Dik tevreden over website en levering!

Snelle levering en alles in orde. Aanrader!

Snelle correcte levering

Hele mooie webshop met heel veel keuze. Binnen 1 dag mijn bestelling in huis. Hele goede pluspunt vind ik de Floridawater die ze verkopen. Fijn dat ik het hier kan bestellen. En lage verzendkosten! πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Fantastische keuze maar slechte winkel interface en hoge vervoerskosten

Goede service en vlotte levering. Grote keuze producten die ik nergens anders vind. Geen mogelijkheid om je keuzes op te slaan of in te loggen om je vorige bestellingen te bekijken. Geen mogelijkheid om hetzelfde opnieuw te bestellen. Veel te hoge vervoerskosten. Internet winkel heeft dringend nood aan een serieuze update

Prima service ook als iets niet op voorraad is!

Snelle service, goede producten zoals omschreven op de heldere website. Een artikel was niet op voorraad maar werd netjes gebeld en kreeg een alternatief aangeboden. Duurder maar netjes voor dezelfde prijs. Kortom prima service!!

Razend snel!

Mijn bestelling was in no time ter plekke, keurig dubbel verpakt tegen breuk en precies alle heerlijkheden die ik besteld had. Kan niet beter! (Z.-Frankrijk!)

snelle levering en uitstekend verpakt

Correctie service

Fijne persoonlijke service, groot assortiment

Ik werd persoonlijk gebeld omdat mijn bestelling iets vertraagd zou zijn door leverancier. Erg fijne en persoonlijke benadering. Grote sortering en goede prijs/kwaliteitverhouding. Aanrader!

uitstekende service

prima levering ook op verzoek om de spullen bij een postnl ophaalpunt te leveren breekbare delen waren apart verpakt gewoon top

goede en snelle service

goede producten en snelle levering ook naar ons in Polen

Prima service. Maar de verzending met DHL is niet best

Na een bestelling bleek er iets niet voorradig. Netjes een telefoontje gekregen met de vraag of het een probleem was dat er later geleverd werd. Keurig!

Snel en niet duur

Snel en niet duur

Snel een zware zak rijst in huis, fijn!

Lekker ontzorgd!

Pluspunten

Snelle levering en grote assortiment

Meer soorten soju inslaan

Pluspunten

Was een super snelle afhandeling van mijn bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede websitebezoek en snelle bezorging

Pluspunten

Pluspunten

Goede levering en goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service mooie produkten

Pluspunten

top vlotte levering, netjes gebeld ivm voorraad

Pluspunten

Na bestelling, .snelle levering. Alles tiptop in orde

Geen.

Pluspunten

Snel en goed geregeld

Pluspunten

Ik had meerdere smaak en kleurstoffen besteld waarvan 1 flesje helaas een breuk had en was gaan lekken. Dezelfde dag kreeg ik nog een nieuwe toegestuurd en was de volgende dag al binnen. Dus enorm goeie service. Ik zal hier zeker vaker terug gekomen en ben ook zeker blij deze site te hebben gevonden.

Pluspunten

Veel keuze en snel geleverd

Kamp 2

3811 AR Amersfoort