Komen afspraak na

Ruime keuze zeer snel in huis

Uitstekende service

Mooie producten

Mooie producten en snelle levering

Super deal

Snelle verzending. Goed verpakt. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Positiva

Comunicazione rapida e cordiale, mi hanno aiutato e sono stati veloci e gentili. Consiglio di fare qui gli acquisti sui ricambi dei jukebox.

• Ci consiglieresti? Si

All good

All good fast shipping

Vriendelijke mensen, heel behulpzaam. Bestelling super goed verpakt en een hand geschreven kaartje erbij met een een Vriendelijke persoonlijke tekst erop.

Als een kind in de snoepwinkel

Geweldige mooi assortiment aan muziek gerelateerde objecten. Fijn personeel. Helaas voor mij niet naast de deur, maar gelukkig heeft Bennie's ook een prima website.

Perfect!

I ordered two pairs of Pin up heels, black and red. They are beautiful and fit perfectly. Shipping and communication was very good. Excellently packaged. They are sold out everywhere and were also much better price than elsewhere. Delighted thank you.

zooi aanbod en zeer correcte snelle levering

Ik zocht last moment nog een leuk kadootje voor een collega die een huwelijksfeest gaf en vond onmiddellijk een zeer tof item. de levering was zeer snel .

Als je niet thuis bent kan het lang duren

Altijd goede zorg besteed aan de te leveren pakketjes.

Snel en goed ontvangen.

Keurig verpakt en snel ontvangen.

Prezzi e velocità ok

È arrivato tutto molto in fretta nonostante io venga dall'Italia. Avevo chiesto se gentilmente mi inviano uno schema di installazione ma non mi hanno risposto. Sarebbe stato davvero utile, l'assistenza post vendita credo siano tra le cose più fondamentale per aiutare il cliente.

Ze hebben precies gestuurd waar ik om gevraagd had.

Gemakkelijk besteld en snel verzonden

Product snel ontvangen en veel betaalopties!

Leuke cadeautjes om weg te geven

Mooie stalen bord van Harley Davidson werkplaats besteld. Bord is buiten verwachting mooi. Heel blij mee. Is een cadeautje voor een vriend die een Harley rijd, zal hij zeker blij mee zijn.

Goede levering

Alles goed en netjes ingepakt.

Prachtige webwinkel met mooie artikelen

Na bestelling kreeg ik mail dat bepaalde LP s niet meer beschikbaar waren…..ondanks op voorraad op website. Ging er houterig aan toe. Communicatie tussen winkel , magazijn en klant loopt stroef. Heb dan uiteindelijk zelf gebeld. Is na verloop van een paar dagen wel in orde gekomen…..

Vrijdag hele gave artikelen besteld, dinsdag per post ontvangen. Helaas was één product (van resin) beschadigd tijdens de verzending. Volgende dag naar de Fifties-store gereden en kon het beschadigde product omruilen: kreeg direct een nieuw product mee. Echt super goede service!

Goed verpakt snel verzonden

Niet twijfelen gewoon doen

Als je van rock n roll houd moet je daar zijn zeker aan te bevelen ondanks dat ik een lp kocht van bill haley and his comets Zeer goeie muziek uit de jaren 50

Leuk en snel geleverd

Alles ziet er top uit

Ottima esperienza

È la mia prima esperienza con Fties Store ed è stata piu che soddisfacente. Il materiale rispetta la descrizione e la qualità è eccellente. Grazie a tutto il team Fties.

Prompt response is a key point of evaluation.

This was my first time ordering a replacement transformer for the DS160. I'm very satisfied with the excellent results, including the fit. I would definitely use them again.

• お勧めしますか? Yes

Heel fijn.

Ik hield mijn hart vast. Tl buizen voor de juke box besteld. Hoe komen die aan? Geweldig verpakt en passen als een bus. Fijne ervaring

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX