Uitstekende en snelle service!

Onze tweede bestelling bij Toko Tjin en wederom alles vlot verlopen. Stevig ingepakt en snel verzonden, beter kun je het niet hebben als Nederlander in Belgie (geen indonesische producten te vinden hier) :-) Enige opmerking die ik heb is over de website van Toko Tjin; nergens kan ik een knop vinden waarmee ik op voorhand in mijn account inlog?! Zou handig zijn als dit kon waarbij mede de winkelwagen wordt opgeslagen. Meestal spreid ik mijn inkopen over meerdere dagen/weken en het zou heel fijn zijn indien mijn winkelwagen gewoon geupdate wordt tot ik mijn definitieve bestelling ga doen.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service, niet duur en goede kwaliteit.

Super snelle levering

Goede producten keurig netjes verpakt met veel zorg. Snelle levering

Geweldige response

Snel en vakkundig geleverde waren

Snel

Snelle bezorging en goede producten!

Makkelijk te bestellen en te betalen. Supersnelle levering.

Veel producten, alleen jammer dat er steeds veel producten uitverkocht zijn.

Perfect!!

Alles wat ik bestel is naar tevredenheid. Ik ben al jaren klant van jullie en het is Top!!

Snel geleverd, alles overenkomstig beschrijving.

Uitgebreide sortering en keuze. Wel veel artikelen niet in voorraad. Inhalig is het vragen van verzendkosten bij een vrij groot bestelbedrag. Rekenen van betaalkosten doet geen enkele winkel meer (behalve deze dus). Een webwinkel bespaart ook veel kosten t.o.v. een gewone winkel. Zo kan de omzet aanzienlijk verhoogd worden zonder de winkel uit te breiden. Er hoeft niemand in de winkel te staan, niemand achter de kassa enz.

Snel en goed

Bestelling was vlot in huis. Producten zijn zoals beschreven

snelle bezorging. tevreden met het product.

ben heel blij met de ouderwetse kayo putih Ik vind de prijs prima € 6,95 maar ik schrok van de bezorgkosten € 4,95, bijna net zo veel als het flesje kayu putih.

Uitstekende service

Ik heb nu diverse keren besteld en ik ben echt dik tevreden. Nooit geen problemen gehad. En snelle levering. Top

Snel en goed

Gewoon goed en geleverd volgens afspraak

Super snel thuis bezorgd

Bestel en super snel verwerkt en bezorgd

Keurig en snel

Perfect op de hoogte gehouden en snel het gevraagde geleverd

Tevreden

Niets mis mee.

Snelle levering.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Mooi op tijd geleverd. Duidelijke website om mooie producten te kopen.

Super goede service en kwaliteit

Snelle levering en goed van smaak

Jammer dat er niet veel voorradig is.

Ik heb nu 2x besteld en beide keren was er niet veel voorraad.

Verkeerde geleverd en geen reactie

Al 2 keer gemaild dat het verkeerde geleverd is en geen reactie terug. Slechte zaak!!! Terwijl de producten zo goed zijn!!!

Geweldig de goedkoopste

Al maanden eet ik zo nu en dan de Herr's - Carolina Reaper Cheese Curls chips maar over ongelovelijk duur (tot zo'n 6 euro per zak) De goodkoopste die ik ben tegen gekomen was €3.20. Tot ik Toko Tjin tegen kwam per toeval op internet. Actieprijs €2,95 is perfect en helemaal top. Ik hoop dat die prijs en vooraad blijft. De chips zijn echt een aanrader als je van pittig houd. M.v.g. Danny

Goede service!

Goede service! Ik was wat vergeten bij mijn bestelling te zetten. Één telefoontje en alles was geregeld! Één puntje: het zou fijn zijn als er wat meer verse producten zouden zijn ipv de gedroogde varianten.

altijd erg goede ervaring

terug kerende klant ben altijd erg tevreden over: contact momenten service bestelling verwerking

Makkelijk te bestellen en te betalen. Supersnelle levering.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort