Geen Thuiswinkel certificaat waard; lokkertjes, koop alleen wat je ZIET en kan dragen!!
Had op 12 april 2026 een tafel gekocht en 4 bijpassende stoelen. Nog gebeld die dag om 12.30 over de kleur, of ze er nog waren (jazeker zei men aan de telefoon!) want ik had op Trustpilot alleen maar slechte reviews gezien met allemaal dezelfde klacht: na bestelling is het product er 'plots' niet meer.
Heb ze direct op zondag na dat telefoontje gekocht én betaald, kreeg een bevestiging en factuur, nog wat kleinigheden besteld die ook deels uitverkocht waren met een voorstel om iets heel anders te kopen. Allemaal 'laatste exemplaren'.. Op dezelfde dinsdag een mail ontvangen: mijn stoelen waren aan een ander verkocht nadat IK ze had gekocht!?! Dat is wettelijk verboden. Zie voorwaarden Thuiswinkel Waarborg. Niet annuleren, je spullen opeisen zoals verkocht. Gratis tip van mij ;-)
Gebeld: ik kon de stoelen voor ong. 400,- méér nog wel bestellen. Levertijd: 16 weken!!
Ook zag ik op Trustpilot dat de bezorging erg slecht is. Ik las dat de 'special care' bezorging is er niet als er écht gesjouwd moet worden. (wordt op de stoep gezet door DPD of een andere vervoerder).
Heb dit voorgelegd aan Thuiswinkel Waarborg: een artikel verkocht en betaald vervolgens aan een ander verkopen is domweg verboden!!
In het verleden -met de auto- weleens spullen gekocht; dan is alles oké maar bezorgen? Niet doen, zie TrustPilot.. waar men NOOIT reageert op klachten.
Thuiswinkel Waarborg is op de hoogte gesteld, net als ACM Consuwijzer. De bestelling is geannuleerd, mijn vertrouwen weg. Hele slechte zaak dit; letterlijk en figuurlijk. Jammer, geen enkele tegemoetkoming bespreekbaar ook.