Helemaal goed

Bestelling enorm snel bezorgd. Leuke verrassing in het pakket erbij. Keurig ingepakt. Helemaal goed.

Grote sortering, leuke hebbedingen voor een goede prijs.

Snelle levering.

Ziet ergoed uit en was op tijd

X

Great

Duidelijke website en snelle levering.

Prima kwaliteit en snelle levering. Een aanrader.

Ontzettend leuke producten

Bestellen gaat heel gemakkelijk via hun site, overzichtelijk en snel besteld. Als iets onverhoopt niet op voorraad is dan berichten ze eerst netjes of je een andere variant wilt of iets anders voor in de plaats. Heel enthousiast! Er zat ook nog een leuke poster bij als extraatje! Je bent tegenwoordig afhankelijk hoe de post zelf te werk gaat maar normaliter de volgende dag in huis. Goed vepakt! Misschien wel handig als dozen worden herbruikt om adressen van anderen weg te halen eerst maar verder een super zaak voor allerlei gelegenheden. Vooral vroeger en zeker liefhebbers van auto's en muziek zit je daar écht goed. Echt heel breed scala!

Zeer goed.

Voor onze jukebox een nieuwe tl-balk nodig goed advies en super snel geleverd. Echt top.

Een waanzinnige mooie zaak met krankzinnige mooie spullen uit de mooiste periode van ons bestaan!

Mijn ervaring is uitstekend ! altijd snelle levering Kwaliteit van spullen uitmuntend!

Ottimo sito lo consiglio a tutti

Esperienza super positiva

Heel goede service

Heel goede en snelle levering bedankt

International shipments with delay

My first time buying here, and I don't have many information about my delivery. I hope not waiting too much.

Recent tegenvallend

Voorheen prima ervaring met de Fifties Store, echter recent een lp ontvangen die zo krom is dat hij niet af te spelen is. Zit nu voor de derde dag te wachten op een reactie op mijn klacht...

Goede muziek producten en snelle levering

Mooie geluidskwaliteit van de lp's en dvd's en van de geremasterde lp's en dvd's.

Niet lang op de bestelling Hoeven wachten

Prima winkel

Snel en goed verpakt opgestuurd.

Super, de producten en de service

Erg leuk hoe t zat verpakt en het geschreven berichtje erbij! Dat maakt t veel persoonlijker, ik werd er helemaal blij van! snelle levering. Echt top.

fijn zaak snelle levering en ged verpakt

Fantastisch!

Mooie bijzondere exemplaren en zorgvuldig verpakt en verstuurd

Prachtige jurk, matige riem

De denim jurk is van zware kwaliteit, staat ect prachtig. De riem is heel tof, maar helaas van slechte kwaliteit. Bij het passen beschadigde de rode lak meteen.

Goeie service

Top service en verzending

Goed en betrouwbaar

Super goede service

Zeer snelle levering en zeer klant vriendelijk

Erg vakkundig en zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik bestelde in het verleden al vaker losse onderdelen bij Bennies Fifties, naar volle tevredenheid. Op de Rock around the Jukebox beurs in Rosmalen, kocht ik recent een Wurlitzer 2104. Deze wordt nu keurig via transport bij me bezorgd. De contacten zijn prettig en ik wordt goed geadviseerd.

mooie artikelen en goede service

vriendelijke mensen en altijd netjes geholpen met goede producten

Goede en snelle levering

Het produkt was op voorraad en snel in huis

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?