Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

Valt tegen

Wat ik bestelde was niet geleverd

Ruime keus, denkt mee

Wat ik besteld had niet op voorraad, min of meer verwacht, tijdelijk nergens leverbaar. Maar werd gebeld en samen ander artikel uitgezocht, was iets goedkoper, ik zei laat maar zitten, maar ik kreeg er klein potje ander sambal bij om te proberen, en die is niet verkeerd! Flower Brand Vesuvio! Leuk contact en zo hou je klanten.

Goed, zelfs als er iets misloopt.

Wordt direct gereageerd, mijn geval een credit nota , voor iets dat door omstandigheden toch niet geleverd kon worden.

helemaal goed

Vanaf de bestelling tot aan de bezorging helemaal goed. DHL in duitsland levert ook altijd goed af, met Track en Trace en is, onze ervaring, altijd op tijd en leveren zeer goede service met bekwaam personeel.

Snelle levering van goede en lekkere producten.

Snel Verstuurd, Maar aflevering duur de even

werd netjes gebeld toen er iets niet genoeg was En een lekker alternatief opgestuurd gekregen

Snelle verzending!

Snelle verzending, tevreden over de producten.

Altijd snel en goede spullen geleverd

Als ik bestel is het altijd snel in huis ook al woon ik in Belgie. Spullen zijn altijd goed.

heel goed , snel en correct

heel goed , snel en correct

Topshop

Veel goede producten tegen redelijke prijzen. De service en afterservice is gewoon perfect. Ze leveren zeer snel, perfect verpakt en als er eens iets mis is wordt dat direct goed opgelost. Gewoon goed dus!

Klopt gewoon!

Goed verpakt en snel.

Een fijne website

Ik kon mijn producten makkelijk vinden op de site. Mijn bestelling was snel geleverd. Het enige min puntje was dat de sterkte van de sambal niet is aangegeven.

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Goede website en snel bezorgd.

Uitstekend ,pakje op tijd ontvangen.

Fijne site Alles goed verpakt en snel geleverd

Traag communicatie slecht

Producten in orde. 8 dagen moeten wachten op bestelling terwijl snelle levering werd vermeld. Verschillende bestelde producten niet te leveren. Dit kan ook op de webside worden vermeld.. Bestelling voor de rest voor 90 procent in orde.

Keurig verzorgd

Verkeerde product geleverd en nul reactie van de webshop

Ik heb sesamolie bij Toko Tjin besteld maar ze hebben mij een inferieur product geleverd van mindere kwaliteit dan waar ze mee adverteren. Ik heb hem gemaild maar geen reactie gekregen.

Ik kreeg minder potjes sambal dan ik had besteld.

Slechts drie van de vier bestelde en betaalde potjes zijn verzonden en ontvangen. Wel prima ingepakt in bubble-wrap en krantenpapier, en verder alles Ok. Ik hoop dat ik nog antwoord krijg op mijn bericht of ze het vierde potje ook nog willen versturen. Ik klik hieronder op 'ja' bij 'aanbevelen', vanwege de aanname dat ik mijn vierde potje nog toegestuurd zal krijgen. Als dat niet gebeurt, dan vind ik 'nee'.

Snel geleverd, goed product.

Zie boven.

snelle service

snelle service

Uitgetekende snelle verzending

Tolak angin besteld en deze was de volgende dag al binnen! Erg goed spul vooral voor in de wintermaanden!

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Het is altijd een genoegen om bij Toko Tjin kruiden e.d. te bestellen. Vroeger, toen ik nog in Amersfoort woonde, ging ik vaak naar de winkel op de Kamp. Nu woon ik in de provincie Groningen e koop ik on-line. Tot volle tevredenheid.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort