Superwinkel!

Ontzettend leuke artikelen voor een goede prijs plus snelle levering! Ik ben zeer tevreden en zal er zeker vaker bestellen!

Prettig ervaring en snelle zending.

Mooi item, goed verpakt, snel verstuurd. Aanrader.

Prima service en aangenaam contact

Er was een ontbrekende artikel Duidelijke mail en voorstel gekregen. Prima en snel afgehandeld.

Drama verpakking en product werkt niet naar behoren

De fifties store heeft de bestelling snel opgepakt en snel verzonden, ook hield de store me goed op de hoogte, allemaal pluspunten. Echter is het product verzonden in een oude doos welk door middel van tapte bij elkaar geplakt was, niet alleen een risico voor het intact blijven van het product maar ook nog eens zeer milieu onvriendelijk. Het product zelf (een broodrooster) is prachtig maar de ontdooi knop werkt niet, deze roostert het brood evengoed ipv te ontdooien. Al met al ben ik dus niet tevreden met mijn aankoop.

Prachtige online store.

Eerste maal dat ik er iets bestel,leuke online shop en overzichtelijk. Snelle levering en kan je perfect volgen,product is goed verpakt. Zeker een aanrader.

Meesterlijk

Ik heb verschillende maten, metalen Pin-up borden gekocht voor aan de muur. Zien er geweldig uit en ga er zeker nog meer uit deze collectie bestellen. Helemaal mooi, de persoonlijke groet van 1 van de dames die erop gezet is! Love ya!

Mooi verpakt en snel verzonden. Prima kwaliteit.

Bezorging en product prima

De Lp’s werden snel bezorgd en ook beantwoording van vragen achteraf was prima! Enige minpuntje was dat de lp’s die ter versteviging mee verpakt waren beschimmeld bleken te zijn. Anders was de beoordeling een 10 geweest.

Item als beschreven, zeer snel en correct geleverd, top !

Item als beschreven, zeer snel en correct geleverd, top !

Ze geloven mij niet dat hetgeen ik besteld heb niet geleverd is

Als ik mail en zeg dat het produkt dat ik besteld heb niet geleverd is dan geloven ze mij niet. Er wordt keihard gezegd dat ik lieg, want hij heeft zelf gezien dat het ingepakt is. Of het ook uit de doos gevallen kan zijn, nou nee. Een lp is te groot om niet op te vallen als het er niet in zit.

Dank voor de snelle levering en de 2 bijgdvoegde platen

Leuke artikelen en snel verzonden.

Fijne site om snel te zien wat je zoekt en supersnel verzonden.

snelle levering ,ik ben zeer tevreden...TOP!!

Hoewel ik een kleine bestelling had,vond ik dat het snel geleverd was. ik ben zeer tevreden...Top!!

Zoals het hoort

Artikelen online besteld, snel en netjes geleverd, zoals het hoort.

Prima en snel verzonden

Postnl is achter met de bestelling, maar daar kan de verzender niets aan doen, het heeft 1 week geduurd helaas

uitstekend

Ik heb een viltmat besteld "RUBBER SOUL". Netjes verpakt en een leuke folder erbij. Snelle service

Snel besteld maar niet zo snel in huis

Cadeau besteld. Bestellen ging makkelijk en pakketje was alleen helaas pas 6 dagen later in huis. Dit kwam door de drukte bij PostNL. Verder keurig verpakt en ga hier vaker bestellen.

Niet tevreden levering

Bestelling 30 april geplaatst Zou ivm vertraging afgeleverd worden 2 mei Tot op heden niets ontvangen Wel betaald

U bent geweldig!

Bestellen: top Levertermijn: top Dienst na verkoop: top. Jullie zijn geweldig:-)

Zeer goed geholpen. Een 10 +

Snel verzonden en mooie kwaliteit!

Snel verzonden en mooie kwaliteit!

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending. Het pakketje kwam snel binnen met een persoonlijk kaartje, erg leuk.

Top snelle levering

Verzendkosten liggen wat hoog. Maar zeer tevreden over het product

Helemaal leuk

Een pracht Winkel, mooie spullen. Mijn super leuk jurkje Darlene rood met nopjes past erg goed bij mij. Wel moet ik de zoom recht maken, aan een kant zag ik al op de hanger is deze jammer genoeg 'n stuk langer. Bij 't aantrekken natuurlijk geen gezicht. Vandaar nét geen tien. Groetjes en tot koops !

73 Namensestraat

Scheveningen 2587 VX