Pluspunten

good item reasonable price.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

• Communicatie

Pluspunten

Pakketje was mooi ingepakt, Fiftiesstore heeft producten die ik in andere winkels niet kan vinden en de producten blijven vaak langer leverbaar.

Prijzen van kledingstukken zijn wel wat hoog maar niet veel duurder dan andere webwinkels. Het verschil is wel dat artikelen niet snel in de uitverkoop gaan. Hierdoor is het assortiment ook minder vernieuwend dan bij andere webwinkels en kom ik minder snel iets leuks tegen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle en goed verpakte levering de spullen die ik gekocht heb waren van een super kwaliteit! Ik zal zeker nog meer gier kopen en ga zeker eens langs in de winkel!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik had duidelijk meegegeven dat ik de levering binnen een bepaalde tijd nodig had, indien niet mogelijk om binnen deze tijd te leveren zag ik af van de levering... ik had het vandaag nodig en het is dus nog niet geleverd!!! ik stuur de handel dus terug...

Hou rekening met wat mensen bij opmerkingen schrijven of geef de mensen de kans niet om deze te schrijven, dan gaan we er ook niet vanuit dat jullie hiermee rekening houden!!

• Communicatie

Pluspunten

Er waren sommige dingen niet op voorraad. Werd keurig teruggemaild. Bestelde artikelen waren ondanks de kerstdrukte binnen 2 dagen in huis.

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

PRIMA SERVICE

PRIJZEN MISSCHIEN WAT AANPASSEN , DENK DAT ER DAN NOG VEEL MEER GEKOCHT ZAL WORDEN , HEB VAN VERSCHEIDENE AL GEHOORD , ALLES IS OK , ALLEEN PRIJZEN ZIJN WAT HOOG , COMMUNICATIE PERFEKT

• Communicatie

Pluspunten

snelle service

• Communicatie

Pluspunten

Exclusieve cadeaus

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede service. Mooie Artikelen

Laten weten wanneer het pakje verzonden word

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- snelle (en dit keer juiste) levering

- klant- & servicegerichtheid kan vele malen beter. Een keer een fout artikel geleverd gekregen, via mail kreeg ik maar geen reactie, pas na telefonisch contact eindelijk een oplossing gevonden. Ditmaal artikelen een dag besteld voordat kortingen ingingen. Uiteraard zou ik graag gebruik willen maken van de kortingen, maar hier valt geen oplossing voor te bedenken vanuit het bedrijf. Ik kan gebruik maken van deze korting door alsnog andere producten te bestellen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Bij een groot bedrijf met meerdere filialen zou ik me een dergelijke onpersoonlijke omgang kunnen voorstellen, maar bij een dergelijk klein bedrijf vind ik dit absurd. Bij grote bedrijven kun je altijd de ongebruikte waren gratis terugbrengen/sturen en gebruikmaken van het nieuwe kortingstarief, hier is dat schijnbaar niet mogelijk. Dat er vanuit dit bedrijf niet eens meegedacht wordt aan een oplossing om een klant tevreden te houden, of op zijn minst zich te verplaatsen in de klant, is voor mij onbegrijpelijk en ontoelaatbaar. Na twee keer bestellen en twee keer teleurgesteld te zijn, bestel ik hier nooit meer.

• Communicatie

Pluspunten

Goede en snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

Alles

Misschien meer oldtimer brommers

• Communicatie

Pluspunten

Dat ze goed meedenken en ook alternatieven aan geven

Niet verbeteren maar op deze manier door gaan

• Communicatie

Pluspunten

mooie duidelijke website, snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

Goed verstuurd met een leuke kerst attentie

• Kwaliteit

Pluspunten

Een super leuk bedrijf waar ik altijd wel iets leuks vind . Een super snelle verzending . Goede keuzen wat betaling betreft . Aan de telefoon altijd vriendelijk geholpen .

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX