Voor herhaling vatbaar.

Snel en goed verpakt verzonden, dit ga ik vaker doen!

Uitstekende producten, vlotte bezorging.

Weer een aantal heerlijke producten in huis….. Vanavond dus heerlijk eten!

Goede producten, goede klantenservice

Goede producten, goede klantenservice

Nvt

Nvt

Makkelijk bestellen, snel bezorgd.

De website is erg overzichtelijk en daardoor ging het bestellen erg gemakkelijk. De bestelling werd vervolgens zeer snel bezorgd.

Blij met mijn aankoop maar in de war

Ik probeerde een account aan te maken maar kreeg geen email. Daarna als gast iets gekocht en kreeg weer geen email. Nu krijg ik wel een email van DHL en deze email. Dus ik snap er niks van. Mijn pakketje zou zaterdag komen maar komt hoogstwaarschijnlijk vandaag (maandag). Mijn advies: kijk de functies van de site even na zodat mensen een email krijgen als ze een bestelling plaatsen of een account aanmaken.

vriendelijke service

Snelle levering en vriendelijke service

Redelijk snel met een kleine jhick up

De levering was redelijk laat waarx=z=schijnlijk door het weer. Slechts twee manko die uiteindelijk werden nagestuurd en een niet op voorraad artikel welke in eerste instantie was vergeten terug toestorten. Ondanks dit een goede on line Toko

Onze eerste bestelling bij Toko Tjin is net geleverd en wat was het met veel zorg verpakt. Het was een flink pakket en met levering in Portugal is het altijd weer spannend. Wij zijn super tevreden over de afhandeling en verzending van deze order en we zullen zeker vaker bedtellen. Boris dankjewel!!

Snelle levering naar Spanje

Wij laten al jaren sambal, ketjap en andere Aziatische heerlijkheden naar ons adres in Spanje sturen. Helaas worden de potten sambal van Koningsvogel steeds kleiner, 280 gram ipv 375 gram, maar het gemak om te bestellen is prima en de levering is snel.

Het pakket was er snel (Frankrijk)

Er ging iets mis maar werd snel opgelost.

Blij

Goede bezorging prima artikelen en klantvriendelijk….

Bestelling binnen 24 uur geleverd, top!

Supersnelle levering, zelfs bij 1e bestelling

Prima producten, snelle accurate levering. Netjes verpakt!

Goede levering dank je wel

Weereens blij

Zoals al die andere keren, prima verzorgd. Attent en op tijd. Dank Toko Tjin.

Goede service en vriendelijk

Ik ben altijd goed geholpen en alles is netjes verpakt.

Goed verzorgd

Normaal wordt er veel aandacht besteed aan het verpakken van de bestelde spullen. Alleen deze keer ging het mis. Alles lag los door elkaar waardoor er een rijst verpakking kapot is gegaan. Verder zijn de producten altijd goed. Een aanrader

Goede service.

Binnen 1 dag bezorgd, grote keus in webshop

Alles is naar wens geleverd. Ik ben heel blij met mijn nieuwe vijzel.

super,

denken goed mee , handelen snel, absoluut aan te raden

prima webshop, snelle levering

Breed aanbod, overzichtelijke webshop en verzorgde levering.

Niet àlles ontvangen

1 artikel ontbrak. Ik heb een mail gestuurd, maar heb nog steeds geen reactie ontvangen. Vrijdag besteld en pas donderdag geleverd, dus niet binnen 2 werkdagen.

Kamp 2

3811 AR Amersfoort