super

snelle levering mooi product, volledig volgens verwachting

Snelle levering + top producten

Al meerdere goede ervaringen, kan The Fifties store zeker aanbevelen

Snel en netjes verpakt

Zeker weer bestellen

Goede service, snelle levering

De gehele bestelprocedure verliep soepel, ging heel snel. En al na een dag had ik alles in huis, netjes ingepakt.

geweldig

ik vind het heel geweldig om zaken met fiftiesstore te doen ,daarom een tien, willem meems

Erg jammerrrr

Er werd aangegeven dat er voorraad was bleek eronder in kleine lekkers te staan dat het niet op voorraad was maar pas in april uit kwam. Weken later. Als ik dat geweten had had ik t niet besteld.

Perfecte snelle levering.

Snelle levering ....mooie spullen. Echt top

Geweldige service!

Het aanbod is zeer divers en verrassend. Alles wordt supersnel bezorgd!

Product was snel verstuurd

Leuke vintage webwinkel met ruime keuze.

uitstekend

de aangekochte zaken werden heel snel geleverd en zien er precies uit zoals op de website gepresenteerd

Super spullen, snelle levering, en winkel naar mijn hart!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Vriendelijk behulpzaam en snel

Zeer goed en snel

Goede en snelle levering, producten ook zeer goed

Beware Cheap Chinese Rubbish

Bought a Seeburg Redhead Cartridge when it arrived I couldn’t believe my eyes. £250 for cheap Chinese the worst quality I have ever seen. It’s two Chinese cheap cartridges that are fitted to poor quality record players like the briefcase type stuck together. The stylus are not aligned so it skips and sticks and is the worst sound quality I have ever heard and is nowhere near the quality I required for my Seeburg VL200. Now they want me to pay for its return. Disgraceful behaviour. Contacted my credit card to intervene. Be careful what you are buying from this dreadful company.

Heel snel bezorgd, de waterkoker en broodrooster zien er fantastisch uit! Heel blij met mijn aankoop.

gewoon goed

werd netjes geleverd goed verpakt met een leuk kaartje er bij

Goede levering.

Het product was niet direct leverbaar. Maar na wachttijd van het product wel snel geleverd.

Zeer slecht verpakt en geen reactie klantenservice

Kellogg’s XL blik besteld. Snel geleverd maar zeer slecht verpakt. Dat leek echt nergens op. Gevolg: blik licht beschadigd. Gemeld bij de klantenservice met het dringende advies om het voortaan beter in te pakken. (Ik hoefde geen nieuw blik). Nul reactie.

Overtreft de verwachtingen

Zomaar iets extras toegevoegd. Super netjes.

Super site Super keuze Super prijzen Super snelle levering

Snelle service..super leuke producten

Zulke leuke blikken en bekers besteld!

Super leuke site snelle levering en leuke spulletjes!

Fijne koffiezetapparaat en mooi design

Nadat ik besteld had,heel snel in huis en goed ingepakt! Ben heel tevreden in de toekomst ga ik zeker vaker bestellen love the 50s store!

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX