Pluspunten
Bedrijf heeft goede wijnen voor een betaalbare prijs. Je weet dat het een goede wijn is als je hier koopt, slechte wijnen hebben ze niet in hun assortiment.
Pluspunten
dit enthousiaste team heeft een imponerende start in de wijnwereld gemaakt . Brengt bovendien veel mooie wijnen uit, wat mij betreft, minder bekende streken. Is een grote jongen met Spaanse wijnen geworden.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ruim assortiment kwaliteitswijnen
VerbeterpuntenActies mogen wat spectaculairder. Prijzen gedurende een actie nog marktconform
Pluspunten
Heel goed verpakt en snel geleverd! dank jullie wel, zalige wijn!
Pluspunten
duidelijk communicatie en snelle bestelling
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Verkoopt kwaliteitswijnen. Ik kan in volle vertrouwen kopen zelfs al ken ik het product niet.
Pluspunten
Ruim en interessant assortiment; je kunt precies van elke wijn de voorraad zien en de levering is ook altijd piekfijn in orde.
VerbeterpuntenMisschien ook wat vins doux naturels in het assortiment opnemen.
Pluspunten
wijn is per fles te bestellen, puntensysteem
Verbeterpuntenbezorging zijn bij anderen vaak gratis (boven een bepaald bedrag)
Pluspunten
Na eerder te bestellen via internet, een eerste bezoek gebracht aan de winkel. Aanrader.
Pluspunten
Zeer snelle levering in deugdelijke verpakking
Pluspunten
Het afhalen op een afhaallocatie
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering, zorg besteedt aan cadeauverpakking en cadeaukaart. zelfs een foto gestuurd van het resultaat. Top!
Pluspunten
Altijd snel en correct geleverd. In kwalitatief goede verpakking. Bij wijn van belang
Pluspunten
Zit dicht in de buurt. Overzichtelijk Mooi assortiment Goedeuitstraling
VerbeterpuntenNog maar een keer geweest
24 Rijksstraatweg
Dordrecht 3316EH
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.