Laden reviews...
538 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen tonen een snelle levertijd en betrouwbare service. Klanten waarderen de scherpe prijzen en duidelijke informatie over producten. Het retourproces verloopt vlot en de communicatie is behulpzaam. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en consistent.
Pluspunten
Alles snel in huis
VerbeterpuntenNvt
Lammert Meijer
Assen
Hans
Leiden
anoniem
Pluspunten
Persoonlijke benadering, bereikbaarheid via social media.
VerbeterpuntenNog steeds jammer dat jullie mijn sporrt BH merk (shockabsorber) niet verkopen. Maar navraag leerde dat jullie daar goede redenen voor hadden (slechte levering), dus begrijpelijk. Dus eigenlijk geen verbeterpunt... maar wel jammer. ;)
Andrea
Duivendrecht
Pluspunten
De levertijd was snel. Qua prijs viel het wel een beetje tegen. Ik had namelijk in Eindhoven een leuke top gezien. Deze hadden ze alleen in M en ik had S nodig. Ik zei: zulke goedkope tops staan er zeker niet op jullie site. Ja hoor ook wel was het antwoord. Helaas staan er idd niet zulke leuke aanbiedingen op dus wat dat betreft valt het dan ietwat tegen.
Jorine
Budel Dorplein
Pluspunten
Prima en niets verandere
Reiff
Houten
Pluspunten
Erg ruim aanbod, scherpe prijzen en snelle levering!
Verbeterpuntengeen
Cornelis
Utrecht
Pluspunten
Goede overzichtelijke site en voordelig. Top!
Bianca
Barendrecht
Pluspunten
snelle levertijd. track & trace. super!
Jules
Rotterdam
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen.
Marcel
Woerden
Corné van Beek
Etten-Leur
Nettie
Weert
anoniem
Pluspunten
Netjes status per mail ontvangen, goed telefonisch te woord gestaan en snelle afhandeling betreft ruiling. Ik ga er vanuit dat het retour bedrag ook binnen 14 dagen op mijn rekening staat. Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen en leuke bijkomstigheid dat ik er een mooie led-verlichting armband gratis bij uit kon zoeken!
Wanda
Maarssen
Jeffry
Utrecht
Dieuwertje
Doetinchem
Pluspunten
Scherpe prijzen, duidelijke website en snelle levering
VerbeterpuntenBreedte van het assortiment
Marnix
Zwolle
Frank
Riel
Marlies
Goes
anoniem
Pluspunten
batterijen van voorste ledjes waren leeg. Geen probleem, een mailtje en na een dag nieuwe batterijen binnen.
Verbeterpunteneventueel batterijen checken voor versturen=
Paul
Pluspunten
Leuk, dat je een gratis product uit mag kiezen bij je bestelling. Dit leverde mij een mooi shirt op. Ik vond de doos, waarin de spullen verpakt zaten wel grappig.
VerbeterpuntenNiet direct een verbeterpunt of tip maar bij mijn shirt zit een lampje wat met een soort knijpertje aan de mouw gaat. De kwaliteit hiervan was helaas dermate slecht dat het knijpertje direct afbrak bij de eerste keer verwijderen van de mouw. Ik besef dat de winkel hier weinig aan kan doen.
Lonneke Stroucken
Gennep
Pluspunten
Extra gratis aanbieding.
Bergen op Zoom
Pluspunten
Snelheid, makelijkheid betalen
VerbeterpuntenKleinere verpakking
Michiel
Aalsmeer
Pluspunten
gemakkelijk en overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
chris van rossum
Zwijndrecht
Wie zijn wij?
Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde.
DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken.
Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies.
Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden!
Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht