Pluspunten
Zeer goed garantiebeleid!
Pluspunten
schnelle Lieferung nach Deutschland , super service, kleid hat top Qualität! :)
Pluspunten
leuke spullen en prima service. Telefonisch goed bereikbaar, snelle levering en snel opgelost toen artikel incompleet bleek te zijn. Top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering,mooi product.
Pluspunten
Bestelling geplaatst, kreeg gelijk een bevestigingsmail met track & trace code. Een paar uur later een mail dat het pakketje was verzonden. Volgende dag geleverd. Prijs / kwaliteit verhouding is goed.
Pluspunten
Snel en zeer correct!
VerbeterpuntenJammer dat ik verzendkosten moet betalen vanuit België. Ik heb mijn bruidsjurk bij jullie besteld, daarop moest ik geen verzendkosten betalen. Maar nu wil ik ook mijn schoenen nog bestellen en die worden duurder door de verzendkosten. Voor de rest zijn jullie fantastisch. Fijn dat jullie veel op voorraad hebben!
Pluspunten
Fijn contact nn nette verzorging
VerbeterpuntenMeer voorraad van producten verzorgen
Pluspunten
zeer vriendelijk en correct met afspraken
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Goede communicatie over het bestel- en bezorgproces. Zeer klantvriendelijk. Mijn bestelling was niet op voorraad, ik werd direct op de hoogte gesteld wanneer dit wel op voorraad zou zijn. Producten na binnenkomst snel in huis. Mooie overzichtelijke site. Top!
Verbeterpunten-
Pluspunten
ziet er keurig uit.
Pluspunten
Bij Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam. Bestelling vlot afgehandeld.
Pluspunten
Goede service, leuke spullen
Pluspunten
Efficiënt, correct, leuke winkel, leuke mensen, een paradijs om te shoppen
Pluspunten
Snelle levering en service
Pluspunten
Mooie collectie, Het product dat ik had besteld was helaas niet meer op voorraad. Ik ben hier direct over gemaild en heb iets anders uitgezocht. Snelle levering, binnen 2 dagen in huis. Top!
VerbeterpuntenSite bijhouden, er stond dat het product nog op voorraad was, dit was niet het geval.
Pluspunten
Snelle service, goede communicatie.
Verbeterpuntenwebsite is erg traag, Er staan spullen op de site die uitverkocht zijn, het werd uiteindelijk keurig opgelost.
Pluspunten
Kathy en Mitchell
VerbeterpuntenZeer arrogante manager customer service, genaamd Astrid. Heeft het te hoog in haar bol, laat klanten niet uitpraten en is zeker niet in staat tot klachtafhandeling laat staan oplossing. Een paar bestellingen eerder was ik nog razend enthousiast over deze webwinkel maar na de laatste bestelling is het helemaal over en zal ik nooit of te nimmer nog een aankoop wagen bij deze **********. Ik kreeg een jurk thuis zonder originele verpakking, labels of kaartjes en met vlekken, viezigheid en stift in geschreven. Volgens Astrid hadden ze dat allemaal.... Fijne leverancier. Heel kletsverhaal waar je niet tussenkwam over haar inkoopprijs etc. Niks wijzer van geworden in elk geval. Ik raad iedereen aan om bij Topvintage.nl te gaan shoppen die weten tenminste wel hoe het hoort, elk detail klopt daar, ze communiceren perfect en maken de belofte wel waar.
Beste Debbie, Allereerst betreuren wij het dat u niet tevreden bent over onze service. Wij hebben in onze webshop de garantie: niet tevreden altijd geld terug. Bij uw besluit de jurk te houden hebben wij u 10 euro voor het ongemak gecrediteerd en daar bovenop de standaard verzendkosten vergoed. Dit bedrag heeft u binnen 3 werkdagen terug op uw rekening ontvangen. Wij danken u desondanks hartelijk voor de door u geplaatste bestellingen. Met vriendelijke groet, klantenservice Fifties Store
Pluspunten
Zeer leuke shop met hele leuke dingen
Pluspunten
Geweldige kleding, aardig personeel en een fantastische winkel.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
alles positief !!!!!!
Verbeterpuntenniets negatief te vermelden
73 Namensestraat
Scheveningen 2587 VX
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.