Snelle bezorging van top producten en super goed verpakt

TOP!!

goede service, snelle levering

Goede service en snelle levering plus een uitgebreid assortiment

Goed product, snelle bezorging

Minyak Gosok eerder gebruikt met succes. Snel bezorgd en de prijs is goed

Niets ontvangen

De bezorging zou zijn tussen 14 en 16 september (duurde lang want ik woon in Spanje). Maar ik heb voor niets zitten wachten, niemand is geweest en niemand heeft me gebeld. Mijn mobiel nr staat toch op het pakket vermeld? Zoniet dan kunnen ze misschien mijn huis niet vinden maar ik vind het wel raar. Zit vol spanning op het pakket te wachten want er zit iets in wat ik hard nodig heb. Mijn eerdere ervaring met u was prima maar nu ben ik in paniek dat het zoek is en dat ik mijn geld kwijt ben.

Zoals altijd snelle levering.

Voor een product dat niet meer voorradig was, werd gebeld. Het geld werd direct teruggeboekt. Prima toch ?

Altijd goed en vriendelijk

Altijd goed en vriendelijk

Zeer snel met enorm vriendelijke klantendienst

Bestelling geplaatst, volgende dag verwerkt. Ze lieten me telefonisch weten dat 1 item niet meer in stock was, maar kreeg een duurdere item in de plaats zonder meerkost. Daarna snel ontvangen!

Goede product, site kan beter

Nadat de bestelling eenmaal afgerond was prima en snelle levering van mijn product. Het bestellen zelf was alleen lastig. Ik had bv per ongeluk aangevinkt dat ik de bestelling in de winkel af wilde halen, omdat ik op de site niet kon zien waar die was, en ik kon dat niet meer ongedaan maken. Het koste me twee à drie keer opnieuw inloggen voordat ik toch per post kon bestellen.

Uitstekend..

Bestelling goed verpakt en snel verzonden.

Snel geleverd, netjes verpakt

Goede en lekkere producten, veel keuze als je zoals ik niet zelf naar de toko kan gaan. Top winkel!

Really quick

Fast shipping, and easy delivered to the door.

• ¿Nos recomendarías?

Prima , vreemd de betaalkosten €0,25 waarom niet in de artikel prijs opnemen,dan kom dit niet zo raar over. Dit heb ik bij andere webwinkels nooit gezien.

Snel, goedkoop en snel!

Goeie ervaring. Goeie producten.

Super!!!

Al geruime tiid was ik op zoek naar BADIA complete seasoning in een winkel in de buurt. Werd hier nergens verkocht. Danmaar internet en toen kwam ik terecht op een fantastische website. Wat een openbaring al die kruiden. Heerlijk! Wat een keuze Ik heb me beetje laten gaan en lekker wat gekocht. Want ook al zijn wij hoogbejaard, lekker eten blijft belangrijk. Dankjewel

Snelle levering, goed verpakt. Tevreden koper!

Alles klopt snelle levering, veel keuze groot assortiment.

Snel gelever

Goed verpakt, kwam snel aan. Super blij mee.

Goede service en kwaliteit

product was op tijd. Goede verpakking. Smaak was goed

Snelle en correcte levering.

Bij een vraag of probleem meteen hulp en antwoord gekregen. Top.

Erg goed

Goede levering altijd binnen 1-2 werkdagen & persoonlijk bericht als er problemen zijn

Alleen maar positief. Goed te vinden wat ik zocht en snelle levering.

Positief.

het bestelde werd snel en goed ingepakt geleverd

snel geleverd en kwaliteitsproducten

Steed een positieve ervaring. Keer op keer

Snel en Perfect

Snel en Perfect