Laden reviews...
431 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen loben schnelle Lieferung und gute Verpackung. Kunden schätzen das breite Sortiment und eine einfache Bestellabwicklung. Der Kundenservice wird als freundlich und hilfsbereit beschrieben. Insgesamt liefert der Shop ein zuverlässiges und positives Einkaufserlebnis.
Snel en netjes geleverd.
16 June 2026
Do
Leek
Was cadeautje voor familie die in Leiden wonen. Vonden het heel mooi.
15 June 2026
Gé
Dokkum
Steeds correct Veel keuze Bij een vraag steeds antwoord op een vriendelijke manier Voor mij zijn het toppers
15 June 2026
Nicolas
Antwerpen
Sehr gutes Portfolio, alles auf Lager und sehr schneller Versand. Das Paket kam sehr gut verpackt an. Hier fühlt sich der Kunde gut bedient!
Mathias
Schwäbisch Hall
helemaal goed
Adrie
Scheemda
Bestellingen worden altijd snel en keurig verpakt geleverd. Aanbevolen leverancier.
Jack
Weiteveen
Besteld en volgende dag al in huis! Goed verpakt. Heel blij met mijn Elvis spullen
Irma
Helmond
Bedankt voor het eenvoudige online bestellen van onderdelen voor vintage jukeboxen. Ik woon in Texas (VS) en de onderdelen waren binnen 7 dagen vanuit Nederland bij mij. Ik wou dat onze eigen postdienst net zo snel was. Bedankt Bennie, Sargon en het hele team! Matt Potter Texas
Matt
Texas USA
Bra service men lite dyr frakt
Ole
Brösarp
Keuze uit een ruim assortiment mooie oldies but goldies. Erg snelle levering en verpakking was een leuke ervaring om uit te pakken. Helemaal blij mee!!
Illyane
Enschede
But... It was the first time that i had to ask about my order as for 6 days i had no news from you. It is a matter of fact that you promptly replied at the same day to my email. I finally got the parcel yesterday, 10 days after my order. I also surprised that i saw an item i order been by another merchant (jukebox revival) in it.
Dimitris Papastergiou
Kallithea - Athens
Een NOS cartridge besteld en snel gekregen. Alleen was er een technisch probleem en mag ik het terugsturen. Enkel wel wat trage communicatie maar dat is het minste. Er is wel begrip voor het probleem en dat is het belangrijkste ! Dat nodigt uit om nog in de toekomst te bestellen, schept vertrouwen .
Alexander
Belgie
Er zaten kreukels in de hoes van de nieuw gekochte elpee, van Tom Petty. Erg jammer, balen
Beveelt niet aan
André
Haaksbergen
Tout s'est bien passé, de la commande à la réception! Pour les passionnés des "fifties" et des autres.
Patrick
Luik
Great service and really cool products.
Sigurður
Reykjavík
Eigenlijk weinig te vertellen, gewoon goede online shop voor vinyl
Gertjan Stamer
Heemstede
Please write me in english because i dont understand a word
Mats
Sweden
Product werd keurig op de aangegeven dag geleverd
10 June 2026
W.M.
Woerden
Een gevarieerd aanbod van producten en de items die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit en de verzending was heel snel! In één woord: Top!
10 June 2026
Kim
DH
Harley-Davidson Genuine Since 1903 Gegolfd Metalen. Ontzettend netjes verpakt ondanks de grote afmetingen.
9 June 2026
Tjeco
Friesland
Snelle levering, goed en mooi verpakt met aanvullende info.
8 June 2026
Alse
Hoogezand
Goede service snelle verzending
7 June 2026
Ferdinand
Ede
Zeer groot aanbod van alles wat retro is, van jukeboxen, onderdelen tot retro-kleding.
Gilbert
Genk