mantap!

Mantap!

FANTASTISCH

Ik wilde eigenlijk ook een google review achterlaten maar dat lukte door een error niet dan maar zo. Fantastisch assortiment en ze verzenden DEZELFDE dag nog! Ik weet waar ik zeker in deze gekke Covid Tijden moet zijn!

Prima communicatie, snelle levering conform info

Supersnelle levering

Erg fijn dat in deze coronatijden ook nog winkels de volgende dag leveren! Dank jullie wel voor de goede service :)

Perfecte snelle levering

Uitstekende services

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering

Snelle en correcte levering

Uitgebreid assortiment. Snelle en correcte levering.

Snelle verzending

Vlotte levering van de bestelde producten. Alleen jammer dat er zoveel producten uitverkocht zijn.

Top service en snelle levering

Mijn ervaring is alleen maar positief

Toppie

Precies zoals omschreven

Goed prijs, snelle bezorging, netjes verpakt

Wij hadden een paar flessen drank besteld, vandaag besteld, volgende dag in huis. De flessen waren netjes en veilig verpakt tegen breken. De prijs van de drank was ook nog eens erg redelijk.

Zeer snelle service en degelijke kwaliteit

Perfecte levering steeds en zeer snelle service. Je krijgt ook perfect wat je ziet op de site. Zeer duidelijke communicatie ook en reageren erg snel op een mail. Al vele sambals besteld en klant voor het leven. Doe zo verder. Geert

De bestelling was goed ingepakt.

Goede producten tegen goede prijs - maar site kan veel beter

Prima producten voor een goede prijs. Alleen kan de zoekfunctie op de site en de site zelf worden verbeterd.

Prima en snel, maar......

Ik had de levering snel en het was goed verpakt. De zending was helaas niet compleet. Aangezien dat de verzendkosten voor 1 artikel duurder zouden zijn dan het artikel zelf, heb ik het zo maar gelaten. Volgende keer dus wel dubbel controleren!

Super producten,snelle verzending

Voor het eerst online besteld bij Toko Tjin. Super producten,en snelle verzending.Ik kom zeker terug.

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen!

Meerdere malen heb ik gemaild om naar de voortgang van mijn bestelling te informeren, maar er werd niet gereageerd. Ik ben mijn 28,65 euro kwijt. Ik had 6 flesjes florida water besteld. Nooit meer iets gehoord.

goed ingepakt en op tijd bezorgd

precies als boven maar krijgen jullie binnenkort bevoorrading? Er was zoveel uitverkocht.

De levering was erg snel en de producten precies zoals omschreven.

Goede service, zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van deze mogelijkheid.

Bestelling gedaan vanuit Italie en ondanks het Corona virus binnen een zeer redelijke tijd bezorgd. Hartelijk dank daarvoor!

Echt goede service

Toevallig bij deze online toko terechtgekomen. Overzichtelijk en precies de produkten waar ik naar op zoek was. Goede service en mijn bestelling, zelfs in deze drukke tijd, snel geleverd. Top!!! Produkten netjes verpakt, ik heb inmiddels binnen 2 weken al drie keer bij deze Toko besteld en zal zeker dit zeker blijven doen. Fijn dat er een betrouwbare toko is waar ik mijn lekkere dingetjes kan bestellen. Heb hier overigens ook een stoompan gekocht. Prima kwaliteit, kortom dikke pluim voor Toko Tjin

Veel ingrediënten en supersnel geleverd

Goede ervaring, snelle levering tegen goede leveringskosten

Zeer snelle levering

Keurig verpakt, goede kwaliteit