in de zoek functie dit beschrijft. Als ik meestal de categorie links aanklik staan er niet alle producten bij die ze zelf verkopen, dus wel aan te raden om wat dieper te zoeken met de zoekmachine! Verder geen verbeterpunten, in winkelwagentje, bestellen, betalen en genieten maar!

Pluspunten

Erg fijne webshop, snelle leveringen en goed geprijsde artikelen.

Pluspunten

Goede verzending en verpakking

Pluspunten

Veel Keuze. Goede beschrijvingen erbij. Ook fijn dat er gebruikers beoordelingen bij zitten.

Bij sommige producten in de verpakking gebruikers aanwijzing. Voor optimale gebruikers genot.

Pluspunten

snel efficient en goed produkt en het voornaamste goede prijs/kwaqliteit,ik zou zeggen doe zo voort

ik zou het niet weten

Pluspunten

Snel, discreet, en goede produkten voor een redelijke prijs.

Pluspunten

goede producten en prijs

Pluspunten

Alles is goed zoals hetbopnde site krijg je het ook binnen. Niets te klagen de meeste producten die ik heb besteld waren goed.

Pluspunten

Product is zeer goed Overzicht van site is perfect Bestelling super snel bezorgt met prima informatie

Pluspunten

* Super Vibo! * Mooi design * Lekker harde trilfunctie :D

Pluspunten

Het is leuk, discreet en gewoon geweldig. Beloftes worden zeker waargemaakt

Heb een beschadigt artikel gekregen. Misschien kan de kwaliteit controle wat beter. Maar al bij al heel content over alles

Pluspunten

-Groot assortiment -Goed werkende filtering mogelijkheiden van de producten -Veel informatie -Handige gebruikersreviews

Pluspunten

Snelle levering. Jullie houden goed contact met de klanten. Goede Site.

Wat meer ondergoed voor mannen.

Pluspunten

zeer snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Redelijke snelle levering maar niet binnen 36 uur.

Geen.

22 Maziestraat A