Echt goede service

Toevallig bij deze online toko terechtgekomen. Overzichtelijk en precies de produkten waar ik naar op zoek was. Goede service en mijn bestelling, zelfs in deze drukke tijd, snel geleverd. Top!!! Produkten netjes verpakt, ik heb inmiddels binnen 2 weken al drie keer bij deze Toko besteld en zal zeker dit zeker blijven doen. Fijn dat er een betrouwbare toko is waar ik mijn lekkere dingetjes kan bestellen. Heb hier overigens ook een stoompan gekocht. Prima kwaliteit, kortom dikke pluim voor Toko Tjin

Veel ingrediënten en supersnel geleverd

Goede ervaring, snelle levering tegen goede leveringskosten

Zeer snelle levering

Keurig verpakt, goede kwaliteit

Goede producten en snelle levering!

Goede producten met een snelle levering. Top!!

Niks op aan te merken

Goede Toko met ruime keuze.

goede assortiment en snelle levering, alleen de keuze van DHL als transporteur is minder.

Goede producten, snel geleverd

Goede producten, snel geleverd

mijn ervaring is goed

bestellen was makkelijk en het werd snel thuisgestuurd

Snelle service en precies de goede producten

Echt goed. En van de bestelde artikelen liggen de houdbaarheidsdatums goed ver in de toekomst. Dus ik kan ze lang goed houden.

Top toko en een groot assortiment snelle reactie service en de bezorging was mooi op tijd!

Snelle levering groot assortiment bestelling binnen 2 dagen geleverd via DHL

Ideaal erg blij met de producten.

De website zou nog iets overzichtelijker mogen om te zien wat er te koop is als je niet specifiek naar iets op zoek bent. Maar ben heel blij met de levering en service.

Snel en netjes

De bestelling wordt altijd snel gebracht, is keurig in orde en heel netjes ingepakt. Zeer tevreden over deze zaak.

Goede service, snelle bezorging

Alle producten geleverd, zoals beschreven op de website. Ik ga hier zeker vaker bestellen, helaas wel een aantal producten al uitverkocht die ik graag wilde bestellen.

Supergoed!

Ik heb een doosje vol met prachtige producten gekregen en ook heel snel! Zeer goede ervaring. Ben benieuwd of je ook een kleine bestelling tegen gewone porto kosten zou kunnen krijgen. Ik ben de Salam blaadjes vergeten.

Subliem

Betrouwbaar en de bestellingen worden altijd goed verpakt , zodat ze ook altijd heel aankomen. Dank u.

De bestelling perfect geleverd er waren wel veel dingen uitverkocht waarschijnlijk door het corona virus beetje jammer was dat.

Goede service!

Makkelijk online bestellen, artikelen worden goed verpakt verstuurd en worden snel geleverd. Via e-mail wordt je op de hoogte gehouden over de afwikkeling van de order en de verzending. Beter kan niet!

Simpel en goed.

heel goed verzorgd

zeer goed alles prima verpakt

Overzichtelijke website, veel producten, prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen! Kleine tip: gelijk de prijzen en / of nog op voorraad of niet op de beginpagina

Wilde afgelopen weekend bestelling online plaatsen Waren van een product wat ik wilde hebben niet genoeg. Ik.opgebeld ...tijdens het telefoongesprek is mijn bestelling online aangevuld vanuit de winkel. Dat noem ik nog eens top service

Ik heb jullie al bij meerdere mensen aanbevolen. Tot de volgende keer!

Kamp 2

3811 AR Amersfoort