Correcte afhandeling van mijn bestelling

Het is altijd een genoegen om bij Toko Tjin kruiden e.d. te bestellen. Vroeger, toen ik nog in Amersfoort woonde, ging ik vaak naar de winkel op de Kamp. Nu woon ik in de provincie Groningen e koop ik on-line. Tot volle tevredenheid.

Snelle en correcte levering

Toppp

Topp was verkeerd met cadsave gegaan daarna als nog de goeie opgestuurd en die anddre mocht ik houden Helemaal topp en heel snel geleverd alles

Zeer goede en snelle service

Voorheen woonde ik in Rotterdam en daar zat op elke straathoek een toko. Nu woon ik in Brabant en daar zijn ze schaars. Dus online was een uitkomst. Jullie hebben een heerlijk assortiment en de levering en service was super. Dank en tot de volgende bestelling.

Prima en bijzonder goed verpakt

Zie boven

Netjes en snel geholpen

Goed, snel en goede prijs.

De titel zegt het helemaal.

zeer goede ervaring

top!, Bestelling heel snel, goed verpakt, en perfect op de uiterste houdbaarheids datum gelet.

Snelle levering in goede staat

Ruime keuze uit artikelen voor de Indische keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bestelling wordt snel en in goede staat geleverd. Klein minpuntje vind ik dat er veel produkten, ook die net nieuw zijn, snel zijn uitverkocht. Misschien iets ruimer inkopen? Overigens verdient deze toko zeker mijn aanbeveling.

perfecte ervaring

altijd blij met jullie service

Zeer snelle en goede service

Ben zeer tevreden. Een heel snelle en goede service.

Reageren niet op mails

Online bestelling gedaan en betaald en ontdekte DIRECT hierna dat ik wat vergeten was, dus direct een mail er achter aangestuurd om dit bij de bestelling te bevoegen en te betalen, zodat ik geen dubbele verzendkosten zou hoeven betalenb. Geen reactie, dus volgende ochtend een herinnering gemaild. De oorspronkelijke bestelling is inmiddels binnen, maar Toko Tjin heeft nooit de moeite genomen te reageren op mijn mails. Dit maakt Toko Tjin natuurlijk geen slechte webshop, maar dit kan evident beter. Ik hoop dat dit zal gebeuren. En stel het stiekum nog steeds op prijs indien alsnog gereageerd wordt.

Supersnelle bezorging

Naast de leuke aanbiedingen in Tjin’s Toko was de bestelling de volgende dag binnen. Super!

Top bedrijf

Er wordt altijd veel aandacht besteed aan de verpakking!

Goed bezig

Zeer snel geleverd en voldoende keus in de webshop ,zou zeker weer bestellen.

Geweldig bedrijf met super kwaliteit snelle service

Doen gewoon wat je wilt.

Altijd keurig en netjes bezorgd!

Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad! Altijd netjes en keurig op tijd zoals afgesproken! Ik heb een artikel besteld van 500 ml maar dat was kennelijk niet op voorraad, en er werd mij 3 kleinere pakjes van 200 ml gegeven! Dat vind ik als klant heel attent!

Verkeerde gevraagde

Ik vroeg een gemalen kruid maar kreeg volledige stukken Eén product niet geleverd ( kreeg wel ristorno )

superservice

superservice snelle leveringen, aardig personeel

Van bestelling tot ontvangen, heel vlot en nauwkeurig. De Cobék is goed, de oelekan wat minder. Grof afgewerkt en erg kantig, jammer.

Snelle levering, goede spullen

super winkel

Heel veel producten die niet makkelijk te krijgen zijn, en als een besteld product niet leverbaar is word je gebeld voor een alternatief. Lovenswaardig van hun.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Spullen die ik zoek zijn op de website makkelijk te vinden en na voltooiing bestelling binnen 2 werkdagen in huis

perfect

zoals gewoonlijk helemaal perfect