Het product dat ik had besteld werd door de winkel zelf geleverd en in huis gezet. Geweldige en snelle service en ook een fijne klanten service

Excellent

Excellent

Leuke producten, goede prijzen, top service

Leuke en originele producten voor een betaalbare prijs. Snelle levering en de producten zijn goed verpakt om evt beschadigingen tijdens het vervoer te voorkomen.

Toppie

Alles top

Top was helemaal tevreden

Mijn ervaring was super,

Top!!!

Buiten dat ze heel veel mooie spullen hebben? Snelle levering, helaas zat er een beschadiging op de elpee. Geen probleem, oude opgestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe in huis. Dat is pas goede service

Goed netjes en eerlijk

Snelle levering heel netjes verpakt dubbele bestelling geplaatst em heel netjes 1 bezorg koste terug geboekt heel eerlijk.

Zeer snelle en nette levering

Heel snel mijn bestelling geleverd. Heel netjes en stevig ingepakt. Mijn bestelde product zag er geweldig uit.

Product kapot

Zeer teleurgesteld dat de Vintage rijstkoker het niet deed ! Ik heb deze dus weer retour moeten sturen. Vond het erg klantonvriendelijk dat ik de retour kosten van € 7,25 zelf moest betalen.

Geweldig!

Super! Enorm gaaf assortiment en supersnelle levering!

E

Leuke items voor een redelijke prijs

Topwinkel en personeel, aanrader, mooie spullen.

Heb hier Elvis Presley collectables gekocht. Vinyl en een gouden plaat. Goede kwaliteit. Super tevreden.

Nette levering, goede prijs.

Het product werd snel geleverd, tegen een redelijke prijs. Fijn dat er verschillende opties zijn voor verzending, maar track&trace van DHL zou wel fijn zijn (nu stonden ze redelijk plotseling voor de deur)

Prima ervaring

Mooie neon aangeschaft, tevreden over bestelling, levering en uiteindelijk de werking van de neon.

Goede service en snelle verzending product zoals omschreven ! Zeer tevreden

Geweldige winkel en vriendelijk personeel. Aanrader

Kapot product geleverd

Geen idee hoe dit verder afloopt, maar moet wel 279.00 euro betalen! We wachten nog even af.

Geweldige koopervaring

Een van de bestellingen was niet voorradig en kon vervangen worden met een andere wat duurder is. De winkel gaf het verschil als cadeau. Nogmaals bedankt voor de positieve actie!

Goed georganiseerd

Altijd correct behandeld

Makkelijke website, snelle levering

Leuke artikelen op een makkelijkr overzichtelijke website. Levering was super snel en het contact via mail was duidelijk en snel.

prima service

top

Das bestellte Material ist in sehr guter Qualität,preisgünstig und wird rasch geliefert.

Habe schon einiges Material ( Ersatzteile ) von den Bennies gekauft und bin nachwievor sehr zufrieden.Leider können die Freunde nicht immer alles haben - doch sie haben recht viel.Bin sehr zufrieden und komme wieder, auch werde ich meine Erfahrungen nicht für mich behalte. Liebe Grüße Josef Lenzinger.

Had gebeld voor info en werd vriendelijk te woord gestaan. Heb vervolgens online besteld en binnen 1/2 uur mail dat het klaar lag in de winkel. In de winkel was het personeel ook heel vriendelijk.

Hele goede ervaring heb ik ermee

Goede service en leuk personeel het internet is meer dan goed.

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX