Mooi

Ik heb een kado gedaan en ze was er erg blij mee

heel erg goed

heel goed

Leuke spullen

Online besteld een in de heerlijke overvolle winkel opgehaald

Mooie producten, Prima service, snelle levering

leuk persoonlijk berichtje bij verzending .

Kwaliteit sleutel hanger matig

Ik heb voor de sleutelhanger 3,95 betaald, maar vervolgens moest ik 4,50 verzendkosten betalen voor iets wat makkelijk in een bubbel enveloppe had gepast en veel goedkoper verstuurd kon worden. Had mij een echt waardige sleutelhanger gestuurd voor evt twee euro meer. Maar nu krijg ik een belachelijke doos eromheen. Sleutelhanger bijna onvindbaar. In de doos allemaal dure reclame folders, die ik helemaal niet wil. Volgens mij heeft het bedrijf zich geconfronteerd op het verkeerde en niet op het onderdeel wat je uitzoekt. Zware teleurstelling! En super milieu onvriendelijke verkwisting

In een word rock n roll

Geweldig assortiment rete goeie kleding snelle levering you rock like hell !!!

Goed geregeld

Snel en goed

goede service

zeer snel en correct

superbe boutique en ligne, dommage du site qui n'est pas en francais

on trouve un peu de tout, je suis surtout intéressé par les pompes a essence et les accessoires ( globes), et le vrai vintage usa. jukebox etc... dommage qu'il n'y a pas de jackpot, distributeur de chewin gum , de vielles bouteilles ( coca, pepsi et autre marque original) insigne et petite pièces de restauration de pompe a essence sur le site. etc.. dommage aussi que le site ne soit pas en Francais . et que l'on ne reçois JAMAIS un code pour une réduction ou l'autre . autrement le service est très rapide, rien a dire. mais beaucoup trop de nouvelles choses et pas assez de vintage usa original.

Veel aanbod Prachtige producten Snelle levering

Geen goede oplossing voor probleem

Ik heb iets ontvangen wat kapot is de enige oplossing hiervoor was dat ik 10% van het bedrag kon terug krijgen

Snel en kwaliteit

Persoonlijk kaartje en top spullen

probleemloze bestelling, snelle levering

probleemloze bestelling, snelle levering

Zeer flot

Cool stuff, good prices!

The quality of the purchased goods is also impressive. Great store!

Helemaal tevreden

Wij hebben een vintage emaille MG-bord besteld. Fijne verzending, het pakketje is op tijd binnen gekomen en het bord is kwalitatief goed en ziet er mooi uit! We hebben de jarige heel blij kunnen maken met dit cadeau.

Een mooie fyfties store

Het cadeau dat ik er kocht, is echt authentiek. Ik had het online besteld en ben het diezelfde dag persoonlijk gaan ophalen. Ardig en hulpvaardig personeel, ook de winkel nodigt uit om een kijkje te nemen.

Helemaal volgens afspraak.

Gewoon goed.

bijzonder klantvriendelijk

Ontving beschadigde bestelling, maar kan dit op een bijzonder klantvriendelijke manier omruilen. Geen moeite is te veel. Uitmuntend. Hulde aan het team van Fifties store.

Still waiting for my order to arrive

Shipped promptly. Responded promptly to questions. I was only able to enter 4 digits for my house number. My house number has 5 digits. Hope my order arrives. I would give 5 stars if I already had my order. Thanks

Nostalgie en fifties Rock & Roll komen samen in een bezoek aan bennies

Bennies Fifties Store laat je even weer de fifties herleven. Ik kom er dan ook graag. Altijd even een liedje draaien op mijn favoriete juke-box. Vandaag spullen gekocht voor in de garage. Hoop er nog jaren te mogen komen!

Prima levering

Bestelde artikelen werden snel en correct geleverd

Heel slecht verpakt

Het pakje is zeer slecht verpakt(voor een collectible figuur, geen bubble wrap oid) sterker nog het lijkt ook alsof deze uit de eigen doos is gehaald (wat not done is als een in box collector) en het plastic omhulsel verkeerd erin is gedaan naderhand aangezien dit gebroken is en de doos daardoor ook schade heeft opgelopen naast de schade van het niet goed verpakken in de verzend doos

Super tevreden . Snel en correct . Een aanrader

Snelle levering en correct

Snelle levering en keurig afgehandeld

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX