Pluspunten
Ruim aanbod mooi materiaal
VerbeterpuntenLevering in twee maal
Pluspunten
Zoveel leuke dingen te koop
Pluspunten
Super prettige service en leuke extra informatie bij het product gekregen. Heel attent dat er nog een persoonlijke tekst bij geschreven stond. Zeer klant gericht! En een super groot assortiment met veel leuke spullen
Pluspunten
Hele snelle levering,en heel vriendelijk contact via de mail. Product was erg goed verpakt,en kregen nog een persoonlijk bericht op een kaart van hun geschreven.
Pluspunten
snelle en goede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat het uitgekozen artikel wat online stond NIET op voorraad bleek te zijn. Dat was balen. Ik wil ook meteen even aangeven dat ik GEEN emails en/of nieuwsbrief van u gelieve te ontvangen daar mijn bestelling 'n kado was en ik zelf helemaal NIKS heb met 50's spulletjes. Ik hoop dat u mijn wens in acht kunt nemen.
Pluspunten
snelle levering en een tof geschenkje bij de bestelling!!
Verbeterpuntendoe zo verder!!!
Pluspunten
Gratis verzending naar Belgie is zeker een pluspunt vanaf een bepaald bedrag , vooral omdat ze met DHL verzenden... heel goede communicatie tussen koper en verkoper
Pluspunten
Steeds snelle levering, duidelijke en snelle communicatie bij vragen.
VerbeterpuntenDe kortingsbonnen die ik van jullie reeds aangeboden kreeg voorzien van een code zodat deze ook via online bestelling kunnen gebruikt worden. Ik kan spijtig genoeg niet genieten vd aangeboden bons aangezien we de aankopen niet ter plaatse in jullie winkel doen maat enkel online.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en verzending
Pluspunten
Tutto perfetto, grazie.
Pluspunten
Je wordt gehoord en bent geen nummer.
VerbeterpuntenHandleiding/gebruiksaanwijzing met zending meesturen.
Pluspunten
Een item was niet voorradig, Kreeg een ander toegestuurd uit een hogere prijsklasse. Uitstekend opgelost.
Pluspunten
Goede levering en na contact dat er iets niet op voorraad was op goede wijze een ander product kunnen kiezen. Ook vonden we na telefonisch contact een erg leuke persoonlijke notie bij de levering refererend naar ons gesprek. Dit was zeer attent en werd erg gewaardeerd!!
Pluspunten
Leuke producten
Pluspunten
Super service. 1 artikel niet voorradig en na bestelling direct telefonisch contact met de mededeling dat de bezorging hierdoor wat vertraagd! Helemaal blij mee. Artikelen prima en alsnog goed op tijd bezorgd.
Pluspunten
- Snelle, duidelijke levering. - Goede kwaliteit, tegen een goede prijs. - Leuke, persoonlijke benadering bij verzending.
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering en communicatie
VerbeterpuntenKleinere verpakkingen. Wanneer iets heel klein is hoeft het niet in een grote doos verstuurd te worden. Bezorgkosten zijn ook duur.
73 Namensestraat
Scheveningen 2587 VX
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.