Heb totaal geen klachten. Alles prima verpakt verzonden

Mooie store, met leuke dingen.

Veel keuze, ziet er perfect uit.

Snelle levering met 2 verrassingen!

Super service!

Volgende dag bestelling al geleverd. Netjes en stevig verpakt. Tevens bonus LP bij mijn bestelling. Prima service.

Snelle verzending, top artikels

Snelle ervaring en zeer goede artikels

Snelle levering van zeldzame LP

Leverden snel een LP die in andere winkels uitverkocht was.

Gewoon prima

Product voldeed aan de verwachtingen, was leuk verpakt en op tijd geleverd. Zoals het hoort, dus.

Altijd in orde

Hier komen ze afspraken na.

Excellent Service

Great service with excellent service, the item ordered came quickly and was just what we wanted. Thank you

Niet voor herhaling vatbaar.

Artikelen beschadigd ontvangen. Waarschijnlijk gebeurt bij DHL. Maar sindsdien geen enkele communicatie meer vanuit The Fifties Store. Krijg geen reactie op mijn e-mails. En nu wel vragen naar mijn ervaringen. Dat zou eerder andersom moeten. Artikelen terug gestuurd en maar hopen dat ik mijn geld terug krijg inclusief 2 x verzendkosten.

Waardeloze verzending

Ik kreeg 2 producten (2 platen) geleverd in een enorme doos. Dat vond ik al verspilling. Vervolgens was die doos ook nog flink gebutst en wat gescheurd. De tape zat er half op. Maar tot mijn grote verbazinng vond ik binnen in de doos een berg troep aan: eierdozen, kapot en verfrommeld plastic, stukken karton... Heel vreemd. Klacht ingediend maar tot nu toe geen reactie. Eens en nooit weer.

Ik zou er zo weer wat kopen

Goed contact, snelle levering en vooral ook een nette prijs. Product zelf is ook goed.

Uitstekend!

Als ik wat vroeg kreeg ik meteen reactie. Goed verpakt! Prima allemaal!

Correct service, platen in goede toestand

Overzichtelijke website, snelle service

Overzichtelijke website, snelle service

supermooie winkel

ik heb al vele hele mooie Producten en meubels bij Fifties Store gevonden, en ben er erg tevreden en blij mee.

Alles netjes en stevig verpakt .

Prima store , vlotte verzending.

Alles prima geregeld

Gewoon erg goed en lekker snel

Erg goed!

Alles netjes en perfect op tijd geleverd. Een erg leuke winkel!

Helemaal top

Duidelijke communicatie en snelle levering

Kende de winkel niet en ontdekte het na een tip van mijn vriendin. Ik vond in de winkel precies het product ( klok ) waar ik al een tijd naar zocht. Goed product, geen plastic imitatie.

Aanrader!

2 mokken besteld, netjes op tijd geleverd. Netjes verpakt. Mokken kwamen ook 1 op 1 overeen met de afbeelding. Goede communicatie via mail over hoe en wanneer het pakketje komt. Kortom we bestellen hier zeker nogmaals!! Is zeker een aanrader!!

Goed verpakt

Ontvangen zoals besteld en mooier dan verwacht

Statue of liberty exceeded expectations

Snel, leuke artikelen, prima winkel.

Niets op aan te merken.

73 Namensestraat