Goede producten met snelle levering

Veel keus op goede website. Producten worden heel goed verpakt tegen breken en supersnel verstuurd.

Goede prijzen en snelle levering

Er wordt altijd met je meegedacht als iets bijvoorbeeld uitverkocht is. Prettig contact!

Ik kon snel en gemakkelijk bestellen.

Sambal besteld. Zeer snel bezorgd. In een gerecycled doos. Milieubewust ook dus.

Op de site mis ik de levertijd. Daarom gebeld en ben zeermvriendelijk en adequaat te woord gestaan. Daarna was de levering er snel

Groot assortiment en goede kwaliteit.

Ondanks de vaak chaotische levering door onze franse ' la poste' zijn we 90 % tevreden. Relatief snel hier en niet duur! Alle producten die lastig hier te krijgen zijn, komen voorbij. Top winkel!

Doen wat ze beloven

En dat is een groot goed. Bestellingen zat in flessen die zeer goed in beschermend bellenplastic was ingepakt. Uitermate tevreden

Ik woon in spanje, verschillende producten kun je hier niet krijgen. Ik heb 10 blikken petehboon besteld, het werd binnen een week keurig geleverd. Geweldige online winkel!!!!!

Snelle levering als beloofd

De producten had ik snel in huis.

Een product dat ik had gekocht was niet meer op voorraad maar er werd direct voor een oplossing gezorgd.

Al meerdere malen bij Toko Tjin besteld en wederom snel geleverd. Alleen deze keer was het doosje waar de artikelen in kwamen behoorlijk beschadigd. Dit zal me niet weerhouden hier in de toekomst weer te bestellen.

Snelle levering, goede communicatie en prima artikelen.

Snel en betrouwbaar

Volgende dag in huis, duidelijk mail contact. Top toko!

Perfect, zowel de verpakking als de bezorging.......

Perfect, zowel de verpakking als de bezorging.......

Zeer tevree

Goede service, snel geleverd

Goede producten,redelijke prijs en snelle levering.

De produkten uit Suriname zijn in Frankrijk niet te vinden,dus ben ik blij met Toko Service.

Snel geleverd en goed verpakt. Houdbaarheidsdatum lag ook nog ver in de toekomst.

Goed geregeld

Bestelling kwam niet helemaal overeen met afbeelding op website. Vriendelijk en duidelijk telefonisch overleg waarna alles goed is geregeld.

Gewoon goed

Snelle levering goede producten

Het is een fijne website

Mijn ervaring is dat als ik iets bestel het goed geleverd wordt .ze zijn snel ook met het versturen

Altijd op tijd en de juiste goederen

Ik ben tot nu toe altijd tevreden over de prompte levering en de reactie mocht er iets niet op voorraad zijn. Top

snel geleverd

snel geleverd, volgende dag Verpakking zou echter wel wat minder groot kunnen

Makkelijk zoeken en bestellen.

Gezochte producten snel gevonden, gemakkelijk bestellen en Snel geleverd.

Duidelijke website, snelle levering kind kan de was doen.

Redelijk goed

Ik ontving mijn bestelling op tijd en was goed verpakt. Echter ontving ik in plaats van 3 zakjes boemboe pepesan, twee pakjes en 1 pakje rietja (die ik überhaupt niet besteld had). Heb hierover een berichtje aan u gestuurd, maar geen reactie ontvangen.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort