Ik heb jullie al bij meerdere mensen aanbevolen. Tot de volgende keer!

Uitstekende producten en prima service

Toko Tjin verkoopt uitstekende producten waardoor ik heerlijke Indonesische gerechten kan maken. De service is prima. Alleen zijn de peteh bonen helaas al een tijdje niet meer op voorraad. Ik hoop dat die er weer zijn bij mijn volgende bestelling.

goud

snel verstuurd & niet duur

3 blikken melkpoeder met deuken in blikken.

ik heb 3 blikken melkpoeder gehad ze waren alle drie met deuken, dat is niet netjes.

Alles was heel goed verpakt maar een aantal producten over datum.

Ik keek heel hard uit naar dit pakketje. Was heel blij dat alles heel goed ingepakt was waardoor de glazen flessen de transport overleefd hebben. Maar toen ik alles uitgepakt had, werd ik erop gewezen dat de zeewier snacks die ik besteld had, maar goed waren tot 4 april en we zijn toch al de 15e. Heel jammer!

Net en Snel

Binnen 24 uur geleverd, TOP!!!

supersnel en verzorgd

na bestelling meteen reactie en snel geleverd in een verzorgde veilige verpakking

goede behandeling en snelle, uitvoering van mijn besteling

prettige vakmensen

Snelle levering, goeie producten.

Helemaal tevreden

Positief en voor herhaling vatbaar

Goede Toko maar het assortiment kan wat uitgebreider

Fantastisch 'smiddags bestelt en de volgende dag geleverd

Zie hier boven!

Vreselijke slechte site

Er staan veel producten op hun maar zijn helaas vaak uitverkocht. En de site is zeer klantonvriendelijk. Een account aanmaken is een drama. Ze leveren altijd wel heel snel. Ook de producten zijn heerlijk

Opengescheurde en doorboorde product verpakkingen - geen reactie van Toko Tjin

Ik heb aardig wat spullen bij Toko Tjin besteld, omdat de reviews er goed en positief uitzagen heb ik voor deze Toko gekozen. Nadat ik Toko Tjin gemaild had met fotos van de open gescheurde en doorboorde verpakkingen heb ik geen reactie ontvangen. Wel kreeg ik vervolgens een email of ik ze een review wilde geven. Hierbij! Ik ben zeer teleurgesteld!

Toppie

Gewoon goed

Goed. Veilig ingepakt (flessen soju). Snelle levering. Proost!

Top! Zeer snelle en correcte levering. Fantastisch!

Wij wonen in een dorpje in Drenthe . Daar is in de wijde omtrek geen goed gesorteerde Toko te vinden. Ik wilde het dus maar eens online proberen. Dat is zo geweldig , dat ik volgende keer weer bij jullie bestel . Met vr groet. L.t.Smit Drenthe

Bestelling prima een compleet

Ervaring met bezorger DHL Was al positief, al aantal malen niet bezorgt om we niet thuis waren war wel het geval was. Nu ook weer.

Heel fijn! En massa’s producten! Enige tip; misschien de verzendkosten wat verlagen?

Snel geleverd en super verpakt

Duidelijke site en snelle, zorgvuldige levering!

Zoals boven geformuleerd

alles in orde bij de levering en in deze vreemde tijden ook nog redelijk snel.

Goed en snel

Snel geleverd zoals het hoort

Makkelijk bestellen, snelle levering, hoef niet de deur uit, geeft een goed gevoel. Assortiment is ruim, ook Japanse producten (volgende keer)

Kamp 2

3811 AR Amersfoort