netjes verpakt, goede kwaliteit

Alles was netjes strak verpakt. Prijs/kwaliteit is top.

zeer goed

kwaliteits product en zeer snelle levering

bestel en direct bezorgd, keurig

zie boven, altijd correct bezorgd en very quick

Nog nooit zo snel een bestelling geleverd gekregen

Snel, compleet en prima voor elkaar. Wel zagen we op de website dat er veel niet op voorraad was! Dat is jammer.

Prima en snel geleverd helaas deze keer een lek bakje van de boemboe Tja kan gebeuren

Super leuke Toko met veel lekkere producten, en snelle levering.

Super leuke Toko met veel lekkere producten, en snelle levering.

Heer lijk he

Na een aantal keer besteld. Blijft heel lekker. Ook een collega de sambal garnalen heeft gegeten . Wil ook een potje Adres gegeven. Gaat ook bestellen.

goed verzorgt

De bestelling is vlot verlopen ik kom nog terug

Heel fijn en een stuk goedkoper dan bol.com

Mijn aankoop was een heel stuk goedkoper dan op bol.com, 2 dagen later lag het pakket al thuis!

helder en duidelijk bestelproces. prima bezorging.

Bestellen van de lekkere en gezonde producten gaat heel eenvoudig. De bezorging verloopt met de expeditiepartij prima. Voor ons iig vlot genoeg.

Uitermate goed.

Ben al sinds 1980 met groot genoegen klant bij Toko Tjin Amersfoort centrum. Super food, dankzij oma voor afhalen of ter plekke eten. Prettig geprijsd. Ook online een enorm assortiment. Je bestelling wordt snel en accuraat uitgevoerd. En tot 23 kg voor €4,95 bij je thuis gebracht. Geweldig! Toko Tjin Amersfoort centrum wordt door mij van harte aanbevolen.

Uitmuntend

Goed verpakt en snel geleverd.

Top service, en uitstekende producten!!

Goede service, snelle levering en een heel uitgebreid assortiment met alles voldoende op voorraad.

Keurig verpakt en snelle levering in buitenland.

Veel keuze en goede kwaliteit

leveren snel. goede produktinformatie.

Goed verzorgd en snelle levering

2e keer ,net als 1e keer TOP!! Heel snel geleverd

Aangezien hier in de buurt geen Toko is ,heb ik nu voor de 2e keer online bij Toko Tjin besteld . En wel ,omdat het de eerste keer fantastisch snel en keurig geleverd werd en je kunt alles even bekijken Deze keer weer supersnel en keurig verpakt aangeleverd. Volgende keer ,als ik wat nodig heb ,weer bij jullie.

Altijd goed

Al jaren bestel ik bijdeze toko altijd goed

Snelle service en goede producten

Ik ga voor hun ruime assortiment, goede producten en een hele snelle service. Mailverkeer is heel fijn, je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent je bestelling.

snelle bezorging en prima producten.

Mijn bestelling werd snel geleverd en alles was goed verpakt.

Zeer snelle levering.

Goede website, snelle levering.

Snelle dienstverlening.

Goed verpakt!

Snelle levering en goede producten!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort