Goed en snel

Snel geleverd zoals het hoort

Makkelijk bestellen, snelle levering, hoef niet de deur uit, geeft een goed gevoel. Assortiment is ruim, ook Japanse producten (volgende keer)

supper

Alles zoals het behoord

Mijn ervaring met Toko Tjin was heel positief!

Mijn order werd snel behandeld en heb ik in goede staat ontvangen! Verder ben ik heel tevreden met de service en de producten die ik heb besteld!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snel geleverd en goed verpakt. Geeft vertrouwen voor een volgende keer.

Heb al het bestelde ontvangen en snel ontvangen. Spullen waren goed ingepakt en de fles ketjap A kwam mooi in zijn geheel aan. Dank voor de uitstekende service.

Niet alles goed ontvangen

De verpakking van de witte meel van P.A.N. was bij ontvangst helaas kapot aan de onderkant waardoor meel in de doos kwam. Helaas is van de andere meel van P.A.N de houdbaarheidsdatum deze maand al verstreken. Jammer dat men producten opgestuurd krijgt die al bijna over de datum heen zijn.

Uitstekende online winkel

Keurig in de verpakking. Was laat gekomen ivm corona. Verder vind ik harstikke goed. Ik zou wel nog willen bestellen aan deze winkel.

Top shoarma en snel bezorgd

Zeer snelle levering

Ondanks de drukte en de moeilijkheden ivm Corona heb ik mijn hele bestelling al heel snel kunnen ontvangen. Heel hartelijk dank!

Goede pretparken tegen een goede prijs en afspraken nakomen . Prima!

geen enkele ster.

mijn ervaring is slecht, zoals ik al aangaf in mijn email op 28.3.20. Het door u gestuurde product is dermate verpulverd en vergruzeld dat het onbruikbaar is voor het koken van de gerechten. Ik heb het weggegooid. Dus 10 euro weggegooid.

Toptoko

Petjel superpittig niet voor handen, bellen netjes over hoe en wat. Levering in overleg in goede orde ontvangen. Volgende keer weer.

Super snelle levering donderdag besteld en vrijdag geleverd.

Was er sneller , dan ik dacht.

Prima service.

Super !!

Super snelle bezorging. Bestelling compleet . En producten zijn precies zoals omschreven word op de site.

Snelle correcte levering, tegen goede prijzen.

Kwaliteit en snelle levering tegen schappelijke prijzen. Al vele keren besteld.

Prettig online winkeken

Geen al te lange levergijd

Alles snel geleverd!

Snel geleverd.

Erg blij met mijn bestelling, netjes verpakt, en snel geleverd.

Groot aanbod, snelle levering

Bijna alle artikelen die ik wilde kopen, kon ik vinden in de webshop. Paar dingen helaas (tijdelijk) niet leverbaar. Bezorging was binnen 2 dagen. Fijn!

Niets mis mee.. snelle verzending!

Snel en op tijd geleverd. Prima product.

Perfecte en snelle levering

Eerste keer hier besteld ben zeker van plan dit vaker te doen. Snel en correcte levering

Kamp 2

3811 AR Amersfoort