zooi aanbod en zeer correcte snelle levering

Ik zocht last moment nog een leuk kadootje voor een collega die een huwelijksfeest gaf en vond onmiddellijk een zeer tof item. de levering was zeer snel .

Als je niet thuis bent kan het lang duren

Altijd goede zorg besteed aan de te leveren pakketjes.

Snel en goed ontvangen.

Keurig verpakt en snel ontvangen.

Prezzi e velocità ok

È arrivato tutto molto in fretta nonostante io venga dall'Italia. Avevo chiesto se gentilmente mi inviano uno schema di installazione ma non mi hanno risposto. Sarebbe stato davvero utile, l'assistenza post vendita credo siano tra le cose più fondamentale per aiutare il cliente.

Ze hebben precies gestuurd waar ik om gevraagd had.

Gemakkelijk besteld en snel verzonden

Product snel ontvangen en veel betaalopties!

Leuke cadeautjes om weg te geven

Mooie stalen bord van Harley Davidson werkplaats besteld. Bord is buiten verwachting mooi. Heel blij mee. Is een cadeautje voor een vriend die een Harley rijd, zal hij zeker blij mee zijn.

Goede levering

Alles goed en netjes ingepakt.

Prachtige webwinkel met mooie artikelen

Na bestelling kreeg ik mail dat bepaalde LP s niet meer beschikbaar waren…..ondanks op voorraad op website. Ging er houterig aan toe. Communicatie tussen winkel , magazijn en klant loopt stroef. Heb dan uiteindelijk zelf gebeld. Is na verloop van een paar dagen wel in orde gekomen…..

Vrijdag hele gave artikelen besteld, dinsdag per post ontvangen. Helaas was één product (van resin) beschadigd tijdens de verzending. Volgende dag naar de Fifties-store gereden en kon het beschadigde product omruilen: kreeg direct een nieuw product mee. Echt super goede service!

Goed verpakt snel verzonden

Niet twijfelen gewoon doen

Als je van rock n roll houd moet je daar zijn zeker aan te bevelen ondanks dat ik een lp kocht van bill haley and his comets Zeer goeie muziek uit de jaren 50

Leuk en snel geleverd

Alles ziet er top uit

Ottima esperienza

È la mia prima esperienza con Fties Store ed è stata piu che soddisfacente. Il materiale rispetta la descrizione e la qualità è eccellente. Grazie a tutto il team Fties.

Prompt response is a key point of evaluation.

This was my first time ordering a replacement transformer for the DS160. I'm very satisfied with the excellent results, including the fit. I would definitely use them again.

• お勧めしますか? Yes

Heel fijn.

Ik hield mijn hart vast. Tl buizen voor de juke box besteld. Hoe komen die aan? Geweldig verpakt en passen als een bus. Fijne ervaring

Leuke winkel, goede service

Super schnelle Lieferung.

Top Service super Angebot. Nur zu empfehlen.

Top ga door Bedankt

veel keuze

veel keuze in onderdelen en leuke vintage spullen op de site en in de winkel

fantastisch opgelost

Het eerste exemplaar werd snel met bijlages ontvangen. Helaas was de druk van het boek niet naar tevredenheid. Na melding werd vanaf drie werkplekken de kwestie opgepakt en oplossend gereageerd. Heden werd een perfect ingepakt en fantastisch gedrukt exemplaar ontvangen. Zowel qua snelheid en qua oplossing bijzonder tevreden.

Superservice

Als fan een doosje pepermuntjes met Danny Vera besteld.Kreeg ik er ook nog een Danny Vera kalender bij.En dat allemaal supersnel bezorgd. Als dat geen superservice is!!

Excellent

Delivery arrived within three days of being despatched and items were in great condition. This was my first time to but through your shop and I will do so again

Geweldige service

Snel, goed verpakt, extraatje, wat wil een mens nog meer :-)

Ruim assortiment. De mensen nemen echt de tijd om he goed te adviseren en te helpen

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?