Pluspunten
good item reasonable price.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pakketje was mooi ingepakt, Fiftiesstore heeft producten die ik in andere winkels niet kan vinden en de producten blijven vaak langer leverbaar.
VerbeterpuntenPrijzen van kledingstukken zijn wel wat hoog maar niet veel duurder dan andere webwinkels. Het verschil is wel dat artikelen niet snel in de uitverkoop gaan. Hierdoor is het assortiment ook minder vernieuwend dan bij andere webwinkels en kom ik minder snel iets leuks tegen.
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering de spullen die ik gekocht heb waren van een super kwaliteit! Ik zal zeker nog meer gier kopen en ga zeker eens langs in de winkel!
Pluspunten
Ik had duidelijk meegegeven dat ik de levering binnen een bepaalde tijd nodig had, indien niet mogelijk om binnen deze tijd te leveren zag ik af van de levering... ik had het vandaag nodig en het is dus nog niet geleverd!!! ik stuur de handel dus terug...
VerbeterpuntenHou rekening met wat mensen bij opmerkingen schrijven of geef de mensen de kans niet om deze te schrijven, dan gaan we er ook niet vanuit dat jullie hiermee rekening houden!!
Beste Christiaan, We betreuren uw ontevredenheid. We hebben onze klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We gaan zorgvuldig te werk en hebben uw notitie in de order uiteraard gelezen. Het pakket is dan ook op 22 december 2015 verstuurd en de volgende dag bij u aangeboden, zoals in de track en trace te zien is. Helaas zonder succes. Daardoor heeft DHL het pakket later opnieuw aan moeten bieden. Hopelijk laat dit bericht u zien dat wij uw order op de door u gewenste wijze hebben afgehandeld. Klantenservice Fifties Store
Pluspunten
Er waren sommige dingen niet op voorraad. Werd keurig teruggemaild. Bestelde artikelen waren ondanks de kerstdrukte binnen 2 dagen in huis.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
PRIMA SERVICE
VerbeterpuntenPRIJZEN MISSCHIEN WAT AANPASSEN , DENK DAT ER DAN NOG VEEL MEER GEKOCHT ZAL WORDEN , HEB VAN VERSCHEIDENE AL GEHOORD , ALLES IS OK , ALLEEN PRIJZEN ZIJN WAT HOOG , COMMUNICATIE PERFEKT
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Exclusieve cadeaus
Pluspunten
Goede service. Mooie Artikelen
VerbeterpuntenLaten weten wanneer het pakje verzonden word
Pluspunten
- snelle (en dit keer juiste) levering
Verbeterpunten- klant- & servicegerichtheid kan vele malen beter. Een keer een fout artikel geleverd gekregen, via mail kreeg ik maar geen reactie, pas na telefonisch contact eindelijk een oplossing gevonden. Ditmaal artikelen een dag besteld voordat kortingen ingingen. Uiteraard zou ik graag gebruik willen maken van de kortingen, maar hier valt geen oplossing voor te bedenken vanuit het bedrijf. Ik kan gebruik maken van deze korting door alsnog andere producten te bestellen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Bij een groot bedrijf met meerdere filialen zou ik me een dergelijke onpersoonlijke omgang kunnen voorstellen, maar bij een dergelijk klein bedrijf vind ik dit absurd. Bij grote bedrijven kun je altijd de ongebruikte waren gratis terugbrengen/sturen en gebruikmaken van het nieuwe kortingstarief, hier is dat schijnbaar niet mogelijk. Dat er vanuit dit bedrijf niet eens meegedacht wordt aan een oplossing om een klant tevreden te houden, of op zijn minst zich te verplaatsen in de klant, is voor mij onbegrijpelijk en ontoelaatbaar. Na twee keer bestellen en twee keer teleurgesteld te zijn, bestel ik hier nooit meer.
Beste Celine, Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u ontevreden bent met onze service. De koper kiest zelf voor het moment wanneer hij/zij iets aanschaft. De kans dat u daarbij nieuwe kortingscodes misloopt, is dus altijd aanwezig. De kortingscode was op het moment van uw bestelling nog niet actief, daarom is het ook niet reëel deze achteraf alsnog met uw bestelling verrekenen. Daarnaast had u al gebruik gemaakt van een andere kortingscode en kunnen wij geen korting over korting geven. Uiteraard kunt u probleemloos artikelen naar ons retourneren, wij crediteren dan de bestelling. Helaas kunnen wij als klein familiebedrijf, in tegenstelling tot sommige grote firma's, de retourzendingen niet gratis aanbieden. Fifties Store
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenMisschien meer oldtimer brommers
Pluspunten
Dat ze goed meedenken en ook alternatieven aan geven
VerbeterpuntenNiet verbeteren maar op deze manier door gaan
Pluspunten
mooie duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Goed verstuurd met een leuke kerst attentie
Pluspunten
Een super leuk bedrijf waar ik altijd wel iets leuks vind . Een super snelle verzending . Goede keuzen wat betaling betreft . Aan de telefoon altijd vriendelijk geholpen .
73 Namensestraat
Scheveningen 2587 VX