Snel geleverd!

Bestelling en leveren goed.(maar met een bijsmaak)

Vorige week een kleine bestelling gedaan bij Toko Tjin. Bestellen ging prima aflevering goed maar... met een vertraging via DHL kwam de bestelling aan. Pakketje geopend en factuur bekeken hierbij viel mijn mond open op de factuur stond met de hand geschreven" NOG NIET BESMET''. Als dit een grap is dan is het wel eentje met een bijsmaak vooral in deze tijd. Dit heb ik gemeld via mail bij Toko Tjin maar tot op heden geen antwoord. Graag zou ik toch graag de reden hiervan horen

Je krijgt wat beloofd wordt

Warm aanbevolen

Mooi assortiment. Snelle verzending. Goede verpakking. Aanrader!

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Ben heel tevreden.

Aan te bevelen!

Duidelijke website. Snelle levering

prima ervaring. snelle levering

Na een paar dagen alles in huis. Enige minpunt was de vieze kartonnen doos die vreemd dichtgeplakt was en de opvulling met kranten. Daar kreeg ik vieze handen van.

Ruim assortiment en snelle levering.

Toko Tjin heeft een ruim assortiment tegen goede prijs. Keurige en snelle levering. Duidelijke communicatie wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Ga zo door!

Snelle levering en hoed verpakt!

snelle levering, maaaarrr...

de email die ikhad gestuurd werd niet beantwoord

Altijd goed

heb al meerdere keren iets besteld Altijd goed en correct behandeld Optijd mijn bestellingen gekregen

Ik heb een bestelling geplaatst, tjendol zeef. Per ongeluk, zou wel aan mij kunnen liggen, moest ik met credit kaart betalen i.p.v. ideaal. Vervolgens stond er dat moet annuleren drukken als ik een andere betalingsmethode wil. Ik heb op annuleren geklikt maar ik kon niet terug omdat er een betaling te afronding staat. Vervolgens mijn pc opnieuw gestart en naar de site van deze toko en tot mijn grote verbazing kom ik weer terug op de betalingspagina met credit kaart. Wat ik ook doe ik kan niet komen op de home pagina van deze web winkel. Heel raar. Tenslotte moest ik met credit kaart betalen Jammer....

Alles redelijk snel in goede orde ontvangen

Verpakking kan beter

2 van de 5 zakken waren gescheurd. Daardoor sojabonen los in de doos.

Zeer tevreden!

Binnen 24 uur nadat ik enkele producten had besteld werd het al door DHL afgeleverd!

Zorgzame en snelle diensten. De bezorging verliep ook vlot.

Mijn complimenten voor Uw diensten !

Mijn go to plek voor spice

Goed assortiment en geweldige specerijen. Alles ook altijd heel zorgvuldig verpakt.

Verkopen producten die ik ken!

Wou graag Soju hebben en kon deze bij Toko Tjin vinden, plus snacks die ik graag zou willen proberen

Top snelle service

Voorbeeldige communicatie, snelle levering, uitstekend verpakt.

De verpakking, meerdere dozen in een overdoos, zorgt ervoor dat alles in goede staat aankomt. Uitstekend gedaan. M vr gr

Correct en snel geleverd.

Ik zal hier weer opnieuw bestellen.

Goed product en een snelle levering

Voor de 2de keer een bestelling gedaan. Prima producten maar een beetje jammer dat de verzendkosten vrij hoog zijn

top service en snelheid

Heerlijk om ook in het buitenland snel geleverd te kunnen worden

goede service, fijn assortiment

Mijn bestelling werd super snel geleverd en was keurig verpakt. Erg tevreden dus!!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort