zie onder

Bestelling net aangekomen zijn zeer tevreden blijven zeker bestellen Vriendelijke groet Yves

Heel goede kwaliteit!!!

Super snelle service

Prima online ervaring en levering idem - dit bedrijf begrijpt wat klantervaring is 9+ en niets anders

Prima verzorgd, goed verpakt, snel geleverd, zelfs in Frankrijk! Dank!

Het bestellen verloopt steeds heel goed en wordt snel geleverd op ons adres in Frankrijk! Prima verpakt ook!

Snelle levering, niet duur!

Mais siroop nodig. Goedkoper dan andere zowel het product als ze verzending en super snel in huis! Top!

Snelle service en altijd correct!

Altijd snel geleverd, ook tijdens deze corona tijd waarin alles verstoord is. Top!

Snelle en juiste levering

De juiste artikelen op de afgesproken termijn geleverd.

snelle bezorging

snelle levering, alles goed ingepakt en niet te duur

Snelle en fijne levering

Het product wat ik heb besteld kwam de volgende dag al. Door deze snelle en fijne levering heb ik een goede ervaring over Toko Tjin. Mocht ik dit product weer nodig hebben, dan zal ik hier weer bestellen.

snelle levering, top!

groot assortiment, makkelijk bestellen en snelle levering, top toko

Jammer genoeg waren meerdere producten welke ik eigenlijk ook wilde bestellen niet op voorraad, maar ik neem aan dat dit door de omstandigheden komt. Zelf gaven ze aan dat mede door deze omstandigheden, de levering vertraging zou oplopen. Echter werd de bestelling al binnen 1 dag verzonden en had ik het de volgende dag al in huis, toch erg snel dus.

Op vrijdag besteld en de volgende dag al in huis, wat een service!

Hartstikke tevreden!

Wij wonen in België en in de supermarkten in onze omgeving verkopen ze geen IndoMie soepjes. Nou ging ik deze, vroeger toen ik nog in Nederland woonde, altijd bij de toko halen. Maar nu zijn de grenzen gesloten en wordt dat wat moeilijker.... En aangezien bij ons een dag zonder IndoMie soep een dag niet geleefd is...... Ben ik dus heel blij dat ik jullie site gevonden heb! Ondanks dat de post het nu superdruk heeft, heb ik tot nu toe iedere bestelling binnen 1 of 2 dagen binnengekregen. Jullie hebben er een klant bij hoor :)!

Prima producten en snel geleverd

Inmiddels 3 keer online besteld bij Toko Tjin en elke keer heel tevreden over de kwaliteit en de snelheid van levering.

Fantastisch.

Prima producten, snelle levering en goede prijzen.

was goed

Goede service en snelle levering

Heel ruime sortering, prima prijs-kwaliteitverhouding, snelle service (zelfs in Coronatijd) en betrouwbaar. Echt een aanrader dus!

Uitgebreid assortiment, snel geleverd en zeer goed en deugdelijk verpakt.

Makkelijk en fijn bestellen

Afgelopen week besteld bij Toko Tjin. Supermakkelijk en snel geleverd. Alleen jammer dat veel dingen uitverkocht waren. Los van dat zou ik er zeker weer bestellen, gezien de lage verzendkosten.

Compleet en snel

Eerste ervaring is prima

Goede producten en snelle bezorging

Snelle verzending en heel veel producten direct leverbaar

Ik ben even op zoek geweest naar een online toko die in een keer mijn bestelling op voorraad had. Dit bleek Toko Tjin te zijn. Ze hebben ook heel snel geleverd. Al met al zeer tevreden.

Aanrader

Zeer goede communicatie en punctueel.

Feest in de keuken dankzij Toko Tjin

Uit een ruim assortiment aan Oosterse produkten een keuze kunnen maken en besteld; ouderwets degelijk verpakt al na een paar dagen mogen ontvangen. Daar kan geen supermarkt tegenop. En dan ga ik nu de keuken in....

Prima webshop

Prima producten, snelle levering!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort