Super snel sympathiek en perfecte bezorging

Ik had lychees besteld , die had ik zondag besteld en maandag al gekregen EN met een handgeschreven routeinstructie die ik digitaal had ingeleverd , en de bezorger mijn huis perfect kon vinden. Dit is met een routeplanner namelijk niet te vinden ! Super van jullie ! En de lychees zijn heerlijk ! Echt een aanrader , en past in voorgerecht nagerecht maar vooral bij hoofdgerecht vlees maar vooral vis !!! Dit is een perfecte combinatie !!! En het sap wat bij de lychees zit is ook nog eens superlekker!!!!

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Zeer goed ga zo door

prima shop

Snel en niet duur.

Snelle levering.

Gewoon goed.

Was er snel en een ander product als alternatief geleverd

Prima service en vriendelijk contact

Prima producten en indien nodig (1 product was uitverkocht) prettig contact met een verkoper.

Blij mee

Blij weer een toko ge onden te hebben!

Goed gehandeld!

Snelle levering en geld teruggestort nadat er niet genoeg voorraad bleek te zijn! Dankjewel. Vriendelijke groeten, Suzanna Mangar

Fijne Toko, snelle reactie and n super vriendelijk!

Super vriendelijk en adequaat! Snelle service.

Uitstekende service!

Mooi assortiment, kwaliteit is prima. Verzending naar ons in Frankrijk verloopt vlekkeloos! Kortom TOP.

Snelle levering en dat was heel prettig.

Had thee besteld en deze waren mooi op tijd geleverd, top.

Handelen naar afspraak

Handelen naar afspraak

fijne producten

Groot assortiment. Snelle levering.

Eerlijke adverteerder en snelle levering ❤️

Zeer snelle levering van mijn bestelling. De alcolade was wat duurder dan bij andere tiko's, maar werd wel snel geleverd.

Volop keuze, keurige prijs

Minpunt: het duurde wel lang op een reactie toen er schade werd gemeld. Maar, uiteindelijk heel goed opgelost

TOP !

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding !

heel goed

mijn producten worden snel bezorgt dat is hel fijn

Bestelling

Goede producten netjes verpakt Een tevreden klant Mvg h makken

Super toko

Zo lang ik mij herinner kom ik al bij deze toko. Tegenwoordig bestel ik online omdat ik te ver af woon. Als er per ongeluk iets niet klopt of ik heb een vraag antwoorden ze per direct en wordt alles netjes geregeld. Kortom Super toko!

Goed en snel bezorgt

Snel en prima geleverd

Geweldige service! Vlotte afhandeling en de beste kwaliteit!

Wij winkelen graag online met toko Tjin. Ook vanuit het buitenland een uitstekende service. Zelfs persoonlijk advies op maat. Tien op tien!

Jullie hebben goede spullen en snel laten bezorgen.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort