Ik had een kenteken besteld, deze kwam in goede staat aan en een snelle levering!

Altijd in orde

Als ik bestel is het altijd snel en in orde. Leuke winkel ook.

Prima , goede kwaliteit en snelle levering!

Disappointed

I’m pretty upset that it doesn’t work, the lava doesn’t flow at all and I can send a picture of it aswell. I would appreciate it if you guys can send me an other one, I spent so much money on it with shipping. I would say I received it a week ago, been on for 4 days and still won’t flow and after buying a new bulb it still won’t move at all. I’m more when welcome to send videos and pictures. Just disappointed

Heel goed contact

Als je vragen heb of bij retour dan goed en snel contact via mail Fijn gevoel dat ze heel serieus zaken doen met Vintage liefhebbers

Geweldige store

Groot assortiment van mooie spullen, voor je mancave of wst dan ook. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd..

Snelle levering en hebben bijna alles

Bijna alles op voorraad

Een leuke winkel om eens lekker rond te neuzen

Ik vind het een fijne winkel met nette prijzen en goede kwaliteit alleen jammer dat het zo ver weg is voor mij

Echte vintage store met service en kwaliteit

Een bezoek aan de winkel is het leukst, je bent er met rondstruinen zo een paar uurtjes kwijt, van neonborden, vinyl, kleding voor jong en ouder to jukeboxen. Maar ook online kun je prima wat uitzoeken. Vriendelijke mensen en goede service. Groet Wilma

GEWELDIG!!!

Top winkel!!! Vandaag besteld morgen in huis!! Elke keer weer waarmaken wat men belooft SUPERB!!!

Snel verzonden goed verpakt Super

superleuke kledij die goed aanzit

Een mooi wikkelkleedje besteld en die zit als gegoten. Ik ben er superblij mee. Mijn dochter haar kleedje is ook heel mooi en gaat ze lang geniet van hebben

Vijf sterren!

Bestellen ging makkelijk, het werd snel verzonden en bleek uitstekend verpakt.

Snel en zorgvuldig

Snelle verzending zorgvuldig verpakt Aantal keren besteld en volgende dag al in huis

Goede klantenservice, snelle levering

Terug betaling na retour zending snel gedaan

Keurig en netjes verpakt.

Ja, wat moet ik zeggen. Ik bestel een lp en wordt netjes ingepakt en verzonden. Wat je als consument verwacht.

Bestelling gedaan een dag later was die binnen top

Zeer goed aanrader

Goede service,Na bij aankomst van het pakket bleek enkele delen stuk.Erwerdt niet moeilijk gedaan en meteen nieuw gestuurd nogmaals mijn dank daarvoor. Lau Debije

Gewoon goed Snelle reactie op mijn vraag via de mail.

Tot nu toe altijd prima.

Elke bestelling ,en betaal mogelijkheden. Altijd goed gegaan..en dat is uitzonderlijk tegenwoordig. Top zaak.

Netjes en op tijd geleverd

Gewoon goed zonder poespas

Prima shop!

Bestellingen komen altijd op tijd en goed verpakt. Eenmaal kwam een lp zo krom als een hoepel aan, maar dat was schuld van DHL: The Fifties Store heeft vervoerder er op aangesproken en ons bijna direct gerestitueerd (was laatste exemplaar van plaat). Kortom, toffe zaak!

Snelle levering van producten

Goede kwaliteit van bestelde lp's en cd's en dvd's. Door de track en trace weet ik ongeveer hoe laat de bestelling komt. Ik hoef er dan meestal ongeveer 2 uur op de bestelling te wachten.

Leuke winkel

Ik kan er altijd wel platen kopen en bestellen. En goeie service

TOP!

Perfect!

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?