Snel bezorgd en goed

fantastisch

Prima zoals het hoort. Dit adres zal ik onthouden.

Super Service

Top service bij Toko Tjin. Bestelling geplaatst en keurig geholpen bij een leverings vraag. Het pakket was zeer zorgvuldig ingepakt en kwam helemaal onbeschadigd aan op Kalymnos, Griekenland! Wanneer ik weer zonder sambal en dergelijke zit bestel ik hier zeker weer! Dank jullie wel! Danielle

Beste Toko in Amersfoort ook online !

Bestelling werd dezelfde dag nog aan Postnl overdragen. Goed verpakt en kwaliteit als vertrouwd.

Wouw

Super snelle levering ik ga daar zeker meer gebruik van maken

Supersnel

Keurige en snelle levering van de producten, ook met een mooie ver weg houdbaarheidsdatum. .

na bestelling snel geleverd

ik gebruik al jaren dit product werd door vrienden mee gebracht uit indonezie en werkt goed voor de beschreven problemen

Prima producten, vlot geleverd en uitstekend verpakt.

Snelle levering, binnen één dag!

Een nadeel: bij heel veel artikelen, normaliter zonder meer verkrijgbaar in elke Indonesische toko, staat "uitverkocht". Dus "niet leverbaar". Met name geldt dit voor ikan (vis) artikelen, zoals gedroogd - dus gewoon een tijdje houdbaar. Dit is al maanden zo! Zeer weinig variaties in samballan, ik constateerde dit van het fabrieksmerk Koningsvogel; dit merk, als fabriekssambal kwalitatief één van de beste, voert namelijk tig soorten. Ook mijn belangstelling voor andere (food) artikelen werd té vaak op de proef gesteld met "uitverkocht".

Snel en correct

Snel en netjes

Ik vond mijn bezorging geweldig. Er is veel aanbod en het was de volgende dag al in huis.

Snel en keurig in België afgeleverd

In Belgie zijn geen boemboes te verkrijgen, deze online mogelijk is voor mij een uitkomst

geweldig

op tijd geleverd, ga zo door.

Vlotte afhandling.

Krijg netjes berichten via de mail.

snelle levering TOP!!!

zondag besteld dinsdag in huis, duidelijke website.

Een webshop met een ruim assortiment aan bijzondere producten die verder weinig te verkrijgen zijn. Snelle verzending en alles was netjes ingepakt.

Goed en snel ga zo door.

Altijd goede behandeling van de bestelling en bezorging.

Juliennerasp met diepgang

Precies wat ik zocht en voor een redelijke prijs. Alleen geen keuze in kleur. De naam Kiwi doet vermoeden dat je er kiwi's mee kunt schillen, dat misverstand zou je kunnen voorkomen door een duidelijker uitleg. Grote voordeel vind ik dat je er bijvoorbeeld wortels mee kunt kartelen, terwijl andere julienneraspen meer werken als een dunschiller.

goede producten.

indonesische producten zijn mij bekent.ik bestel nu alleen wat meer online.

Goede prijs, groot assortiment, snelle levering

Goede prijs, groot assortiment, snelle levering

Tevreden goede site en verwerking van bestelling

Overzichteljjke website, duidelijke bestelprocedure, vlotte communicatie en bezorging.

Prettige ervaring

Ik vind het erg prettig dat de toko kruiden heeft die je niet in de winkel kunt halen. Mijn recepten zijn heerlijk uitgekomen met de kruiden die ik heb besteld. Ook waren de kruiden netjes verpakt zodat er geen vocht bij kan.

Goed!

Goede kwaliteit producten , meteen mail met orderbevestiging, heel snel geleverd en stevig ingepakt. Er waren veel spullen uitverkocht, zoals kombu en kerrieblad, dat was jammer. Vind t wel n goede winkel!

Prima prijs en in 1 dag geleverd

Alweer een goede ervaring met Toko Tjin. Supersnel geleverd en een prima prijs.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort