Snel en is keurig verzorgd

Snelle met bezorgen en heel snel toen 1 artikel helaas terug moest omdat mijn dochter het cadeau ook van haar vriend had gekregen,maar ze vond andere kleur mooier dan deze . Vandaar dat het terug moest

Prettig en to the pointo

Geweldige lp's gekocht!

Heel tevreden

Vlotte levering

Uitstekende service

Ik heb op het laatst mijn bestelling gewijzigd maar desondanks is wel het goede artikel bezorgd en dat vind ik top !

heel goed.

Perfect geholpen,groot assortiment.Uitstekende webshop.

Super service en snel geleverd

Het product welke ik had gekocht was uitverkocht. Ze mailde gelijk alternatieven en de dag erna had ik het in huis. Gewoon weg top! Snelle reactie van de klantenservice en vriendelijk!

Snelle bestelling, leuke spullen in de webshop!

Ik wilde graag een nieuwe platenspeler, en door de vele gouden accenten in mijn huis kwam ik uit op een gouden Crosley, van urban outfitters. Alleen op de foto van de website wist ik niet dat het een editie van Empire was. Wat ik wat minder leuk vond. Ik hoop dat ik ‘m nog naar normaal kan omtoveren. Maar vond dit wel jammer.

Correcte levering

Netjes verpakt en zag er ook netjes uit

alles prima in orde.

Alles was Correct in Orde.

Snelle levering,goed ingepakt,met een leuk handgeschreven kaartje,top!!! Helemaal blij

Materialen dik in orde

Goede afspraken en veilig aangekomen, een dikke proficiat hiervoor

Ik heb goede ervaringen met deze winkel

Altijd snelle bezorging en goede afhandeling mocht er iets mis zijn (wat eigenlijk bijna nooit gebeurd) Chapeau

Uitstekende service

Item beschadigd ontvangen en er wordt een nieuwe verstuurd. Perfecte service en een geweldige klantenservice

Goede keus aan producten, makkelijk op te halen en wauw

Goede keus aan producten, makkelijk op te halen en wauw, wat een gave spullen in de winkel op Scheveningen.

Goede service word snel en goed verzonden met heel leuk een persoonlijk briefje erbij! Ontzettend leuke site!

Alles netjes; het product, de verpakking en snelle levering.

Zoals je mag verwachten , keurig volgens afspraak

zeer tevreden

goede samenwerking en goede verzending alles zeer goed aangekomen

Goed verpakt, duidelijke updates, snel verzonden en netjes op tijd ontvangen

Goede communicatie,Snel geleverd, top verpakt.

Heel content over de aanschaf van de Okki Nokki platenreiniger. Het artikel werd snel en uitstekend verpakt afgeleverd en werkt naar tevredenheid.

Was de eerste keer ben heel erg tevreden met mijn koffiezetapparaat. Iedereen vindt hem geweldig ben er ook heel erg blij mee!!!!!!

Geweldige winkel

Geweldige winkel met super leuke spullen!

uitmuntend

al vele bestellingen geplaatst en nog altijd zeer tevreden zeer klant vriendelijk goed beschreven artikelen echte collectibles zeer moeilijk te vinden items

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX