Uitstekende kwaliteit en nauwkeurige reproductie-onderdelen

Bedankt voor het eenvoudige online bestellen van onderdelen voor vintage jukeboxen. Ik woon in Texas (VS) en de onderdelen waren binnen 7 dagen vanuit Nederland bij mij. Ik wou dat onze eigen postdienst net zo snel was. Bedankt Bennie, Sargon en het hele team! Matt Potter Texas

Bra service

Bra service men lite dyr frakt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Top aanbod en snelle levering!

Keuze uit een ruim assortiment mooie oldies but goldies. Erg snelle levering en verpakking was een leuke ervaring om uit te pakken. Helemaal blij mee!!

Very good in general

But... It was the first time that i had to ask about my order as for 6 days i had no news from you. It is a matter of fact that you promptly replied at the same day to my email. I finally got the parcel yesterday, 10 days after my order. I also surprised that i saw an item i order been by another merchant (jukebox revival) in it.

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Goeie en snelle levering

Een NOS cartridge besteld en snel gekregen. Alleen was er een technisch probleem en mag ik het terugsturen. Enkel wel wat trage communicatie maar dat is het minste. Er is wel begrip voor het probleem en dat is het belangrijkste ! Dat nodigt uit om nog in de toekomst te bestellen, schept vertrouwen .

Teleurstellend

Er zaten kreukels in de hoes van de nieuw gekochte elpee, van Tom Petty. Erg jammer, balen

Très bons services - A recommander

Tout s'est bien passé, de la commande à la réception! Pour les passionnés des "fifties" et des autres.

Great service.

Great service and really cool products.

Prima service en goed verpakte vinylschijven.

Eigenlijk weinig te vertellen, gewoon goede online shop voor vinyl

I dont understand

Please write me in english because i dont understand a word

Levering keurig op tijd

Product werd keurig op de aangegeven dag geleverd

Een gevarieerd aanbod van producten en de items die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit en de verzending was heel snel! In één woord: Top!

Zeer tevreden.

Harley-Davidson Genuine Since 1903 Gegolfd Metalen. Ontzettend netjes verpakt ondanks de grote afmetingen.

Snel goed en precies zoals verwacht.

Snelle levering, goed en mooi verpakt met aanvullende info.

Snelle verzending

Goede service snelle verzending

Toffe grote winkel en webshop

Zeer groot aanbod van alles wat retro is, van jukeboxen, onderdelen tot retro-kleding.

Altijd leuk en goed

Topwinkel. Goed geholpen!

Snelle reactie

zeldzame ervaring

geweldige zaak met alles wat je als liefhebber maar kunt bedenken, goede service en zelfs de eigenaar was al in de sixties mijn buurman.

Alles perfect

Net als de vorige bestelling was alles perfect geregeld. Plaat was exact zoals beschreven en super snelle verzending. Zeker een aanrader

Topservice en snelle levering

Opnieuw een prettige ervaring met The Fifties Store. De bestelling werd snel geleverd en was uitstekend verpakt. Het is duidelijk dat er aandacht wordt besteed aan zowel de producten als de klant. Betrouwbare webshop met een mooi assortiment en goede service. Zeker een aanrader voor liefhebbers van retro en verzamelitems.

super fijn om daar te winkelen

Online winkelen is leuk! maar een bezoek aan de winkel in Scheveningen is nog leuker,

Duidelijke website met aantrekkelijke producten.

Kan.hier prima terecht voor alle onderdelen voor mijn jukebox.

correct

alles zoals afgesproken

Geweldige snelle leveringen

Goed onderdeel en snel en goed gelverd

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX