Prima.

Snelle en correcte leveringen!

Heerlijke producten, goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Zorgvuldig en snel

Zelfs tijdens de lockdown hier in Frankrijk onwaarschijnlijk snel de bestelling ontvangen. Alles zorgvuldig ingepakt. Met dat ruime assortiment komen we hier niets te kort!

Fijne webshop, levering verliep vlekkeloos en vlot. Alles was heel netjes met gepaste zorg veilig ingepakt zodat de spullen elkaar niet beschadigden. Zeer zeker een aanrader!

ZEER GOED VERZORGD EN SNEL

goede ervaringen, zal vaker bestellingen doen.

besteld en snel in huis

zie hier boven en goede kwaliteit

Vriendelijk aan de telefoon en zoals besproken op die datum het product ontvangen

Geweldige webshop voor heer lijk Indisch eten!

Fantastisch uitgebreide keuze. Aantrekkelijke prijzen Smaakvolle artikelen Prima recepten

Besteld via de website binnen 3 dagen in huis. Ik ben helemaal tevreden.

Fast delivery, decent price

Fast delivery, decent price

Prima,snelle service

Prima, snelle service

Zeer goed verpakt en snel geleverd vooral in deze tijd. Super service, thank you!

Wederom geweldig!

Dit keer heb ik voor een ander besteld i.v.m een verjaardag. Ontvangen binnen 2 dagen en weer netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan!

duidelijke site, fijne prijzen, goede keuzemogelijheden..correcte en snelle afhandeling.

Super volgende dag in huis

Pakket werd snel geleverd ondanks corona, 5 werkdagen. Alles zeer goed verpakt ivm evt. lekkage van producten. Alles goed aangekomen. zeer redelijke prijzen. Behalve voor verzending, is ietwat hoog.

Ondanks 1 dag later bezorgd dan aangekondigd en 2 kapotte boemboes tevreden

Ondanks 1 dag later bezorgd dan aangekondigd en 2 kapotte boemboes tevreden

Mijn producten zijn nog niet geleverd.

Spullen zouden dinsdag komen is nu nog niks geleverd. Ik hoop dat het aan de post ligt in het verleden altijd zeer tevreden over jullie geweest.

Ik ben erg blij met de service en de snelle bezorging!

prima producten

Te veel artikelen zijn uitverkocht.

De Toko Tjin website is overigens goed te "bevaren". Te veel producten zijn uitverkocht. Voor orders zoals de mijne, waar een bepaalde hoeveelheid artikelen zijn benodigd om het relatief hooge bedrag voor de verzendkosten te rechtvaardigen is dat vervelend want je vult de lijst aan met niet echt gewenste artikelen.

superr service

Altijd goede en correcte levering.

Na tweede keer bestellen ging het goed.

De eerste bestelling werd gecanceld omdat het programma van toko tjin niet de verzendkosten er bij had gedaan, nadat ik een account had gemaakt. Dus moest als ik het product toch wilde hebben nogmaals bestellen. Ik zelf vond dit wel vreemd, maar goed de tweede keer ging alles goed en nayuurlijk pas besteld toen het geld weer op mijn rekening stond van de eerste bestelling. De tweede bestelling was goed en netjes ingepakt. Overal vind ik het wel een goed bedrijf ondanks de eerste keer het niet helemaal goed ging hebben ze dit redelijk netjes gedaan. Met vriendelijke groet, Milko

Behulpzaam en goede verzorging zelfs op lange afstand

Positief !

top top top!

top top top! fijne producten,snel geleverd! ga zeker vaker bestellen! love love love it!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort