Goed contact en snelle service, komen afspraken na.

Super service!

Toen het product dat ik wilde bestellen niet op voorraad was, kreeg ik een vriendelijk telefoontje met uitleg en werd ook weer gebeld toen het weer leverbaar was.

Compleet en snel geleverd

Genoeg keuze en snel geleverd

lontong ruikt naar steranijs

Na bevestiging van mijn bestelling van 11 zakjes lontong bleken er maar 4 beschikbaar. De vervangende zakjes ( duurder soort, dat wel)roken ontzettend naar steranijs.Hopelijk smaken ze er straks niet naar....

Snelle bezorging, heel erg fijn!

Ik vind het heel fijn dat mijn bestelling zo snel is bezorgd, daar ik het voor iemand in het buitenland ga meenemen

Heel erg goed in alle opzichten.

ruim assortiment, snelle levering ( de volgende dag zelfs met DHL) bestelling goed verpakt

vanwege mijn gezondheid, ben ik helaas niet altijd in staat om naar een goede toko te gaan. bovendien is die op een voor mij behoorlijke afstand. Vandaar dat ik mijn voorraad graag bij Toko Tjin online bestel. Gemak dient de mens. ook voor kaye putih olie , Shiling oil en andere obats kun je hier terecht. Het aangeboden assortiment is groot. de Webshop is goed onderverdeeld in categorieën en ook de zoek mogelijkheid is goed, zodat je snel kunt bestellen. betalen doe ik via Ideal. Het bestelproces is eenvoudig.

Supersnel

Makkelijk te bestellen en volgende dag al ontvangen. Geweldig!

tevreden

kwaliteit en snelle levering

Superzaak

Met het steeds verder teruglopen van verkooppunten voor ingrediënten voor de oosterse keuken is het fijn dat er zoiets is als Toko Tjin. Een rots in de branding. Een heel groot assortiment en supersnelle levering tegen gangbare prijzen en verzendkosten. Toko Tjin was dit keer voor mij een laatste strohalm. De volgende keer bestel ik hier álle ingrediënten die ik niet meer in de kast heb. Dat scheelt héél veel tijd.

prima.

vlotte en adequate transaktie

Goede en snelle reactie

Prima snelle service

goed en snel

goed en snel

Aan te bevelen

Goede ervaring , beter gaat niet !!

Prima service!

Uitstekende service!

Eindelijk echte vissaus van zeer goede kwaliteit besteld bij Toko Tjin. Snel geleverd en goed verpakt. Helemaal top!!

Fast and good delivery!

Eenvoudig besteld en snel geleverd! Prima producten!

Vlotte levering en klantvriendelijk

Werd gebeld omdat iets onduidelijk was, werd netjes en vriendelijk te woord gestaan, Vlotte levering, bestel hier altijd mijn producten

Snel geleverd krijg reactie terug

Snel geleverd krijg gelijk reactie terug als je besteld heb.

Snel en netjes verzonden

M'n broodjes hete kip zijn fantastisch! Geen toko in de buurt enkel een Turkse supermarkt die een aantal soorten Sambal verkoopt ging al gauw ruim driekwart pot in en nog miste je die taste nu had via via jullie site doorgekregen en de 2 soorten laten komen 4 lepels is voldoende m'n kip is heerlijk begint met een zoete smaak maar dan boemchicky wauwwauw.

Precies gegaan zoals het hoort.

Super goede service

De curry paste die ik wilde was deels niet leverbaar. Ben hierover gebeld en er is een goed alternatief aangeboden. Curry paste was binnen twee dagen in huis.

Prima afhandeling

Ieder bestelling wordt snel en correct afgehandeld en bezorgd.

Vriendelijk

Lief dat jullie even belde omdat het bestelde artikel was uitverkocht na overleg was het opgelost.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort