Laden reviews...
384 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bestellingen werden snel verwerkt met zorgvuldige verpakking. Klanten prijzen snelle levering en betrouwbare service. Enkele gevallen van ontbrekende artikelen of vertragingen werden opgelost, wat heeft geleid tot een overwegend positieve indruk.
Bestelling ging vlot en alles goed verpakt. Prima!
4 July 2026
Jan
Kampen
Erg fijn, erg snel geleverd.
3 July 2026
Ronald
Geleen
Goed product, en keurig op tijd bezorgd
3 July 2026
Chris
Apeldoorn
Heel snel en correct verzorgd en verzonden
Carla
Ciudad Quesada
zo snel mogelijk graag reactie
Beveelt niet aan
bea
julianadorp
perfect zoals altijd......
Johanna
Aguilas Murcia Spanje
Producten zijn snel binnen.
27 June 2026
Jorgo
Maasdam
Snelle afhandeling
27 June 2026
Ineke
Almelo
zeer tevreden met de producten en levering
eddy
ekeren
De webshop is iets onoverzichtelijk, maar hun aanbod is zo enorm dat het oprecht leuk is om doorheen te scrollen en dingen te vinden waarvan je niet eens wist dat je dat ook wilde/nodig had :)
Vera
Amsterdam
Vv
barbara
Le Pondy, Frankrijk
De keren dat ik iets bestel komt het keurig verpakt en super snel aan, dus 5 sterren zijn terecht.
25 June 2026
Corrie
Koudekerke
Fijne site, duidelijk en overzichtelijk Ik zal vaker via jullie spullen bestellen.
25 June 2026
Sarita
Amsterdam
Nog niets ontvangen
22 June 2026
Janny
Touzac
Heb hier lontong besteld, had deze al binnen drie dagen in huis keurig verpakt en prima product we hebben er al heerlijk van gegeten.
21 June 2026
Jacqueline
Helmond
Goede kwaliteit en tijdige levering
19 June 2026
Kosasih
Amstelveen
Op Donderdag 11-6 heb ik de 3 bestelde producten ontvangen. Die zelfde dag een mail gestuurd dat er 1 product was wat ik niet besteld had. Op zondag 14-6 nog eens een mail gestuurd en wederom geen reactie. Dit is voor mij een no go En ik besteld hier nooit meer.
Beveelt niet aan
18 June 2026
Willem
Middelbeers
Ik heb voor het eerst besteld bij deze online Toko. Mijn ervaring was erg goed. Ook prijs technisch prima. De volgende dag kwam alles binnen netjes verpakt. Zal zeker niet de laatste keer zijn. Een eerlijke en goede zaak.
18 June 2026
Franklin
Nieuwveen
Ondanks late en verkeerde levering erg tevreden over de manier van verpakken en de versheid van de producten. Beetje chaotisch opmhet moment vertelde een medewerker mij ivm vakantie etc.
17 June 2026
JanKees
Wieringerwerf
Ruime keus in artikelen. Snelle levering.
Wim
Doesburg
Het is altijd prettig samenwerken met Toko Tjin; is er een vraag, dan wordt die snel beantwoordt. Ik bestel vanuit Frankrijk en de leveringen zijn snel vanuit Nederland hier. Altijd een prettige ervaring!
Harald
Blars, Frankrijk
Woensdag besteld en tot onze verrassing werd het pakket twee dagen later bezorgd. Vanuit Amersfoort naar het midden van Frankrijk. In een woord FANTASTISCH wat een service.
Arjen
ST Marcel en Marcillat
Ook vooral goed gekeken naar de THT in het bijzonder zeer ruim een jaar vooruit. Dit omdat je niet te snel hetzelfde hoeft te gebruiken. Als je snapt wat ik bedoel.
11 June 2026
Ronny
Venrar
Hallo de bestelling was optijd en was goed verpakt ga zo door
9 June 2026
Arthur
Mierlo
Paar keer besteld en steeds uitstekend afgeleverd. Glazen flessen extra goed in noppenfolie verpakt.
9 June 2026
Henri