Prima spullen en heel goed verpakt

Fijne webwinkel met een uitgebreid assortiment. Nu de 2e keer dat ik hier besteld heb. Alles was zeer goed verpakt en vlot verzonden. 1 ding bleek uitverkocht en het bedrag daarvan was snel weer teruggestort.

perfect, zoals altijd

Altijd goed, snel en vriendelijk

Snelle service en mooie produkten

Dit doe ik voor het eerst vindt het fantastisch goed verpakt hoop in de toekomst dit vaker te doen.

perfect

Netjes alles geleverd wat niet aanwezig was is contact over opgenomen. Prima webshop .

verkeerde produkt geleverd

verkeerde produkt geleverd en dat was niet de eerste keer

Alles goed in gepakt. En de bestelling klopten.

Goed bedrijf. Blij met mijn lekkeren producten

het was soms even zoeken op de website, maar eenmaal besteld was het een prima en snelle bezorging!

Heb de bestelling in goede orde ontvangen. De kwetsbare spullen waren goed verpakt. Heb al meer bij jullie besteld en altijd naar volle tevredenheid.

Ben er helemaal bij mee

Zeer vehulpzaam

De afgesproken en bestelde Produkten Prima verpakt zoals afgesproken!

superservice

behulpzaam goed personeel hele goeie producten snelle service

Snel en goed geleverd

De volgende dag al ontvangen, alles goed en duurzaam verpakt door hergebruik oude doos en krantenpapier.

snelle levering en goed verpakt.

Een fijne zaak om er uit een hoeveelheid artikelen, wat te bestellen.

Snelle levering en prima producten

Keurige service

Keurige service, snel geleverd.

Prima webshop

Snelle levering van bestelling

Altijd top

Prijs snelle levering altijd goed

Prima service!

Er zat een klein “ongelukje “ in de doos. Gelijk contact ,via de mail, opgenomen met toko Tjin en binnen een paar dagen kwam er een reactie van de eigenaar en een gepaste oplossing! Daarom krijgt toko Tjin van mij 5 ⭐️.

Professineel en betrouwbaar. Niets op aan te merken.

Snelle duidelijke site

De site werkt lekker snel, duidelijke product omschrijvingen. Royale keuzes. Betaling liep ook snel en zeker belangrijk, snelle levering. Producten waren goed verpakt zodat ze niet breken (flessen) en er zijn kranten gebruikt om de loze ruimtes aan te vullen, dus geen verspilling etc.

Snelle en nette levering

Helemaal TOP

Ruim assortiment. Daags na de bestelling nam een medewerker contact op om te overleggen omdat een bepaald product uitverkocht was. Tot een tevreden oplossing gekomen. De producten zijn met aandacht en zorgvuldig beschermd ingepakt.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort