Snelle reactie, en keurige levering.

Snelle levering , alles volgens planning en afspraak

Alles volgens afspraak, zeer tevreden.

Schnelle Lieferung, super Qualität, 1A

Übersichtlicher Online Shop ! Schnelle Lieferung ! Immer wieder gerne !!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aardige mensen, snelle en goede service en de zaak is sfeervol met een uitgebreid assortiment

Zoals het hoort

Snel, goeie communicatie, betrouwbare shipping partner, persoonlijoe toets, goede verpakking

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

zeer tevreden

1e keer iets gekocht en er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij en een zakje bloemzaad ik ben super tevreden

Eerste bestelling

Eerste pre-order geplaatst, levering zonder problemen, CD in perfecte staat

Übersichtlicher Bestellprozess, schnelle Lieferung

Ich habe zum zweiten Mal beim Fifties Store bestellt und bin mit dem gesamten Prozess sehr zufrieden. Die Auswahl ist groß, die Homepage ist übersichtlich, die Informationsmails zur Bestellung sind genau und übersichtlich. Die Ware wurde jeweils sehr schnell geliefert und war genau wie dargestellt. Vielen Dank! Ich bestelle gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super service

Snelle levering netjes verpakt. In 1 woord klasse en goede service

Lp bij hun gekocht voor een mooie prijs. Goed geleverd zonder beschadigingen en ook nog een leuk kaartje erbij. Echte aanrader!

Superblij met mijn limited edition Talking Heads vinyl!

snel en degelijk verpakt verzonden !

Erg leuke hebbedingen.

Ik heb 3 retro Tin Cans besteld. Werden correct en heel snel geleverd. Goeie communicatie aangaande de levering. Ben heel blij met mijn bestelling. The place to be als je van vintage en retro houdt.

Eerste keer besteld en niet de laatste keer

Voor de eerste keer een LP besteld. Snelle en nette levering. Dus dit zal niet de laatste keer zijn

Groot fan

Ben een groot fan van Danny Vera dus alles wat een beetje betaalbaar is en wat aan heb koop ik graag voor mijn verzameling

Snelle levering, maar…

… er ging wel iets fout met de verpakking. Een plastic envelop van DHL, aan één kant was hij volledig open toen ik hem ontving, daarbinnen zat de jurk opgerold, zonder verdere verpakking, dus open en bloot. Geen idee waar en hoe dit fout is gegaan. De jurk voldoet aan de verwachting, de verzending niet. Toch aanbevolen omdat het kledingstuk toch aankwam,

Altijd heel correct en snelle levering

Altijd heel correct en snelle levering

Ottimo store

Sempre disponibili

Snelle verzending.

Elvis CD's

Alles perfekt, tolle Ware und blitzschneller Versand. Gerne wieder, Händler absolut zu empfehlen!

Bought one of the Seeburg manuals

Really happy with it, looks so much like the original, well packaged and happy with the delivery updates. Thanks team

Makkelijke site, snel verzonden

Alles netjes op tijd verpakt en verzonden

snelle levering, goede prijs!

snelle levering, goede prijs!

Perfect!

Snel verzonden en goed verpakt

Snel Bezorgd Netjes Verpakt de cd,s Bedankt

Namensestraat 73

2587 VX Scheveningen

Over The Fifties Store

The Fifties Store is één van de grootste online shops met jaren 50 artikelen in de wereld. Meer dan 25.000 producten staan 24 uur per dag voor je klaar. Van unieke vintage jukeboxen tot stralende retro kleding en accessoires of van originele benzinepompen tot de leukste Elvis collectibles... je vindt het hier allemaal. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan ben je 7 dagen per week van harte welkom in de 500m2 winkel in Scheveningen waar (bijna) alles te vinden is. Je kijkt er je ogen uit, kunt kleding passen, jukeboxen horen spelen en even spelen op die originele flipperkast. Kortom wil je even terug naar de tijd van Rock 'n Roll, Marilyn Monroe, Elvis Presley en The Beatles?