Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen tonen snelle leveringen en zorgvuldige verpakking. Klanten waarderen het ruime assortiment en professionele service. De communicatie verloopt over het algemeen vlot en orders worden meestal tijdig verwerkt. Al met al ervaren klanten een positieve winkelervaring met nadruk op betrouwbaarheid en keuze.
16 August 2014
Gerard
Lede
Pluspunten
prima winkel
16 August 2014
Arnold
Hilversum
Pluspunten
1) grote verscheidenheid aan (Spaanse) topwijnen 2) mooie, zeer drinkbare wijnen uit lagere/ middenklasse
Verbeterpuntenmeer eigen commentaren in beschrijvingen opnemen ipv Parker mening
15 August 2014
Peter
Schagerbrug
14 August 2014
anoniem
Pluspunten
hele speciale collecte wijnen, met name uit Spanje en Italië. Soepele afhandeling. Faire prijzen
Verbeterpuntenn..v.t.
14 August 2014
Fred
H.I.Ambacht
peter schmeitz
sittard
Klantnummer ontbreek ik wel, is gemakkelijker voor verdere correspondentie ....
Carl
BE wommelgem
Pluspunten
Ruime keuze uit Spaanse wijnen
VerbeterpuntenFrans assortiment mag wat ruimer eventueel
Gregory
België
Pluspunten
VLOTHEID VAN HANDELEN ZEER BEHOORLIJKE WEBSITE UITSTEKENDE REACTIE BIJ FOUTJE SNEL REAGEREN OP VRAGEN
VerbeterpuntenIs de opslagplaats wat beperkt mij hinderde dit niet. Doe zo voort en zet prijzen goed scherp. betrouwbaarheid is key in website bussiness
4 August 2014
Andre
3 August 2014
Cees
Bilthoven
2 August 2014
jeroen
groningen
Pluspunten
Zeer goed wijnbedrijf met vriendelijk personeel. Met name Spaans georiënteerd met bijna alle toppers in huis. Prijs/kwaliteit niet te evenaren!
VerbeterpuntenIk mis wat meer wijnen uit Zuid-Afrika en Australië.
1 August 2014
Ruud
Dordrecht
Pluspunten
ongelooflijk snel geleverd - zéér efficiente dienstverlening
31 July 2014
annie de vlamynck-chamon
Merchtem - Belgie
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit
30 July 2014
Ed
Den Haag
29 July 2014
yvonne
Dordrecht
Pluspunten
één woord: gewoon PERFECT!!!!
28 July 2014
JAN MILLECAM
B-9880 AALTER
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik bestelde na een telefonisch advies over de soort wijn. Advies was gedegen en de wijn heerlijk. Levering ging geheel volgens afspraak. De eerste indruk is dus heel positief.
Verbeterpuntennvt
Beveelt niet aan
27 July 2014
J.
M.
was een aanbeveling: Ja maar per abuis verkeerd ingevuld bleek na navraag en ook wel te vernemen op basis van reactie
Pluspunten
Betrouwbaar, ruim gesorteerd, vriendelijk en klantgericht. Echt een top bedrijf!
23 July 2014
Maarten
Tilburg
Pluspunten
Altijd mooie aanbiedingen, snelle levering
VerbeterpuntenKreeg dinsdag een mail dat de bestelde wijnen ingepakt werden en had verwacht dat deze op woensdag dus ook bezorgd zou worden zoals gevraagd, was nu echter donderdag.
23 July 2014
Bastiaan Ammerlaan
Voorburg
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering. Betrouwbaar en efficient. Een uitgebreid assortiment, diversiteit in kwaliteit en prijssetting.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt of tips
22 July 2014
Robert
Nootdorp
Pluspunten
Keurig verpakt Zeer vriendelijke en snelle afhandeling binnen 2 dagen op de deurmat communicatie via online liep perfect
22 July 2014
Christiaan
Zeist
Pluspunten
Snel, eerlijk en meedenkend
VerbeterpuntenGeen
21 July 2014
e.c matla
papendrecht
20 July 2014
anoniem
Pluspunten
Snelle levering, altijd correct, beoordelingssysteem, online wijnkelder, ruim aanbod. Ook super dat de moeilijk verkrijgbare Mirus van Bocelli verkrijgbaar is.
VerbeterpuntenHet apart inloggen voor de wijnkelder vind ik wat overbodig. Zou gemakkelijk zijn moest je daar automatisch ingelogd worden waneer je inlogt op je gewone account.
17 July 2014
Gerard
Schelle, BE
Pluspunten
Ik had 3 flessen besteld, maar mijn familie wilde ook wijn bestellen. Ik heb de winkel gebeld en het was geen probleem om 3 dozen mee te nemen. We kregen zelfs een nieuw product mee om uit te proberen.
17 July 2014
Anca
Den Haag
Grandcruwijnen is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen. Die verkopen wij per fles, uit een assortiment van 2500+ verschillende wijnen. We richten ons met name op Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen en de topwijnen uit de Nieuwe Wereld. Uiteraard tegen uiterst scherpe prijzen. Want een goede wijn hoeft niet duur te zijn: u heeft al een fles vanaf 5 euro. Daarnaast heeft Grandcruwijnen een uniek aanbod aan Delicatessen zoals Pasta's Jamon, Olijfolie, Risotto's, Allemaal eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop of per telefoon. Onze wijnen kun je makkelijk vergelijken, want dit zijn allemaal A-merk wijnen. Grandcruwijnen.nl gelooft in de combinatie van online en offline en wil zich zeker niet mengen in de vele dropship webwinkels die een enorm assortiment tonen, maar deze niet daadwerkelijk hebben. Wij tonen bij ieder product de beschikbare voorraad en totdat is verkocht liggen de wijnen veilig, rustig en geconditioneerd. Daarom kunnen wij snel leveren en wilt u liever langskomen dan is dit ook geen enkel probleem. Ons gehele assortiment die u vindt op onze website kunt u ook vinden in ons Wine Warehouse - nergens vindt u zoveel kwaliteitswijnen op 1 plek. Kom gerust langs - wij zijn alle werkdagen geopend.
Rijksstraatweg 24
3316EH Dordrecht