Pluspunten
Het positieve punt is dat er geen minpunten zijn
Pluspunten
mooie wijnen, snelle levertijd
Verbeterpuntenop de site kreeg ik na de bestelling een pop up, om via mail of andere sociale media iets door te sturen. Deze pop up kreeg ik niet weg. Dit was via mijn ipad. Ik moest de site afsluiten om ervan af te komen, en kon dus niet na mijn bestelling nog ingelogd verder kijken. Ik vind ongevraagde pop-ups, zowieso vervelend, en uiteraard erg irritant als je het niet kan afsluiten.
Pluspunten
En primeur bestelling, prima volgens toezegging geleverd.
Pluspunten
Super en vriendelijke communicatie van Mevr Ketelaar en snel bezorgd. Easy betalen met paypal vanuit het buitenland.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
veel keus goede gelegenheid om te proeven
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie, mooie wijnen, redelijke prijzen, oogt en handelt professioneel en deskundig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
kan vaak unieke wijnen van nog onbekende producenten opsporen en op de markt brengen, met name in Spanje, een ongemeen spannend wijnland.
Pluspunten
Zie boven. Prima webshop.
VerbeterpuntenLocatieaanduiding laten zien waar de wijn in welk land wordt geprduceerd.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen betreffende wijnaankopen en wijnbeoordelingen. Eerlijk advies en uitstekende service.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Kwaliteitswijnen voor een zeer goede prijs. Snelle levering conform de afspraak.
Pluspunten
Leuk dat jullie een foto sturen van het eindresultaat! Snelle reactie ook en fijn dat jullie een track&trace-link sturen.
Pluspunten
levering, verpakking
indien u een ander jaartal levert dan gevraagd , gelieve dit eerst even te melden , dan heb ik de mogelijkheid om akkoord te gaan of niet.
Pluspunten
Als nieuwe klant duidelijk en eenvoudig een account gemaakt. Eerste bestelling vlot en correct behandeld en afgeleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
vlotte en correcte service
Verbeterpuntenwebsite niet altijd up to date
Pluspunten
Een van de weinige leveranciers van de geweldige alta allela cava
VerbeterpuntenHelaas maar 7 flessen op voorraad :-)
Pluspunten
eenvoudig, snel, efficiënt
Verbeterpuntenik kan voorlopig echt niets bedenken
24 Rijksstraatweg
Dordrecht 3316EH