Ik zou niet gauw weer een bestelling doen. Met klem heb ik gevraag om voor 12uur te komen. dat is mij ook verzekerd uiteindelijke 13.30 u. Ik maakte hierover een opmerking:...het antwoord van een chagrijnige bezorger.. " ik kan het ook terug nemen.... u zegt het maar...." Toch heb ik het aangenomen, omdat het een cadeau is.
Normaal reageren we niet op deze beoordelingen en als we iets fout doen dan pakken we dat op en gaan we de volgende keer het nog beter doen maar in dit geval hebben we een aantal keren met bewuste klant aan de telefoon gezeten en deze allerhande advies gegeven. Deze gaf toen aan een specifieke wijn voor een specifieke wijn nodig te hebben. We hebben toen aangegeven dit te kunnen verzorgen maar om zeker te zijn ze die bewuste dag wel moet bestellen. Dat had ze niet gedaan en later en we hebben toen aangegeven wel de volgende dag te kunnen leveren maar niets kunnen garanderen dat dit ook nog voor een bepaald tijdstip te doen. Dit wordt ons nu zwaar aangerekend. Klant is koning bij ons maar het moet wel fair blijven.
Pluspunten
Na een fles rode wijn kado te hebben gekregen van onze vrienden via dit bedrijf bleek na een paar weken dat de wijn zuur was en veel drab bevatten. Ik heb er toch een mail aan gewijd en ik kreeg direct antwoord dat het nog niet was voorgekomen maarik kreeg gelijk een tegoedbon. Nadat ik had geprobeerd deze bon te verzilveren door een nieuwe fles te bestellen heb ik weer contact opgenomen en mocht ik mijn bestelling doorgeven. Ik kreeg niet 1 maar 2 flessen de service is dan ook heel hoog!
VerbeterpuntenVooral service niveau hoog houden!!
Pluspunten
snelle en correcte uitvoering van een levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer goede dienstverlening. Geven echt betrouwbare inlichtingen , en helpen klanten die weinig van wijn afweten mee op de goede weg. Het was hu absoluut niks te veel om tal van vragen via email te beantwoorden, alvorens ik tot aankoop overging. Wat een verademing tegenover iets aankopen in de supermarkt, waar je nauwelijks of niks hulp en service krijgt aangeboden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- heldere website, goede omschrijvingen, alle noodzakelijke info - goeie prijzen - toen een bestelde wijn tijdelijk niet voorhanden was, werd daarover gecommuniceerd, dat waardeer ik
VerbeterpuntenDaar leveringen soms bij de buren bezorgd worden, zou ik het fijn vinden dat de bedrijfsnaam niet op de verpakking te zien is. De naam verklaart namelijk onmiddellijk de inhoud, en daar hebben zij geen zaken mee.
Pluspunten
Altijd en dus nu ook weer goede wijn voor een eerlijke prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel bezorgt wat ik besteld hebt.
Pluspunten
Allemaal Positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
constant contact geweest over zoekgeraakte bestelling.
Verbeterpuntenniet meer gebruiken maken van diensten TNT. de klanten betalen liever iets meer dan dat de bestelling te laat wordt afgeleverd.
Pluspunten
Alleen maar een prettige ervaring. Ik wilde een wijn als cadeau laten bezorgen. Ik kreeg zelfs een foto van het eindresultaat. Veel complimenten en ik doe zeker weer een bestelling.
Pluspunten
zeer snelle levering goede contacten en goede prijsen
Pluspunten
Goede uitgebreide site. Veel keus uit zeer goede wijnen met een duidelijke uitleg daarbij.
Verbeterpunten1 tip: Ga zo door!
Pluspunten
Alleen maar goede ervaringen tot nu toe.
Pluspunten
Zeer net verpakt.
Pluspunten
Het is te vroeg voor een beoordeling na 1 bestelling. Maar mijn eerste indruk is alvast positief.
Pluspunten
Vriendelijk, servicegericht
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
niets negaties te vinden
Pluspunten
Ik had een bestelling geplaatst na 15.00 uur en het werd toch de volgende dag geleverd. Super!!
Verbeterpuntengeen
24 Rijksstraatweg
Dordrecht 3316EH
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.