Super snel

Wat je mag verwachten van elke winkel maar dan aan huis bezorgd. Prachtig toch? En een assortiment waar je u tegen zegt. Top.

perfect zoals altijd

perfect, snel, betrouwbaar ,keurig ingepakt,hergebruik van al reeds gebruikt inpakmateriaal en de spullen waren weer van vertrouwde kwaliteit, ik heb ook wel eens bij andere toko s besteld maar kom toch steeds weer hier terug,

Ik ben zeer tevreden met de snelle aflevering van mijn bestelling. De producten waren ook zeer doordacht ingepakt, waardoor de breekbare producten allemaal heel en netjes bij mij thuis werden afgeleverd. Ik zal hier vaker mijn producten en ingrediënten kopen omdat het wel zo makkelijk is. Vooral als je geen tijd hebt om naar een Toko te rijden.

Snelle en goede afhandeling.

Een goede en duidelijke webshop en een snelle levering.

Onveranderd

Na bestelling snel bezorgd, zoals altijd. Toppie

TOP SERVICE

ik woon in buitenland ik heb mijn spullen via internet besteld binnen 3 dagen heb ik ze binnen top service

Topper

Zeer snel verzonden

Snel en goedkope producten!!

Als je hier besteld dan komt de prijs en leversnelheid op nummer 1

Jammer dat zo veel artikelen vaak zijn uitverkocht. Zou het mogelijk zijn om een "wenslijst" van artikelen samen te stellen? Zodra de gewenste artkelen weer op voorraad zijn, plaatst het magazijn ze in een doos of op een "order in progress" locatie en de klant krijgt bericht wanneer de lijst compleet is

Goed contact en prima levering!

Goede kwaliteit bij toko Tjin

Fast sending and good quality

Vlot en goed

Vlot en goed

Prima webshop

Zeer ruime keus, niet duur en vlotte levering

Alles prima geregeld

Ervaring is goed Bestelling via internet en communicatie verliep goed. Ook mijn verzoek om de levering op een specifieke dag te ontvangen was keurig geregeld. Alleen jammer dat niet alle grote potten sambal op voorraad waten

Makkelijk te navigeren website, bestelling werd snel verwerkt en verzonden.

Prima levering. Ik koop binnenkort nog meer bij jullie.

Duidelijke communicatie, zeer snelle levering.

Ik ben heel tevreden, mijn enige teleurstelling was dat de bestelling zo efficient en snel werd afgehandeld dat ik niet nog een pot tamarinde pasta en keukentamarinde, die ik vergeten was te bestellen, aan mijn bestelling heb kunnen toevoegen ;) Enige kritiekpuntje een tikfout in de bevestigingsmail, n.l. de link naar de post.nl site.

Zeer tevreden.

Snelle levering, bedankt.

Niet slecht

Track and trace werkte niet maar binnen de week de levering

Uitermate snelle levering.

Zeer goed (snel), goed verpakt en de juiste producten geleverd.

perfect

snel en aquraat

Alles netjes ingepakt. Bestelling klopt en snelle levering. Jammer dat de emping meer dan de helft van de inhoud verkruimeld is en ik het niet kan bakken. Mvg. Caroline

Bestelling binnen 2 dagen binnen en netjes verpakt

Prima en geweldige service!

Heb eindelijk sedap malam en jamur kuping kunnen kopen.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort