Goed assortiment

Uitgebreid assortiment voor een goede prijs. Na één dag al geleverd en heel netjes ingepakt. Top!

van bestellen tot bezorgen, perfect

De bestelling was makkelijk en prettig geplaatst door overzichtelijke website. De verzending was snel en de zakjes kruiden waren goed en netjes verpakt. De prijs is prettig.

Ben tevreden

Tevreden.

Netjes en snel geleveerd

Alles in een keer snel geleverd

Altijd snel en correct

Ik bestel graag bij Toko Tjin. Ruime keuze. Gemakkelijke website. Betrouwbaar.

PRIMA

Prima service en Levering

Bestelde producten in de bubbelplastic gestoken, geleverd in een opgevulde doos, prima in orde.

Duidelijke website

Snelle en uitstekende service. Bestelling binnen 1 dag geleverd.

Ik ben erg tevreden over Toko Tijn. Je wordt netjes op de hoogte gehouden mocht er iets mis zijn met je bestelling en het wordt ook naar tevredenheid opgelost. Ook worden de bestellingen snel geleverd.

snel en goed, echt heel tevreden

snel en goed, echt heel tevreden

Super servicegericht!

!!

Goede levering

Ruim assortiment Snelle levering

Zeer goede klantenservice!

Er was mij een verkeerd artikel opgestuurd. Hier melding van gemaakt. Even later zag ik dat het juiste artikel al verzonden was. Het andere artikel mocht ik houden. Deze webshop is betrouwbaar.

Shop is Top.

Verschillende bestellingen geplaatst. Altijd met zorg ingepakt en op tijd verzonden.

perfect

nieuwe wadjan besteld, voor een leuke prijs.Dag erna reeds geleverd Perfecte pan voor thuis. Perfecte webwinkel

Snelle levering en goed ingepakt

Gewoon goed

Erg vriendelijk, snelle bezorging, zeer goed verpakt. 1 product niet op voorraad en meteen geld terug gestort. Gewoon geweldig!

Op tijd geleverd

Goed en snel geleverd

Perfecte service!

Eerlijk, klantvriendelijk en snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, top!

buitengewoon vriendelijke bediening

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Bestelling is snel geleverd

Top webshop

Makkelijk, goedkoop en snel

Snelle afhandeling

Top bedrijf

Snelle levering, goede houdbaarheid alleen jammer dat je altijd veel verzendkosten moet betalen of je nu veel koopt of weinig. Verder alles perfect

Snel en correct

.......